Annemin ameliyat olmasi icin cok para gerekiyor ve biri bu para karsiligi benimle evlenmek istiyor, mecburiyetten evlilik olur mu?

Annem kanser ve ameliyat icin en az 50bin gerekiyor, ayrica ameliyattan sonra annem uzunbir sure calisamayacak. Ev kirasi fatura dukkan kirasi vs derken 200 bine yakin bi paraya ihtiyacimiz olacak. Ablam calisiyor ama asgari aliyor bende hem okuyorum hem calisiyorum. Ben 20 yasindayim adamda 35 36 civari, butun masraflar karsiligi evlenmek istiyor, maddi durumuda iyi ama okumami istemiyor. Bende şöyle bi plan yaptim 1 2 yil evli kalip annem iyilestikten sonra ondan bosanip okuluma ve kaldigim hayata geri donerim diye dusunuyorum. Trol falan demeyin annem gercekten hasta ve pisligin yeki anneme hayir isleyecegi yere benimle evlilik karsiligi parayi verecek domuz. Son yazdigim plan biraz gercekelsmesi zor gibi. Sizin var mı baska planınız

Annemin ameliyat olmasi icin cok para gerekiyor ve biri bu para karsiligi benimle evlenmek istiyor, mecburiyetten evlilik olur mu?