Güncellemeler
6 ay
biz herkesten uzaktayız ve ben şu an bir ameliyat gecireceğim zaten onun parasını ben ödeyeceğim ama diğer ameliyat var benim o da çocuktan sonra olacak hem biraz maliyeti var o ameliyatın ama ben çocuğu kime teslim edip çalışıp para toplayacağım onu da düşünüyorum. Soruyu buna göre sordum ve ameliyatım biraz zorlu bir ameliyat çene ameliyatı olacak soranlar için söylüyorum
Güncellemeler
6 ay
Yorumlarınız için teşekkür ederim kocam birikim yapacağız ev alacağız vs diyor ama zaten kendisi söylemişti ben ameliyatını karşılarım diye ameliyatım biraz pahalı daha bu sene 120.000 dediler birkaç yıl sonra ne kadar olur bilmiyorum ve tam benim çocuğumun 2 yaşlarında olacağım ameliyatı. Muhtemelen de çalışamıyor olacağım. Sağlığım için de gerekli bu ameliyat yüzümde orantisizlik ve yaş ilerledikçe bir kayma var çenem de, doktorum bunu çok ertelemememi söylemişti
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ne diyon anlamadım ama şey lafına gıcık oluyorum bişi istiyorsun evlenince kocan alır diyorlar ha ha ha ne istediysem aldım ne evlenmesi be hayatımı buna göre mi idame ettireceğim?
Soruyu şimdi anladım evet evliysen o ödemeli
Doğru söylüyorsunuz da biz herkesten uzaktayız ve ben şu an bir ameliyat getireceğim zaten onun parasını ben ödeyeceğim ama diğer ameliyat var benim o da çocuktan sonra olacak hem biraz maliyeti var o ameliyatın ama ben çocuğu kime teslim edip çalışıp para toplayacağım onu da düşünüyorum
Ne ameliyatı ki bu,
Tabi o ödemeli bu arada
Çene
Ee tabikide yani bu sorulur mu?
Emin olun beni düşündürüyor minnetinin altına girmek istemiyorum ama işte çocuk olursa o çocuğu kime vereceğimi düşünüyorum çalışırsam o parayı nasıl toplayacağımı düşünüyorum
Çalışmıyorsan kocan verecek. Çalışıyorsan tamamını sen vermeyeceksin. Öyle saçma şey mi olur
Yani bir tane ameliyati ben ödeyeceğim diğeri çocuktan sonra olacak benim çocuğum o zaman küçük olacak zaten ben kime emanet edeceğim çalışamayacağım yani o durumlarda onu ödemesi mi gerekiyor
2 yaşlarında hala kuzu yavru bide akraba yok bizim sehirde kocam vardiyalı çalışıyor
O ödeyecek o. Nasl koca bu ya şaka mı?
Şu an evde değiliz bu ameliyatı ileri bir zamanda yaptıracağım fakat benim şu an hiçbir şey yetişemiyorum yani evde hazırlıkları yapıyoruz falan ben ancak bir tane ameliyat var ama diyebilirim benim şu an sağlık sorunum çıktı 2 tane ameliyat olmam gerekiyor belli aralıklarla ben bunu nikahtan sonra yapacağım bir tanesini dinlenip daha sonra diğerini yapacağım hatta doktorum kendisi bizzat söyledi yaşım ilerledikçe yüzüm orantısız olacakmış. Yani o öder ödemesine de bilmiyorum ben fazla mı düşünüyorum ona kilitlemek istemiyorum gurur yapıyorum sonuçta benim ameliyatım niye o diyor ki diye anlarsınız
Şu an evli değiliz klavye biraz yanlış yazıyor da
kocalar bunun için vardır
Evet odesin isi ne
Eğer kocan istiyorsa evet
biz herkesten uzaktayız ve ben şu an bir ameliyat getireceğim zaten onun parasını ben ödeyeceğim ama diğer ameliyat var benim o da çocuktan sonra olacak hem biraz maliyeti var o ameliyatın ama ben çocuğu kime teslim edip çalışıp para toplayacağım onu da düşünüyorum
Ne ameliyati
Çene
Bakabilirmiyim neyin var
Ne ameliyatı
Çene
Devlet karşıla rherald eonu zatende tabi eşin karşılar onun
Devlet karşılanma bilmiyorum ama sağlık sorunun var nerede pek benimle ilgilenmedi doğrusu ben bu rahatsızlığımı özel hastanede öğrendim
Yani karşılar heralde eşinle konulsana bunu neden farazi düşünğyorsun.
Ben öderim diyor da bazı şeylerde şeyler oldu işte ben gurur yapıyorum benim bir şeyimi ödemesini istemiyorum ama çocuk olursa çalışamayacağım çok böyle düşünüyorum sıkıntıya düştüm ve kafamı o kadar kurcalıyor ki
Yaw saçmalama ya eşin senin tabiki ödeyecek neyin gururunu yapıyorsun ye adamın parasını, işte sen böyle yemezsen yerler söyleim. Eşe dpsta ider o para. Az akullı olun ya
Sevgili iken söylediği şeyler biraz kırıcı olmuştu da ben de yediremedim kendime
Öyle saçma gururlar yapma , kadın dediğin akıllı olur
Ssk yok mu teyze
Teyze? Sen amcam yasindasin
Olm orada salladığım şeyi niye bu kadar ciddiye alıyorsun acaba aq
Odemeli
Evet
Tabiki ödemeli
Neden ödemesin ki
Ödesin tabiki
Ne ameliyatı?
Çene
Ne ameliyatı