Evlenmek için bir sebep söyler misin?

Eline mendil alıp birlikte halay çekecek oyun oynayacak muhabbet edecek. Derdine derman olacak bir arkadaşın olması şarttır. Sokakta bulunan yolda GELİP geçen arkadaşlar değil. Bir tane sağlam güvenilir dağ gibi sırtında telefon gibi cebinde gittiğin her yerde seninle olan arkadaşın olsun, senin olsun oda bir tane olsun BENİM FİKİR GÖRÜŞÜM BU KADAR.
Evlenmek için bir çok neden söylenebilir mesela mutlu olmak yuva kurmak bir aile olmak gibi. özellikle bir kızım olsun diye hayal ediyorum sürekli. sonra eşimle birlikte her gün aynı yatak da uyanmak birlikte kahvaltı hazırlamak ve sonra da el ele tutuşup parkta yürümek bunlar güzel hayaller.
Ama gerçek şu ki bu ülkede evlenmek imkansız gibi bir şey yani hayal desek daha doğru olur. çünkü çok fazla para ve ayrıca çoğu insan evliliği sadece para olarak görüyor her şey para üzerine kurulu. birde aşkı bilmeyen insanlarda olduğu için şu an evlenmek için bir neden bulamıyorum...
Cevap
21Cevap
İnsan tek başına yaşayamaz kolay kolayına bir hayat arkadaşı ister maddi manevi yönden destek çıksın. Yaşasa bile tek başına bir yerden sonra zorlanacaktir..
Yaşlılıkta koltuk değneği yerine geçer. Başkada bir işe yaramaz.
Ha başka bir sebep evlat sevgisi.
Maaşların birleşmesin den güç doğabilir ve birlikte güzel zaman geçirmek güzel olur yemek, Sinema, tatil, seks birlikte yapmak güzel olur
Mutlu olmak ama çok çok birde herşeyin feda edebilecegin onu çok sevebilecegin bir çocuğun olması..
Evlenmek için bir sebebim yok çünkü evlilik bu devirde pişmanlık yani evlenmeyi düşünmüyorum asla
kedi almak zorunda kalmamak, 35 yaşından sonra 20'li yaşlardaki erkeklerin mipp geçtiği kullandığı "milf" olmamak, birinin eşi olmak
Merhaba...
Yalnızlık, Sevme sevilme ihtiyacı...
Daha niceleri...
Maalesef bakarız yalnızız :(:)
Sebepsiz, amaçsız, hayat arkadaşlığı, yanında olmak yanyana olmak isteği ile sevgi bağından oluşan beraberliktir sadece... Sebep yok.
yuva kurmak,
bir aile olmak, çocuk sahibi olmak vs...
ama şu zamanda öyle zor ki bunlar.
İnsan olgunlaştıkça bı yani boşluk hissi artıyor ve bı yuva sahibi olmak istiyor...
Yalnız kalmamak ve serbestçe cinsel ilişki, Sevgi saygı bir yere kadar oluyor sonra bir şey kalmıyor.
Sebepler sayılmış arkadaşlar tarafından çokça, Bende kızlara soruyorum. Evlenmemek için sebebiniz ne olur?
seks için evlenirim sadece
mastürbasyon yapmaktan bıkmak gibi bebek yapmak gibi
Beraber seks yapabilirmiyiz
beni yok sayın evlenmek i, stemiyorum
Düzgün, düzenli huzurlu mutlu bir hayat
Düşünüyorum, düşünüyorum bulamıyorum 😂
Mutlu ve keyifli bir hayat sürmek...
Sen neden mutsuzsun peki?
Şu an aklıma sadece yalnız kalmamak geldi.
K€zbanlara göre yasal seks🤡
En İyi Cevap