Bütün her şey aldatıldığımı gösteriyor bana alkol masası kurulmuş bir evde fotoğraf attı yanında çalıştığı amcasının otelinin hesabına baktım çalışan kadınlardan birini stalkladım ev onun çıktı sevgilim onun olduğunu bilmiyordum otelden başka çocukla gittim dedi asla inanmadım kadına yazdım ve mesajlara dönmedi sevgilim ölümüne reddedip yüzleştireyim diyor ama içimdeki ses sevgilimin tek gecelik bir hata yapıp sonrasında kadına pişman olduğunu söyleyip ben yazarsam ya da yüzleştirirsem reddetmesini istediğini söylüyor napıcam bilmiyorum otel başka ilçede sevgilim sadece 20 gündür oradaydı kadın garsondu sevgilim gel gidelim sana hizmet etsin dedi ama olaydan iki gün sonra işe doğru düzgün gitmediği için kovulmuş amcasının karısından duydum olanlardan haberi yokken söyledi bunu ve kadının yeni çalıştığı yeri de biliyorum sevgilimle oraya gidip oturmalı mıyım?
Kadın 34 yaşında 2 yıllık evliliği 6 ay önce bitmiş tek yaşıyor sevgilim 27 yaşında ben 22…
Kadın 34 yaşında 2 yıllık evliliği 6 ay önce bitmiş tek yaşıyor sevgilim 27 yaşında ben 22…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer