Aşk İlişkileri 1 ay 14 Şubat'a yine yalnız gireceğim arkadaşlar, ben evde mi kaldım? Ertenarif1717 Takip Et Yoda Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Arkadaşlar 21 yaşına giricem nisanda sevgilim olmadı 14 şubatta hiç ya da uzun süren herhangibir ilişki ne yapmalıyım Güncellemeler1 ay Yokmu benimde kısmetim 🥺 14 Şubat'a yine yalnız gireceğim arkadaşlar, ben evde mi kaldım? Cevap Yaz 20 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sokoke Takip Et Xper 6 Yaş: 119 , eic 100% 1 ay Bende yalnız gireceğim. İlk defa üzülüyorum nedensiz. 2 7 Yorumla Ertenarif1717 1 ay İlk defa Yorumla Ertenarif1717 1 ay Mı Yorumla sokoke 1 ay Evet yalnızlığımla mutluyum. Yorumla Ertenarif1717 1 ay Ama ben yalnız olmak istemiyorum Yorumla sokoke 1 ay O zaman birini bul Yorumla Ertenarif1717 1 ay Berber girelim nedersin Yorumla sokoke 1 ay Hayır Yorumla
Ragnar_Lodbrok Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Buradaki asıl soru, niye enkaz altında kalmadın 1 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 85% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Daha büyük sorunlar var sen sevgiliden bahsediyorsun 1 0 Yorumla
kubat_cagatay Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. Ne güzel işte enkaz altında kalmasın. sukret 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay 14 Şubatınız batsın bir bitmediniz. Binlerce insan ölmüş daha enkaz altında binlerce insan var milletin derdine bak 1 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlenelim asko fmfmfm 1 2 Yorumla Ertenarif1717 1 ay Olur aşk gel Yorumla Ertenarif1717 1 ay Artık baba mesaj yazabiliyosun Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 53 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bu millet can derdinde iken sen hala bunu düşünüyorsan umarım ömür boyu yanlız kalırsın 0 0 Yorumla
FrFrAmogus Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 ay Kapıdan dışarı çıkarsan evde kalmamış olursun kardeşim benim 0 0 Yorumla
kimvurduyagidenadam Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 ay Bende genelse yanlız giriyorum. Takma bu kadar dert edecek bir şey değil sıradan bir gün sonuçta. 0 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Evde kalmak evsiz kalmaktan iyidir👍🏻 1 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 57% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Allah başka dert vermesin ya nwöznlcöd 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 60,1b cevap paylaştı. Bende yalnız giriyorum zamanla çıkar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay saçların çok güzel ayol 0 1 Yorumla Ertenarif1717 1 ay Teşekkür ederim gerçektenmi Yorumla
küçüksevimlibrokoli Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. derdini... 0 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 ay Senin sevgilini * 0 1 Yorumla Cemrekaya701 1 ay Çok ayıp Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bende yalnız gireceğim. İlk defa üzülüyorum nedensiz.
İlk defa
Mı
Evet yalnızlığımla mutluyum.
Ama ben yalnız olmak istemiyorum
O zaman birini bul
Berber girelim nedersin
Hayır
Buradaki asıl soru, niye enkaz altında kalmadın
Daha büyük sorunlar var sen sevgiliden bahsediyorsun
Ne güzel işte enkaz altında kalmasın. sukret
14 Şubatınız batsın bir bitmediniz. Binlerce insan ölmüş daha enkaz altında binlerce insan var milletin derdine bak
Evlenelim asko fmfmfm
Olur aşk gel
Artık baba mesaj yazabiliyosun
Bu millet can derdinde iken sen hala bunu düşünüyorsan umarım ömür boyu yanlız kalırsın
Kapıdan dışarı çıkarsan evde kalmamış olursun kardeşim benim
Bende genelse yanlız giriyorum. Takma bu kadar dert edecek bir şey değil sıradan bir gün sonuçta.
Evde kalmak evsiz kalmaktan iyidir👍🏻
Allah başka dert vermesin ya nwöznlcöd
Bende yalnız giriyorum zamanla çıkar
saçların çok güzel ayol
Teşekkür ederim gerçektenmi
Tek yalnız girecek olan sen değilsin
derdini...
Ben de yalniz girecegim! Hayat😔
Senin sevgilini *
Çok ayıp
aynen evde kaldin
Evde kaldın