Gönlüne hangi konuda söz geçiremiyorsun?
Konuş be gönlüm birazda senin sesin çıksın
Kör olasıca dilini mi yuttun
Konuşmanın faydasızlığında
Görüyorum biliyorum bişiy yapamıyorum...
Gönlüne hangi konuda söz geçiremiyorsun?
Konuş be gönlüm birazda senin sesin çıksın
Kör olasıca dilini mi yuttun
Konuşmanın faydasızlığında
Görüyorum biliyorum bişiy yapamıyorum...
Gönlüme her konuda söz geçirebiliyorum. eskiden olsaydı her şeyi kafaya takardım ama şu an için hiç bir şeyi umursamıyorum diyebilirim. çünkü insan hayal kırıklığı ve üzüntüleri yaşadıkça maalesef daha kalpsiz oluyor. belki de yaşayanlar ne demek istediğimi anlayacaklardır. yani bir konu sürekli olarak tekrar ettiği ve sizi üzdüğü zaman oldukça hissiz ve duygusuz biri halinde geliyorsunuz. bende o yüzden artık mantığımı dinliyorum yani gönlümü falan dinlemiyorum. gönlüm çünkü hiç bir şey bilmiyor beni hata yapmaya zorluyor. bu yüzden de artık gönlümü dinlemektense, gönlüm beni dinliyor daha çok. gönül ve kalp dinlemeyi uzun yıllar önce bırakmıştım. şu an için sadece aklımın ve mantığımın sesiyim. bu yüzden de mutsuz olmaktansa daha çok anı yaşıyorum veya hiç bir şey için suçluluk duygusu hissetmiyorum. bu şekilde insan geçmişi unutup sadece geleceğe odaklanabiliyor çünkü. kimse için üzülmeye değmiyor gerçekten.
Ahh bu gönüller hiç söz tutmuyor. Hep bildiğini okuyor bazında bizi olmadık yerlere götürüyor. Şarkı boşuna demiyor uslan artık deli gönül diye inşallah aklı başına gelir bu gönüllerin
İmkansız ve saçma bir konuda. Adam evli ben öyle biride degilim ama öyle etkilediki beni ben kacıyorum o kovalıyo sonra beni pişman ediyor aramızda hiç bir şey olmadı ne buluşma ne bir şey sadece iş yerinden birisi sadece böyle şaka yaparız konuşurken falan ama kendi icimde yaşadım hep yani asla bir şey istemem. Ama bana boş olmadığını biliyorum ama başka amaçla temiz amaçlı değil kendime kızıyorum hangi ara sadece bir kac gülüş şakayla böyle birisine temiz duygular besledim diye değermi diye hep keşke diyorum. Sonra kendimi susturuyorum ve yoluna bak kızım asla yüz verme diyorum ama cok zor insanın bakası geliyor göz işte oda bakıyor falan elimi birkere tutu kalakaldım vicdan azabından öldüm yani düşün kücük bir andı şaka yapıyorken gözlerime baktı elimi tutu şok olup tepkisiz kaldım ama sonra soğuk yaptım tabikide cünkü böyle birşeyi yakıstırmam istememde ama üzüldümü üzülüyor insan
Son zamanlarda bir konuda kendime söz geçiremiyorum. Tam mantığım durumu ele almışken bir şey oluyor, duygularıma yenik düşüyorum. Belkide isteyerek yenik düşüyorum.
Cevap
5Cevap
Gönlümü terbiye ettim ben mantığım ön plandadır dinler sözümü: )
sende buyur soruma abla kafam çok karışık fikrini almak istiyorum?
Söz geçiremiyorum bazen bu benim merhametimden geliyor
Off biş var o etkiliyor beni ya fazla yufka yürekliyim 😒
Kendisini evcilleştirdim, artık sözümden çıkmıyor
Sanırım enflasyon konusunda gönlüme söz geçiremiyorum bana nau nau diyor
Gönlümü eğittim ben.. Keyifli geceler..
çok değer vermem konusunda
Her konuda hakimim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?