Bana "aşık mısın?" diyip gülümsedi. Ertesi gün beni reddetti. Neden olabilir?

Bu kız, kardeşimin ev arkadaşı hemde en yakın arkadaşlar. Bizde yakın olduk aslında yani ne biliyim ben onu kendime yakın hissediyorum. Cumartesi günü bunlar biraz içmiş kardeşimi ve o kızı mekandan aldım sarhoşlardı. Bunu anlatamam ama bi muhabbet var işte bizim aramızda ben sadece aşıksam birine dokunabilirim gibi ama öyle değil yani uzun hikaye ve özel anlatamam. Bu kızda o muhabbetten anladı. Bana aşık mıısınnn dedi gülümsedi bayaa mutlu olmuştu bence hoşuna gitti arabaya gidince konuşcaktım ama kız sızdı. Evlerine bıraktım işte. Ertesi gün yani dünde kızla konuşmak istedim ama tüm gün benden kaçtı ve konuşunca aslında sen beni sevmiyosun yanılsama falan dedi sonra biz bunları hiç konuşmamış gibi yapalım dedi. Reddetti kısaca ulan beni değil sevgimi bile reddetti resmen. Neden olabilir? Acaba o an sevildiğini düşünmek mi hoşuna gitti de güldü ya da o da bişeyler hissediyo ama korkuyo mu? (Bu kız ilişkilere biraz uzak hatta baya uzak güven ve bağlanma problemi var bunla mı alakalı acaba)

Bana "aşık mısın?" diyip gülümsedi. Ertesi gün beni reddetti. Neden olabilir?