Başının üstünde bir çatı sıcak yemeği düzgün elbiseleri başını koyacağı bir yastığı olması sizce nasıl bir duygu?

Evsizim borçlarım var bir arkadaşımın yanında bir süre idare etmek durumundayım ama karakter ve huy olarak iyi biri değil evinden gitmem için sürekli baskı yapıyor verdiği yemeği başa kakıyor iş arıyorum ama iş bulamıyorum huzursuz ve güvensizim tek başımayım hiçkimsem yok. Fakir ve yoksulum isteyen inansın istemeyen inanmasın kimseden yardım istemek için yazmıyorum sadece şunu bilin aileniz veya eviniz maddi durumunuz varsa sıkı sıkı tutunun çünkü dışarda işler hiç bildiğiniz gibi değil şartlar gittkçe ağır ve yaşamak benim için çok ağır insanlar çok gaddar ve bencil. Elinizdekilere sahip çıkın birde zor durumda biri gördüğünüzde hiç değilse halini hatrını sorun inanın bu durumda bu bile benim için yeterli. Son günlerde intihar etmeyi düşünüyorum ciddi birşekilde.

Başının üstünde bir çatı sıcak yemeği düzgün elbiseleri başını koyacağı bir yastığı olması sizce nasıl bir duygu?