Yeme & İçme 1 ay Yatağın yanındaki komidinin üstünde yemek yemek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yerlere ister istemez kırıntı dökülür bişey olur mu oda arkadaşım genelde yatağının dibinde yiyip duruyor yere dökülmese de sıkıntı olur mu? Güncellemeler1 ay Güncel Yatağın yanındaki komidinin üstünde yemek yemek? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Yeme & İçme konusunda 10,8b görüş paylaştı. Yatağa dökülen kırıntı sorun olur gadası Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Ne gibi Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Guru Yaş: 19 , eig 97% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b görüş paylaştı. Bişey olur mu derken en fazla yerler pislenir başka ne olabilir ki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Aesir Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Evli barklı adamım ben nasıl yiyim şimdi komidinin üstünden? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Evli barkli adamsın kalk ye işte biz yurt köşelerinde yemeye çalışıyoruz Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 97% 1 ay Yeme & İçme konusunda 394 görüş paylaştı. Altına sofra ya da kağıt sersin bişey olmaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Bişey olmaz sadece uyurken yatak arkadaşın olur beraber sarılır uyursunuz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_ArminVanbuuren Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 ay Bu gece karabasan gelir size söylim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Gelmesin Yorumla
Tanju34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eig 100% 1 ay Olur tabi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Wobery Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eig 98% 1 ay Günah aw Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
nabercanlar1234 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 ay Müko Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Yatağa dökülen kırıntı sorun olur gadası
Ne gibi
Bişey olur mu derken en fazla yerler pislenir başka ne olabilir ki
Evli barklı adamım ben nasıl yiyim şimdi komidinin üstünden?
Evli barkli adamsın kalk ye işte biz yurt köşelerinde yemeye çalışıyoruz
Altına sofra ya da kağıt sersin bişey olmaz
Bişey olmaz sadece uyurken yatak arkadaşın olur beraber sarılır uyursunuz
Bu gece karabasan gelir size söylim
Gelmesin
Olur tabi
Günah aw
Müko