Güncellemeler
+1 yıl
Kimseye aşağılamak ya da hakaret etmek değil yaptığın ama yani siz böyle davranarak kendinizi küçültüyorsunuz Zaten dediğim gibi kimseyle bir derdim yoktur
Şimdi hepsi dooluşur Ben öyle değilim genelleme yapma diye %90'ı aynı hem biliyorlar sevilip istenmediğini %90'nın açtığı soru aynı işte sevgilim çok geç yazıyor benimle vakit ayırmıyor ayrılalım diyorum ayrılmıyor ya adamın hareketlerinden anlamıyor musunuz hatta anlıyorsunuz da mantığınızı kullanmaktan bu kadar aciz misiniz. Belki bir milyon tane gördüm 3 aşağı 5 yukarı hepinizin sorduğu soru bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Oyle olmasin iistemedikleri icin baska bi sorun vardir diyip ya da baska bi neden olmasini istediimleri için sevdikleri için neden bu kadar aşağılayıcı konustunuz anlamadim sevdiklerini kaybetmek istemedikleri için
Sevgi tek taraflı olmaz ki belli ki karşı taraf ilgi vermiyor Sevgi vermiyor bu yaptıkları kendilerini rezil etmekten başka bir şey değil
Aşırı duygusallar ve erkekler de kızların bu zaaflarından yararlanıyor kusura bakmayın
çok doğru söylüyorsunuz işin garibi kızlar da anlıyor bunu aslında bunu bile bile seneye çekiyorlar
Vazgeçemiyorlar işte sevdikleri için
Yanı çok mu önemli sevgi görmek sevilmek anlamıyorum ki
Yani önemli tabii ama karşı taraf seni sevmiyor ve buna çaba sarf etmiyorsa yürütmeye çalışmak kadar daha a**** bir şey görmedim belki yumruk grup ilişkilerini bitirseler ondan çok çok daha kaliteli insanlarla karşılaşacaklar ama kürekleri yemiyor ki
Valla kızların işi zor ya erkekler seks için aşık rolü yapıyor çünkü kızlar duygu olunca seks yapıyor
Allah herkes aynı değil Allah akıl vermiş fikir vermiş kullansınlar
Herkes aynı değil tabi ama evlilik vaadi ile kandırılıp bekareti alınan çok kız duydum maalesef. Kızlar biraz daha saf oluyo erkeklere göre. Yani duyduğuna aşık olduğu için daha kandırılmaya müsaitler
Aynen yapacak bir şey yok herkes yaptıklarının bedelini ödüyor iyi veya kötü evlenmeden bana en sürecek adamın anlı çatısından vururum
Yani sen kimseye izin verme tabi dokunmasına bugün elini tutmak isteyen yarın afedersin yatma teklifi eder
Evet ama bunda kızlar izin veriyor adam yüz buluyor kendisinde
Zaten burada suç kızlarda var adam seviyorsa temas etmeden de sevebilir ama temas etmesine izin verince daha fazlasını isterler tabi
Kanka beni tarif ettin eyvallah
Nasıl yani
Ben de sevdiği için gururunu ayaklar altına alan bin kere engellenmesine rağmen köpek gibi başka yerlerden ulaşmaya çalışan, s. Git denmesine rağmen gözyaşlarıyla barıştırmaya çalışan o salağmı
Ne diyeyim hakkında hayırllısı derdim kimseye hakaret etmek değil
Ve şu anda da terkedildim engellendim yine ağlıyorum sürekli kafa dağıtmaua buraya giriyorum
O adam çağırsa koşa koşa gidersin
Evet her an gözüm whatsappta engeli açar da yazar mı diye ama biliyorum yazmaz ben de benden gitmesin diye eğer bitti diyorsan sen bana yazmadan ben sana yazmayacağım annem babam ölsün yazarsam dedim o yemini yemememk için duruyorum ama yazmayacak yazmaz
Bilmiyorum böyle onursuzluklar bana ters
Birini gerçekten sevmemiş olabilirsin
Yoo gayet de sevdim ama yaptığınız normal değil sevgilin yerinde ben de olsam böyle kendini ayaklar altına alan birini sevmezdim insanın önce kendisine sevgisi saygısı olacak gerisi boş
Yazmayacağım aramayacağım ne olursa olsun
İyi bakalım