Kocam genc Sevgilisinden neden ayrılmıyor?

Kocam 40yaşında ve 25yaşında kızla berabermiş.. Kızı 10yildir cocukluktan taniyormus calistigi isyerin yaninda oturuyormus.. Tüm arkadaşları tanıyormuş kızı.. Sabah cıkıyordu evden akşam eve dönüyordu ve tüm günü kızla beraber düşünün... Kız calismiyormus meğerse erkenden akşama kadar kocamin ofisindeymiş.. Bunlari kocamın babasına söylemiş birisi, babası bir ton laf söyledi kocama yüzüne tükürdü falan.. hatırlatırım 13yaşında kızım var.. dün gizlice baktim telefona kızı kendi ismiyle kaydetmiş.. uzerine gizli ses kaydedici yerlestirdim kızla görüşmüşler kıza "Kendine benim kontrolum altinda olacak bi iş bul hergun gelip goreyim" demis "hesabina para gondericem" demis... babasi onca laf soylemis yine de ayrilmiyor kizdan... Kıza kararlı bi şekilde "kendine acil bi iş bul" söylemis bugün de... "iş bul her şey iyi olacak" diye mesaj atmis kiza.. gizli telefondan hala whatsapta konusuyorlar.. Kızın saclarini oksuyo falan.. Dün yine görüsmüsler or**l yapmis kız b*salmı* mesaji okudum.. Kız soruyo mesajda "eskisi gibi olmayacak mi" diye bu da "olacak sabr et" demiş.. Kızın hesabına dün para göndermiş.."Sabr et hersey eskisinden de iyi olacak" mesaj atmış kıza.. K olız iş bulunca ayrılacaklar mı? Kızı çok mu seviyo?

Kocam genc Sevgilisinden neden ayrılmıyor?