Şu ateist sorularını görmekten bıktım?

Bu sürekli dine inanmıyorum diyen ateistler fazla konuşmayin kısa kesin size şunu diyicem size göre her şey bir patlamadan ibaret peki düzen bu kadar mantıklı olması tesadüfmü? Güneşin dünyaya sıcaklık vermesi ay ın ışık vermesi 4 mevsimin düzenli işlemesi? Bunlar hepsi tesaduf patlama sonucumu oluştu neden sadece dünya mantıklı oldu geri kalan gezegenler boş kaldı bütün canlılar neden dünyada var oldu neden güneş en iyi görevini dünyaya veriyor ve düzen içinde gerçekten hiç düşündünüzmü? Herşeyi geçin neden dinazorlarla devam etmedi nesil durduk yere insan mı oluştu her şey bittikten sonra ya hala inkarmi edeceksiniz Allah in varlığını. gerçekten bir düşünün araştırın!! Allah o beyni boşuna vermedi bize hayvanlarda bizim kadar akıllı olabilirdi o beyin olmazsa insan ölür beyin ölümü nu biliyomusunuz?
Bu mucizevi şey bir patlama sonucu oluştu öylemi sonra birşeyler oluştu evrim oldu ya size mantıklı geliyormu acaba? Hadi diyelim öyle oldu kadın erkek mantigida mi tesadüf sadece kadınlar oluşsaydi ya da sadece tek gözlü insanlar neden herkes farklı suretle ve farklı cinsiyetle renkle hala inkarmi ediyosunuz? Bence siz ateistler de çok iyi biliyosunuz Allah i ama ibadetlerden kaçmak için belki belkide üşengencliginizden günahlarıniz dan ya da kaçınmak için uyduyorsunuz..
Kimi maymundan geldiğini söylüyor kimi patlama kimi atomlardan öyle şeyler mümkün olsaydı şimdide gözünüzun önünde oluşan her doğa olayında uzaydan düşen her parçalardan birşeyler oluşurdu size söylim en fazla meteor çukurları oluştu boşluk oluştu belki içine bira su girdi göl oldu dere oldu mantıksız bir şekil oldu..
Allah o kadar canlı yaratmış ya bir birinden farklı belgesel izleyin hele her birinin mantıklı görevi var bir karinca bile düzene göre yaşıyor her şey kendi kendimi oldu Allah o icgüdüyü verdi Ve imtihan yurdu sizin dediğiniz olsaydı ölümler de olmazdı insanlar doğup çocuk olup genç olup yaşlı olup ve sonra oluyor ecele göre tabi bundada tesadüf mü ariyosunu Z hala?

Şu ateist sorularını görmekten bıktım?