Annelerimize göre yatakta yemek yenilmez. Yemek adabına uygun olmadığını söylerler, onlar için büyük bir sorun bu. Peki siz yatakta yemek yemeyi tercih ediyor musunuz?
İster inanın ister inanmayın ama ne zaman yatağa yakın bir yerde ve yatakta ufak da olsa birşey yediysem o gece rüyalarıma garip varlıklar girip korkuttu; arada birkaçı ile baş etmeye çalıştım hatta rüya olup korkmayacağımı anladıklarında uyandırdılar/uykuda ban yemek gibi birşey 😅😅🤣🤣
Pek adetim değildir. Çok kırıntı yapmayacak birşey ise, tabağa koyar yanıma alırım fakat kahvaltı tarzı şeylerin yatak odasına girmesine zaten karşıyım. Bize mutlu ilişki sahnesi olarak dayatılan yatakta kahvaltı romantizminin gözü kör olsun.
Çocukluğumdan beri babannemin ekmek kırıntısı olan yatağa yatarsan " Şeytan çarpar" ve "Gece korkuturlar" telkinleriyle büyümüş biri olarak son derece karşıyım. Sanırım bunda babannemin etkisi çok büyük.😊
Tabikide yerim yolda bir yere giderken kalabalığın içinden geçerken bile rahat yemek yiyebilirim hiç sorun değil benim için. Banane ne düşünüyorlarsa düşününsünler ben ayı olmaktan rahatsız degilim 😅😅 relaxx
En İyi Cevaplar