Sevgilimi kırdım nasıl barışırım uzak mesafe ilişkisi?

1 yıldır tanışiyoruz 4 ay arkadaş gibi konuşduk ben ona aşik oldum 7 ay peşinde koşdum her şeyimizi biliyoruz 1 kere görüştük hatta sonunda sevgili olduk ve ilk tartışmadan böyle bi duruma geldik konu erkek arkadaş ben sanırim fazla buyuttüm takipden çikdi ama bana düsünmem lazım dedi ve 5 gündur doru dürüst konuşmuyoruz. İlk sevgilisi tarafından terk edilmiş bir kiz 21 yaşinda ver zor atlatmış o durumu benlede sevgili olmaya korkuyordu ama beln çok aşığım abii. Bana seni seviyorum sana kendimi kaptırıyorum ama bi daha aynı şeyleri yaşamak birine deger verip üzülmek istemiyorum diyor mesafeli olalım diyor. Ben onu aileme anlattım ciddi düşünüyorum onuda biliyor hatta tanışmalarını istiyorum. Dura mıyorum kayb etmekten korkuyorum onu yazıyorum cevap gelmiyor. Abi ben 22 yaşındayım ve kızlara asla güvenmedim kızlara karşı hep mesafeli oldum hatta konuştuğum kız sayısı 2 bilemedin 3 olmuştur beni seven oldu ama ben istemedim hep şimdi bu kız 548 km mesafeye ramen beni aşik etti ilk sevgilim nasıl davranayım ne yaoayım bilmiyorum ne önerirsiniz? Ondan başkasıyla olmayı düşune miyorum hayallerim var. Ben asla böyle biri değildim o beni çok değiştirdi ağır başlı ciddi duruşlu biriyim ama o benim zaafım gurur falan kalmadı.

Sevgilimi kırdım nasıl barışırım uzak mesafe ilişkisi?