Evsizim borçlarım var bir arkadaşımın yanında bir süre idare etmek durumundayım ama karakter ve huy olarak iyi biri değil evinden gitmem için sürekli baskı yapıyor verdiği yemeği başa kakıyor iş arıyorum ama iş bulamıyorum huzursuz ve güvensizim tek başımayım hiçkimsem yok. Fakir ve yoksulum isteyen inansın istemeyen inanmasın kimseden yardım istemek için yazmıyorum sadece şunu bilin aileniz veya eviniz maddi durumunuz varsa sıkı sıkı tutunun çünkü dışarda işler hiç bildiğiniz gibi değil şartlar gittkçe ağır ve yaşamak benim için çok ağır insanlar çok gaddar ve bencil. Elinizdekilere sahip çıkın birde zor durumda biri gördüğünüzde hiç değilse halini hatrını sorun inanın bu durumda bu bile benim için yeterli. Son günlerde intihar etmeyi düşünüyorum ciddi birşekilde.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben de siginmayim senin durumundan farkı akrabalarımın evinde siginmayim ama sevdiğim iki insan var çok şükür. Yine de durum aynen senin dediğin gibi sürekli yediğimiz yemeğin harcadığımız suyun konusu açılıyor. Cok kötü bir durum ama asla intiharlik değil çünkü bunları yaşamak için çekiyoruz, ölmek en kolay yol. Yani kolaya kaçma mucadeleni ver çok kısa bir süre sonra çok büyük refaha kavuşacaksın inanıyorum. Allah büyük söylediğim şeye çok inan ve çok iste.
Çok teşekkür ederim dostum çok sağol inan içime biraz su serpildi birgün iyi bir yerlere gelirsem darda zorda olan insanlara adayacağım kendimi ama beni bu zor duruma sokan insanlara ise yalnızca iki çift lafım var tek amacım bu ama nerden başlayacağımı bilmiyorum iş yok ev yok inan ayakkabım bile eski be spor ayakkabı ve 2 adet elbisem 1 montum var başka hiç ama hiçbirşeyim yok
Emin ol maddi hiçbir şey seni ilerletmiyor. Yani 10 elbisen olunca durum değişmez. Ama iraden olsun sabrın olsun duan olsun vs. inanılmaz ilerletir seni. Nereden başlamayı bilmiyor olabilirsin ama mesela arkadaşında kalıp bir süre daha karaktersizliğine tahammül etmen gerekirse et. Yani mantığınla hareket etmeye çalışırsın ancak. Tek tek soru sorarak da ilerleyebilirsin. Şu anda nerede yaşamam nasıl yaşamam en doğru olur her şeye rağmen gibi. Ya da elime nasıl sinirlarima uygun bir şekilde para gecer ve o parayla ne yaparım? Mesela. Böyle başlanır bence.
Derin nefes al bende yokluktan geldim bilirim o psikolojiyi insanların bakışları sözleri ama hemen pes etme zira kimin için Prş edeceksik inan durumun düzelsin sana o şekilde bakanlar etrafında pervane olur
Çok teşekkür ederim dostum sağolasın peki nerden başlamalıyım bir tavsiyen var mı? Bu devirde bu şartlarda bu ekonomide bir iş bulmak ev kiralamak ve bir şekilde var olmak tek başına sıfırdan çok zor napmalıyım çıkış yolu arıyorum
Bak dostum önce sakin ol kendini toparla sonra yatılı iş bak kendine bir süre çünkü şu an buna kalkisman seni ileriye değil geriye götürür nerdesin hangi ildesin bilmiyorum ama dışarıya insanlara kendini kapat sana yapılan iyiliği de kötülüğü de unutma
Teşekkür ederim dostum çok güzel tavsiye verdin şu an dediğini araştırmaya başlıyorum sağolasın❤️
Ne demek dostum bir dosta ihtiyacın varsa burdayım gönlünü güzel tut mücadele etmeden hiç bir şey olmaz 💪