Çok sevdiğim sevgilim beni aldattı, çıkardım onu hayatımdan ama intikam alamadım. Çok canımı yakıyor. Bir arkadaşı var bu aralar bana yürüyor, yüz versem intikam almış olur muyum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba,
Bence siz bilirsiniz ama eski sevgilinizin arkadaşına bence güvenmemelisiniz. ama siz bilirsiniz eğer sizde hoşlanıyorsanız ya da güveniyorsanız bence bir şans verebilirsiniz. ama eski sevgiliniz tabi ki bu duruma üzülebilir. sonuçta siz eski sevgiliydiniz bu yüzden acı çekebilir. ama eğer onu artık unuttuysanız ve düşünmüyorsanız bence şans vermeniz sizin için çok daha iyi olacaktır. her şey gönlünüzce olsun.
Ama konu intikam almak ise İntikam almak istiyorsan kendini daha çok geliştir başarı kazan güzel bir hayatın olsun. yani bu konuyu boş verin derim ben. Eğer eski sevgilinin en yakın arkadaşı seni bir gün aldatırsa, bu eski sevgilini çok daha gaza getirir ve seni çok daha üzer. Bence yapmaman gereken bir şey bu. Riskleri çok fazla. Ve eminim eski sevgilin en yakın arkadaşına senin adına iyi bahsetmemiştir.
senin yapacağın tek şey sen kendine güçlü bir hayat kur işini mesleğini eline al sonra illa bir tane olgun efendi biri mutlaka çıkar arabanı al ehliyetini al sonra onun oradan şöyle bir aheste aheste arabanla geç yemin ederim kalp krizi geçirir geberir gider şerefsizin evladı
zaten onun arkadaşı senin eski sevgilinle ne yaşadıysan özel durum dahil hatta pozisyonlarda dahil hepsini biliyordur çünkü şimdikiler sevgilim dediği kız telefonda ararken onlar erkekler arasında aha gene arıyor benim k. aşar diye dalga geçiyorlar ama teli açar açmaz efendim aşkım diye cevap veriyor ulan bunların hepsinin anasını avradını...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Arkadaş arkadaşı etkiler. Birisinin en iyi arkadaşı nasılsa o da yüksek ihtimalle benzer bir kişiliğe sahiptir. Kısa süreliğine belki eski sevgilini kötü hissettirebilir ama bunun uzun süreli olacağı ihtimali de çok az. Eğer eski sevgilinin en yakın arkadaşı seni bir gün aldatırsa, bu eski sevgilini çok daha gaza getirir ve seni çok daha üzer. Bence yapmaman gereken bir şey bu. Riskleri çok fazla. Ve eminim eski sevgilin en yakın arkadaşına senin adına iyi bahsetmemiştir.
00 Yorumla
+1 yılCanının yancağı malum ama arkandan pis pis konuşacakları net sevgilinin bir arkadaşı yürüyorsa sana iki ihtimal var 1. Si arkadaşı ağır karaktersiz 2. Si sevgilin cidden bilmem ne evladıymış danışıklı dövüş onların ki sen boş ver ikisini de uzaklaş onlardan sevgilin seni aldatarak bir onursuzluk yapmış sende onun seviyesine inip intikam için kendinden karakterinden ödün verme.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Eğer ki sende hoşlanıyorsan yüz ver diger türlü haksızlık olacaktır. Onun canı yanar evet ama karşındaki kişinin de canı yanar. Bencil olmamak empati yapmak gerekir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
52Cevap
+1 yılsakın ola öyle bir hataya düşme sakın onun arkadaşı zaten birbiriyle kesinlikle planlıdır sorsan yok ya onla ben muhatap değilim o adam değil der seni temin etmek için tuzağa sürükleyici manipülasyon taktiği yapar
zaten onun arkadaşı senin eski sevgilinle ne yaşadıysan özel durum dahil hatta pozisyonlarda dahil hepsini biliyordur çünkü şimdikiler sevgilim dediği kız telefonda ararken onlar erkekler arasında aha gene arıyor benim k. aşar diye dalga geçiyorlar ama teli açar açmaz efendim aşkım diye cevap veriyor ulan bunların hepsinin anasını avradını...
senin yapacağın tek şey sen kendine güçlü bir hayat kur işini mesleğini eline al sonra illa bitane olgun efendi biri mutlaka çıkar arabanı al ehliyetini al sonra onun ordan şöyle bir aheste aheste arabanla geç yemin ederim kalp krizi geçirir geberir gider şerefsizin evladı322 Yorumla- +1 yıl
Erkekler böyle diyor demişsiniz de kızların da pek bi farkı yok bu konuda, birisini kendisine bağlayıp bak salagı kendime nasıl aşık ettim vs diye alay ediyor onlar da arkadaşlarıyla, üstelik ben şimdiye kadar hiç bir arkadaşımdan duymadım kaşar arıyor vs dediğini. Genelde arkadaşına anlatmazlar bile bilmiyorum artık sizin nasıl çevreniz var.
- +1 yıl
ahmedim sen denk gelmemiş olabilirsin hatta istisna bir arkadaş çevresine sahip olabilirsin fakat ben şu bahsettiğim konuyu her türlü ispatlarım çok sayıda denk geldim hatta başka illerdede denk geldim çok kötü bir durum
- +1 yıl
Gökhan abi valla haklısın bende arada denk geliyorum mahalle köşelerinde konuşuyorlar aralarınds uygunsuz bi biçimde eve kadar duyuluyor, valla bazen uyku arasında sıçrıyom kör 😈 nalet olsun diyerekden mesmele çekip zıbarıyom
Allah kime böyle dostluk eş vb hayat yazdıysa bozsun...
Katil olursun - +1 yıl
- +1 yıl
@gökahmetoğlu Amin Amin Abi
- +1 yıl
@Yarahsa sana göre oyle birinin gune nasıl baslıcagını ters veya duz kalmasını sız hangı hakla soyluyorsunuz cumlenizin sonuna saygılar ekleyerek savgılı bir insan birey olmus olmuyorsunuz benim kimseden farkım olmadıgını ne hakla soylersınız. ben ne yapcagımı bilinçinde biriyim insanların soylıceklerıne davranıslarına karısmazsanız iyi olur
saygılar. - +1 yıl
@Yarahsa uzatmaaa giz baska biryerde aglaa daha fazla senle kavga edersem beynimin son taneciklerini senin yüzünden kaybedicem bu yüzden daha kaliteli insanlarla konusmaya gidiyorumsende biraz ötede agla cok fazla uzatma konuyu kapat bitsin gitswin
sanırım hayatında hiç kızla konusmamısınkı bir kıza nasıl davranagını bile bilmiyorsun
Allah aşkına ya intikam aldığınızı zannederken kendinizi nekadar basit duruma dusuruyorsunuz farkında degilmisiniz bugün o intikam için yüz verirsin yarın yüz verdiğin kişinin intikamı için yüz verirsin sonrada öyle basit kadın olarak vere vere gezersin artık az kendinizi sevin ya kendinize değer verin kendinize saygınız olsun ya ne kazancın olucak eline ne geçicek intikam alınca
20 Yorumla
+1 yılEy kardeşim yapma sevgililik de haram dır helal daire cercevesi varken bu gibi işlere girişme illerde evleneceğin helaline ihanet olur bu sevgililik gibi flört gibi bunlar iblis oyunudur kanma bunlara nolur Allah seni haram bi sevdadan uzaklaşdırmış yapma nolur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İntikam almak istiyorsan kendini daha çok geliştir başarı kazan güzel bir hayatın olsun ehliyetin yoksa al imkanın varsa Arabanı al kendi hayatını güzelleştir Adam gibi bir insanla tanış sana değer veren seni senden çok seven işte o zaman intikamın kendiliğinden alınır
10 Yorumlaİntikam derdine hiç düşmedim ama hayat her seferinde bana öyle fırsatlar verdi ki , kim bana kötü söylediyse en sevdikleri dahi terk edip yanıma geldi😂kim beni yarı yolda bıraktıysa, o yolda ağlarken gördüğüm çok oldu. O yüzden sana bu fırsat gibi geliyor olabilir ama yapma. Belki de eski sevgilinin haberi var? Bu konuda asla emin olamazsın. Ikisini de silip hayatına güzel bir başlangıç yapman çok daha üzer.
10 Yorumla
+1 yılBence yanar sevmese bile sonuçta arkadaşı diye ama hoşlanıyorsan çocuğa karşılık ver sırf intikam almak için başkasının duyguları ile oynama derim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım seni aldatmış adama intikam koyar mı aldatan adamlar ciğersiz olur. Gönül eğlendirir canını yakamazsın. Onu erkekliğiyle vuracaksın. Ayran gönüllüyse bir kız arkadaşını gönder yanına onunla oynasın bak bakalım nasıl yanıyor canı erkek müsveddesinin.
10 Yorumla
+1 yılİntikam alicaksın.. gidip arkadaşitla cıkıcaksın?
ne olucak?
Kendine olan saygın ne olucak?
pekıya o Cocuk.. onun ne sucu var? daha sonra oda sendemmi intikam alıcak?20 Yorumla
+1 yılBu onu pişman etmez veya canını yakmaz, tam tersi seni küçük düşürür ve haklıyken haksız konuma gelirsin. Hiç gerek yok bu tarz intikam işlerine. Kimseye değmez yoluna bak.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Seni deniyorlar olabilirler kii büyük ihtimalle öyledir asla yapma suçlu konumuna sen düşersin aldatmasına neden olmuşsun gibi anlatır sağ sola duruşunu bozma, hayatına devam etmen onu takmaman ona en büyük cezadır belasını bulur tatlım
00 YorumlaIntikam almis olmazsin, sevgili excigin kadar asagilik olmus olursun sadece.
32 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Ben mi aldattım sanki
+1 yılYa neyin kafasını yaşıyorsunuz. Sen yakışanı yapmışsın biletini kesmişsin, intikam nedir? Neden böyle abuk subuk bir odaya girip değerini düşürüyorsun? Zaten her şeyin içerisi çıktı
10 Yorumla
+1 yılbunu eski sevgiliniden intikam olarak yapma cunku bu seni kotu yapar cocugu bilmiyoruz ama iyi biriyse senin onu intikam icin kullanman üzer ama arkadasini eski sevgilisine yürüyen kişiden de pek hayır gelmez diye düşünüyorum ama eğer sen ben hoşlandım sevdim diyorsan orası ayrı konu olur
10 Yorumla
+1 yılİntikam almış olmazsın. Eski sevgilin seni bir de başkasına kullandırmış olur. Acın bir iken bin olur daha kötü duruma düşersin
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kullandırmış olacak ki? Çok kıskanç biriydi, bunu duyarsa delirir diye düşünüyorum
- +1 yıl
Şu anki durumdan eski sevgilinin gerçekten haberi olmadığını mı düşünüyorsun?
Soran+1 yılHaberi olmadığına eminim
- +1 yıl
Sanmıyorum. Bunu sana hiç tavsiye etmiyorum çok riskli bir durum. Ben fikrimi söyledim iyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılZaten böyle biriydi o yüzden ayrıldım deyip kötüleyebilir ya da olmadık şeyler anlatabilir o kişiye o yüzdem ondan uzak dur derim. Kimse yaşadığını yaşamadan ölmez
00 Yorumla Hayır tabiki de senle yaşadıklarını anlatır güler geçerler
20 YorumlaAsko bence hiç uğraşma cidden hayatına başka biri girdiğinde ondan ilgi gördüğünde ex sini ve iki yüzlü arkadaşını hatırlanmayacaksın :)
00 YorumlaIntikam almak icin boyle sacma islere girisme sen de istiyosan begeniyosan heyecan duyacaksan birlikte ol
00 Yorumla
+1 yılİntikam almak iyi değildir. Sana da iyilik getirmez. Her şeyden önce kimseyi yara bandı kullanmayın. Çok günah ve ayıp
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu yapmayı düşündüğün davranışı kendine yakıştırabiliyorsun yap. Kimse için bir şey yapma. Yapacakların kendi hür irade eserin olmalı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Saçma sapan onca yorum yazmışlar, sende onu kullanrsn farkın ne diyen var, lan sanki çocuk senin onunla sevgili olduğunu bilmiyormuydu, içinden geç
00 Yorumlacanı yanacak olsa seni aldatmazdı, en güzeli intikam işleriyle uğramamak.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağım o zaman, yoluma devam edemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek kafası ile kız kafası farklı. Adam iyi ki aldatmışım zaten karı bozuk çıkacakmış der arkandan. Onlar aralarında planlamış bile olabilirler
10 Yorumla
+1 yılYapmamalısın bence, yapsan da pek umrunda olmaz exinin, aldatmış zaten ilk başta
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılSaan değer verse zaten aldatmazdi. Kendini kirletirsin.
10 Yorumla Hiç bir erkek/kadın karşı cinsi ile intikam ve kıskandırma için kullanmamalı 😎
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Ne saçma düşünce o zaman seni ısıran iti de isirirsin
00 Yorumla
+1 yılHaklı tarafken haksız taraf olacaksın. Yerinde olsam yapmazdım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu kendine saygısızlık olur. Gönlün yoksa yapma.
00 Yorumla
+1 yılsadece s1k1lmiş olursun :D exinde arkadaşınla konuşur dalga geçer
00 YorumlaYansada senin ne aciz birisi olduğunu düşünür.. yapma öyle bir şey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılBence sadece yuz verme, gerisini de getir :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kaliteden ödün vermeden yoluna bakmanı tavsiye ederim..
00 YorumlaBence yürü onu eski sevin oldugu yerde önünde öpüş çok pis intikam olud
00 Yorumla
+1 yılİçinden geçen neyse onu yap. Nasıl rahat ve mutlu hissediyorsan
00 YorumlaYapmayın bunu yapmayın Allah aşkına. Düşüncesi bile yanlış
00 Yorumla
+1 yılBence yapma, ilerde ayrılırsınız onların arkadaşlığı sürer dalga konusu olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen erkekler kankalarını sevgililerinden daha çok düşünür ve bilerek seni elde etmesi için arkadaşını gazlamışta olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence uzak dur, hayat kadını durumuna düşebilirsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi ya, hiç bu açıdan düşünmedim açıkçası
Cevap sahibi+1 yılBenim başıma gelmişti, f*hise durumuna düştüm bana hiç saygıları kalmadı... Zor günlerdi...
Gizli Üye(25-29)+1 yılİntikam için yüz verme. Gerek yok intikama. Pek de umrunda olmaz exinin.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok canımı yaktı, yoluma bakamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBenimde canım çok yandı. Hatta senin düşündüğünü de düşündüm. Ama gerek de yokmuş. En büyük intikam onsuz mutlu olmak.
+1 yılAptallık etmiş olursun. Zaten sana yürüyen kişi seni aldatan kişiyle belkide bunu konuşmuşdur. Sikildiğinle kalırsın.
00 Yorumla
+1 yılBence ex in senin canını daha fazla yakmak için onu kullanıyor. Sen onun arkadaşıyla olursan seni kullanıp seninle dalga geçebilirler veya senin ağzından laf alıp tehdit edebilirler. (Yaşandı)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılvurdumduymaz biri ise hayır.
ama dua et de danışıklı dövüş olmasın ;)00 Yorumla
+1 yılE o sana yürüyen çocuğun duygularının hiç mi önemi yok? Eski sevgilinin yaptığından daha kötüsünü yapacaksın..
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok üzüldüm şu an bissürü kişi enkazın altında Allah yar ve yardımcıları olsun
00 Yorumla
+1 yılcanı yanar kudurur hatta sana adım bile atabilir ama ona geri dönmek yapacağın en büyük hata olur ki bence arkadaşını da bunun icin arada bırakma kendi yoluna bak mutluluğunla kudursun pesini bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam kesinlikle yapardım beni aldatanı da rezil ederim
#dominanhatun00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyimi olmamış zaten fck... Der öyle düşünür erkekler böyle kendini küçük düşürme sakın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok bence yanmaz hatta haberi bile vardir oda senden nasiplensin diye yollamistir bence
10 Yorumla
+1 yılBence olabildiğince uzak dur. Gozunde buyuttugun kadar değil ne sevdiğin kişi ne de intikam hissi. Sal gitsin önündeki güzelliklere odaklan.
00 Yorumla
+1 yılYapma salın ben zaten exinin haberi olmadığını düşünmüyorum tabi iyi oyuncular... Yazık bulaşma ya sal gitsin.
00 YorumlaO çocuğa karşı Bi duygun yoksa yapma ona yazık olur hem sen aldatan kişiye verebileceğin en iyi cevap hareketsiz kalmak görmemezlikten gelmektir
00 YorumlaYüz verme hatta exine ait her detayı görmezden gel.
O hiç yokmuş gibi yansıt karşıya.
Olgun ciddi bir bayan olarak yoluna dvm et..00 YorumlaBoyle birseye sakin kalkisma bu sefer adini cikartirlar sskin
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
+1 yılAynı şeyi bende yaşadım takiplestiğmizi görmüştü sadece bu bile onu delirtmeye yetti 👍😌
02 Yorumla
Soran+1 yılTakipleşmekten öteye geçtiniz mi peki ve tavsiye ediyor musun yapmamı
- +1 yıl
Konusuyorduk arkadaşını arayıp tehtidler savurmuştu çıkar o kızı takipten diye seni basitleştirir bu ama intikam almış olursun hem arkadaşı sevdiği biriyse bu daha çok can yakar
Eski sevgilinin bu işten haberi vardır seni oda kullanmak demedi deme
00 Yorumla
+1 yılKimin umrunda, giden gitmiş ve sen öyle yaparsan kendini kullandirtmis olursun
00 YorumlaOnun cani yansin diye birini harcamak saçma yapmamalısın.
00 Yorumla
+1 yılOnu umursamamak daha iyi sanki, ayrıca sana yürüyen çocuğa yazık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılO peki senin canını yakmasın
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yakabilir? Zaten yaktı yakacağı kadar
- +1 yıl
Hayır yenisi
Soran+1 yılNe yapabilir ki bana
- +1 yıl
Sonuçta intikam için yaklaşoyorsun
- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Beni aldatan eski sevgilimin bir arkadaşı bana yürüyor. Yüz versem ex’imin canı yanar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler