• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Birinin mesaj atmasını nasıl sağlarız taktik?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor

Birinin mesaj atmasını nasıl sağlayabiliriz foto beğenemem başka napabiliriz?

Güncellemeler
+1 yıl
Napabilirim?
Birinin mesaj atmasını nasıl sağlarız taktik?
Mesaj Soruları Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

4

Cevap

• Hayatlarvehayaller
    Hayatlarvehayaller Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Isterse atar knk başka türlü olmaz böyle düşünüp kendini yorma. Foto niye beğenemiyorsun?

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya eski sevgilimle benim yüzümden ayrıldık ama bidaha yazmam istiyosan dedi tamam dedim bende direk ama çok özledim fotoda beğenemiyorum iyice peşine düşmüş gibi olmasın diye :( durum attım kendimi koydum söz attım ona yönelik iyice saçmaladım ama yazmadı :(

• Hayatlarvehayaller
      Hayatlarvehayaller
      +1 yıl

Duygusal boşluk bence senin ki yakın zamansa normal bence, biraz zaman ver kendine ama çok istiyorsan yaz. Bitiren sensin yani

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya bende mecburen bitirdim fazla temas bağımlısıydı içinde bişeycik yok tabi üşürsün diyip bakmaya çalışıyordu biyerlerime kızdım en sonunda özür diledi abarttım dedi fırsat vermedi hatasını anlayıp düzelecek mi bakalım diye direk yazma bana dedim

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ondan şimdi nasıl yazıcam bilemiyorum

• Hayatlarvehayaller
      Hayatlarvehayaller
      +1 yıl

Eee gene aynı şeyi yaparsa? Rahatsiz olmuşsun madem daha nr istiyorsun o kişiyi niyeti belli etmiş bence kurtulduğuna sevin

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya haklısın ama ya düzelirse diyorum napim çok özledim olamıyorum onsuz

• BillySummers
    BillySummers Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.

Mesela futbolldan hoslaniyorsa futbolla ilgili hikaye at

0
    0 Yorumla
  • Wobery
    Wobery Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Aşko yeto sorma bu soruyu artık öyle bir şey yok.

0
    0 Yorumla
  • tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Ütopik şeyler istemeyin.

0
    20 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nedenn

Yorumla
    • tortitotilla
      tortitotilla
      +1 yıl

Kimse benim yazmamı sağlayamaz. Ben istiyorsam yazarım o istedi diye değil. Sihirli değneğin yok elinde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya hayır hanı şöyle çok foto beğenince mesela profilinde istemsiz olarak mesaj at demek anlamına geliyomuş karşıdaki öyle hissettiriyomuş ben napsam yazabilir :( ya biz eski sevgilimle benim yüzümden ayrıldık ama çok özledim

Yorumla
    • tortitotilla
      tortitotilla
      +1 yıl

Öyle hareketleri ben direkt taciz olarak algılıyorum ve nefret ediyorum. Hiç hoş değil. Eski sevgilinmiş hiç gerek yok böyle hareketlere git mesaj at direkt oyuna gerek yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya şöyle diyim kendisi biraz temas bağımlısı çok kızdım ona özür diledi ama ben direk yazma bana dedim canım ettim belkide düzelicekti yazma bana dedim direk ya bidaha yazmadı işte ama bi şans verip gözlemleyebilirdim fazla abartılmasını sevmiyorum öpmekten çok dedim anlayışlı olup özür dilerim dikkat edicem üzmicem seni dedi ona rağmen yazma bana dedim

Yorumla
    • tortitotilla
      tortitotilla
      +1 yıl

ahahahaha düzelir düzelmez bilemem de ha gidip 10 fotosunu beğenmişsin ha selam vermişsin aynı şey. Ne farkı var ki? ikiside seninle konuşmak istiyorum demek. Fazla abartmışsın özür dilemiş zaten gerek yoktu. Çaldır kapat dönerse yanlışlıkla oldu elim çarptı dersin sonra yürürsün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ahaha çok mantıklı ya işte bazen napsam düşünemiyorum yazınca rezil olurmuyum ben yazdım yürüdüm düşermiyim iyice diyorum hep. Şey yazasım geldi seni sevdim sevmedim değil değer bilseydin çokta severdim kimseyi yarı yolda bırakmak ya da üzmek asla bana göre değil. Ama üzmüş olmak istemem kimseyi. Eğer bi sıkıntın kendini kötü hissettiğin her hangi bi an olursa yazabilirsin arayabilirsin her koşulda yanında olurum merak etme. ama suç benim değil senin yüzünden sürekli beni anlamaman üzmen yüzündendi içimden geldi kalbim el vermedi yarıda koymaya yazmak istedim iyi geceler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne kaybederim ki hatalısın düzeltsen keşke demiş gibi olmazmıyım yani belki düzeltebilirim yazar ben direk herşeyde kestiriveriyorum kimseyi dinlemeden sus yazma diyorum ama bana çok çikolatalar alır yemekler ısmarlar arkadaşlarıyla bile tanıştırırdı yani bende ona ısmarlardım alırdım kızardı harcama paranı ben varım burada dedi napsam yazsam mı nolur bi akıl ver onu yapim?

Yorumla
    • tortitotilla
      tortitotilla
      +1 yıl

Aşkım neden düşesin? Saçmalama. Haklı bir tepki verdin ama biraz abartmışsın bu kadar. Bunu farkına vardın durum bu düşme filan yok abartma. Şu mesajı da asla gönderme. Konuşmak mı istiyorsun sohbeti bitirmek mi? Bu mesaj iletişimi bitirmeye yönelik tamamen. Sevgili olmayalım ama iletişimde olalım mesajı bu. O zaman her sevgilisinden ayrıldığında gelir sana pansuman yaptırır böyle söylersen adama. Hiçbir şey deme geçmişi unut sil, mesaj at naber naslsın neler yapıyorsun de yürü geçmişi konuşmayın. Sorarsa niye yazdın gibisine o an fazla tepki vermiş olabilirim de geçiştir seni merak ettim der yürürsün geçmişi unut

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen varya adamın dibisin çok sagol içimi rahatlattın ben bide acıklı şeyler yazıcakken direk mesaj okuyup tamam denicek bi mesaja dönüşüyor hani yani çok fazla üstüne düşmiyim saçmalığı diyerekten bi mesaj atıncada sonuna illa neyse iyi geceler diyerek canım gibi kapatıyorum konuyu ne yapacağımı bilmiyorum çok ani tepkiler veriyorum bana yani bidaha olmayacak hatta cafede otururuz kalabalık yerlerde oluruz bu sefer anlarsın yapmayacağımı demişti yani inanıyım diye dedi direk kusura bakma diyip geçmedi ama ben direk kestirip attım bakmadım düzelicek mi nolucak yani en azından mutluydum ilişkimizi gizlemiyodu çok kız takip etmiyordu arkadaş çevresiydş sade bana çikolatalar alıp sevdiğim şeylerden getiriyodu ufakta olsa değerli hissettiriyodu ben böyle bi adamdım ama bu huylarımı yenebilirim kendimi düzeltebilirim asla dokunmam demişti şans vermedim direk kestirip attım işte :( yazdım şu an sen o kadar güzel düşünce yapısına sahipsin ki çok iyi yönlendiriyorsun

Yorumla
    • tortitotilla
      tortitotilla
      +1 yıl

Ani tepki vereceğin zaman hiç mesaj yazma daha iyi. Bırak telefonu yarım saat 1 saat ilgilenme git kafanı dağıt sonra gel otur sakince tekrar düşün öyle yaz. Fevri hareketin kimseye faydası yok ayrıca tartışsanız bile tamam deyip kestirip atarsan karşıda ok der kestirir atar iletişim biter o yüzden sakin ol. Sinirliyken cevap verme sen fevrisin 😂 Herkes hata yapar kendine de çok yüklenme. olmuş bitmiş önüne bak aynı hataları tekrarlama sakin ol

Yorumla
    • tortitotilla
      tortitotilla
      +1 yıl

Bir de madamın dibi olabilirim ancak 🤣🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamda böyle tamam diyip kestiriyorum işte çünkü bazı insanlar sevsede koşmuyor peşinden ama kendisi sabah yazdı bana günaydın kızgınmısın bana dedi ona rağmen konuşmak istemiyorum seninle dedim yine ya dahada yazmadı :/ son yazındada haklısın pardon öyle dediğim için gerçekten madamın dibisin dibii :)

Yorumla
    • tortitotilla
      tortitotilla
      +1 yıl

Sen yazma dersen çocuk koşmaz. Bende koşmam. Oda senin onu istemediğini düşünüyor olabilir? O sana böyle davransa yazma dese hoş olur mu? Sen koşarmısın peşinden? Öfkene yeniliyorsun ani karar veriyorsun. Bak sakin olunca hatalarını farkındasın kendin söylüyorsun demekki görebiliyorsun. O yüzden ani hareket etme bunun sana faydası yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok haklısın farkındayım ben ona yazma dediğim gecenin sabahında günaydın yazdı bende sanada dedim bana hala kızgın mısın? Dedi bende konuşmak istemiyorum artık seninle dedim çocuk gece yazma dediğim halde sabah yazıp kızgınlığımın geçip geçmediğini nasıl tepki vericem affedicekmiyim diye mesela yazdı yinede ben gene üstüne canım gibi konuşmak istemiyorum seninle dedim :( yazdım nasılsın dedim ama yazmadı uyuyodur sabah erken işe gidiyor neden yazdın derse ne cevap veriyim konuşmak istedim ya da fevri tepki verdiğimi farketim mi diye ee nolucak derse mesela barışmak istiyorum ama direkte yazmak istemiyorum öyle hatanı anladıysan bir daha tekrarlamayacaksan seni özledim dicektim mi desem? Bide hatası çok fazla ellemesiydi ben çok fazla böyle ileri şeyleri kaldıramıyorum ondan ya bana kısaca ne yazabilirim yazsana sabah ona göre hareket ediyim okuyup? :(

Yorumla
    • tortitotilla
      tortitotilla
      +1 yıl

O yazsın bekle. Akışa göre yazarsın geçmişi unut, napıyosun falan de karşılıklı ilerler zaten muhabbet. Ama ben ileri gitmeni istemiyorum diye belirt ama bunu suçlar gibi söyleme.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasılsın dedim pek iyi değil dedi neden dedim seni özledim dedi sonra ya sen dedi ya sayende :)

Yorumla
    • tortitotilla
      tortitotilla
      +1 yıl

ahahahah hadi mutluluklar 😍😂 ama şeyi söyle ben fazla yakınlık istemiyorum diye onu bilsin ona göre devam etsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya şimdide bana hep bunu yapıyordu gece 10a kadar çalışıyor şokta çalışıyor o saatten sonra yazmıyor 1.30 gibi arkadaşlarlaydım diyo şimdide baya açıktı çevrimiçiydi bakmadı böyle hep kuşku var ama benle hep buluşuyor heryere el ele gidiyoruz burası çok büyük değil mesela ama neden böyle sence? Ne düşünmeliyim?

Yorumla
    • tortitotilla
      tortitotilla
      +1 yıl

arkadaşlrıyla konuşuyordur. Zaten öyle de demiş. Ama 3 saat süre de çok, hiç mi mesaj yazacak vakti yok? Kuşku duyma sadece "ben rahatsızım o kadar süre çevrimiçisin neden yazmadın" diye sor, söylesin kafanda kurma.

Yorumla
  • muhzeki33
    muhzeki33 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Mesaj Atarak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Takşp et yazar

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Birinin mesaj atmasını nasıl sağlarız taktik?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Birine mesaj attirma taktikleri? 11 cevap verildi
Mesaj attırmak için taktikleriniz var mı? 68 cevap verildi
Riskli bir mesaj attıktan sonra ne yaparsınız taktik var mı? 11 cevap verildi
Mesaj attırma taktiği? 10 cevap verildi
Birinin mesaj atmasını nasıl sağlarsınız? 8 cevap verildi
Mesajlaşırken bilinçli olarak uyguladığınız bir taktik var mı? 103 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Lahmacun olsa da yesek saati değil mi be?
  • Hayatta hangisini seçerdin, çok para mı yoksa gerçek bir aşk mı?
  • Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri, Bizim Çocuklar'dan daha iyi olmalarına rağmen neden takdir edilmiyor?
  • Aşık olduğunuz kişide size aşık olsa napıcaksınız?
  • Beklediğiniz birinden böyle bir mesaj alsanız , her şeye rağmen ne dersiniz?
  • Burnum yüzümü gerçekten çirkin mi gösteriyor yoksa ben mi kafaya takıyorum?
  • Nihayet ABD ile İran anlaştı! Sizce bu savaşın kazananı kim oldu?
  • Geceye şuanki ruh halinize hitap eden şarkıyı bırakır mısınız?
  • Bu şort nasıl sizce?
  • Egosu yüksek insanlarla anlaşabilir misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨