Aşk İlişkileri Erkek karısının ya da sevgilisinin yanında eski sevgilisinin telefonlarını açar mı😟? Deniz12647 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkek karısının ya da sevgilisinin yanında birkaç kere eski sevgilisinin telefonunu açar mı? Sürekli açıyor ama. Güncellemeler+1 yıl Yorumlarınızı bekliyorum Erkek karısının ya da sevgilisinin yanında eski sevgilisinin telefonlarını açar mı😟? Cevapla Telefon Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Eski sevgilisini aratmaz engeller 0 1 Yorumla Deniz12647 +1 yıl Ama mesela başka numaralardan arıyor o olduğunu bildiği halde engellediği halde de açar mı? Yorumla
aslankardo Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Bende aradım açmadı sevgilisi var büyük ihtimalle. 0 2 Yorumla Deniz12647 +1 yıl Ben de açıyor engelliyor başka numaradan arıyorum yine açıyor bildiği halde Yorumla aslankardo +1 yıl Sevgilisi var boş ver bende boş verdim. Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Acmazzzzz acmamali 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eski sevgilisini aratmaz engeller
Ama mesela başka numaralardan arıyor o olduğunu bildiği halde engellediği halde de açar mı?
Eskinin üstünü kapatmak gerek.
Bende aradım açmadı sevgilisi var büyük ihtimalle.
Ben de açıyor engelliyor başka numaradan arıyorum yine açıyor bildiği halde
Sevgilisi var boş ver bende boş verdim.
Acmazzzzz acmamali