Hmm anladım. Evli ve çocukları olduğu için muhtemelen seninde çocuğun olursa sana bağlanacağını düşünüyor. Ama erkekler öyle düşünmez maalesef. Ablası kardeşini daha iyi tanıyırdur illaki
Demekki sizi kaybetme korkusu evlilikten daha çok değilmiş
0
1 Yorumla
Soran
1 ay
2 defa kürtaj oldum istemedi 2 çocuğu da 6 yıl önce ailesinden habersiz sessiz sedasız istemeyince kürtaj oldum. Kimsenin haberi yoktu sonradan söyledim ailesine.
Kendimi yamamak olmaz mı dimi yani kör değilim sakat değilim ayrıca bu adam 2 defa kürtaj ettirdi maddi durumum yok dedi falan. Ailesine önce söylemedim sonra başkasıyla imam nikahı yapınca sinirlendim herkese söyledim ailesi de diyorki seviyor seni boş ver hamile kal.
Ana Sayfa > Bebek Bakımı > Sorular > Sevdiğiniz erkekle evlenmek için hamile kalır mıydınız, O da sizi seviyor ama evlilik korkusu var, ablası hamile kal evlenin dedi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Soruyu okuduktan sonra telefonun ön kamerasına yansıyan sıfatül eşgalim.
İğrenç dimi sanki adam çok zengin yakışıklı 2 defa imam nikahı yaptı biz ayrıyken 2 defa kürtaj oldum hala ailesi diyor seni seviyor evlen
Pardon hamile kal evlenir bize söylersin falan
Adam seni sevse zaten seninle evlenirdi. Bu nasıl mantık.
Cepte görüyor beni napayım sizce sevgili yapıp gözüne mi sokayım
Sen de akıl olsa zaten başka biriyle çoktan evlenirdin
Haklısın valla
Büyük hata olur, o sadece kendini kandırmak olur. Olgunlaşmamış adamın üstüne öyle bir sorumluluk yüklenmez. Ablasının niyeti farklı olabilir
Ne olabilir mesela? Niyeti ablasının?
Bilmiyorum ama iyi niyetli değil gibi. Aranızda statü veya ekonomik bir fark var mı, birde daha önce Beraber oldunuz mu
Evet var onun durumu benden iyi biraz evet olduk 2 kez kürtaj oldum sessiz sedasız istemedi ikisini de. ailesine sonradan söyledim.
niye haber vermedin bize dediler
O zaman o kesinlikle hazır değil, kendini yakarsın. Ablası birşeyler peşinde belliki. Kaç yaşında ablası aranızdaki samimiyet ne düzeyde ki 🤔
Haber versen kabul edeceklermiymiş peki 🤔
Aramız çok iyi evli benden 2 yaş büyük 3 çocuğu var
Edeceklermiş
Hmm anladım. Evli ve çocukları olduğu için muhtemelen seninde çocuğun olursa sana bağlanacağını düşünüyor. Ama erkekler öyle düşünmez maalesef. Ablası kardeşini daha iyi tanıyırdur illaki
Ha öyle mi, aile kabul ediyor çocuk kabul etmiyor yani 🤔ilginç bir aile açıkçası
Bence kardeşlerinin ruh sağlığı bozuk başlarından atmak istiyor olabilirler 1 çocuğu var zaten 14 yaşında.
Oo öyle mi çocuğu mu var 🤔evet yüksek ihtimal öyle de olabilir. Çünkü hiç sağlıklı değil davranışları. Yaşınız kaç
38 o 45 yaşında
Evet anormal dimi
Aynen öyle anormal bir durum. Yani sen kendi hayayına bakarsan iyi olur. Bu adamdan çocuk yapmak sağlıklı değil. Üstelik tamda olgun yaşlarında
Erkek olarak boyle bor duruma daha cok kizardim cunku o dogacak olan cocugun hayati boyle baslamamali
Bence de çocuk için kendimimi yamıyacağım ama ailesi seni seviyor boş ver hamile kal diyor
Seytanliga tavsanliga gerekk yok bence normal akisiyla olmayacak birliktelik varsin olmasin hic kim kimi sever isterse istesin
Aynen öyle dünyada baba olmak isteyen milyonlarca erkek var
Demekki sizi kaybetme korkusu evlilikten daha çok değilmiş
2 defa kürtaj oldum istemedi 2 çocuğu da 6 yıl önce ailesinden habersiz sessiz sedasız istemeyince kürtaj oldum. Kimsenin haberi yoktu sonradan söyledim ailesine.
Benim arkadaşım yine evlenmedi çocuğu yetimhaneye verdiler
Cidden miii çok duydum böyle olaylar...
Ne saçma bir ilişki böyle, toksit ilişki bu
Ne güzel akıl veriyor
O ablanın aklına...
Aynen yaaa 2 defa kürtaj oldum ben bu adama bir de evlensin diye çocuk mu yapacağım defolsun gitsin
Seninde aklına... O zaman
Ablası fantezi arıyor
Mantikli değil
Sacmaymis bu düşünce
Sanmıyorum
Ay öyle sey olur mu
Kendimi yamamak olmaz mı dimi yani kör değilim sakat değilim ayrıca bu adam 2 defa kürtaj ettirdi maddi durumum yok dedi falan. Ailesine önce söylemedim sonra başkasıyla imam nikahı yapınca sinirlendim herkese söyledim ailesi de diyorki seviyor seni boş ver hamile kal.
Abla sevse zaten kendi evlilik teklifi eder manyak mısın
Aynen öyle adam narsistin önde gideni. Para hırsı var mal kavgası yapıyor ailesiyle. Sevdim diye yapmadığını bırakmadı bana.
Vazgeç ablam sen onsan psikolojimi bozar evlensende rahat etmezsin yoluna bak
Vazgeçtim arıyor ağlıyor evliliğe gelince adam yanaşmıyor
Her yerden engelle yüzüne bakma
Saçmalama
Ailesi öyle dedi 9 yıldır görüşüyoruz, neden sence?