Çok kötü bir durum ne yapacağım?

Herkese selam arkadaslar
Benim birtane sorunum var
Benim birtane iliskim var 4 yil birtane erkekle sevgiliyim ama o adam hic beni saygi duymamis hep aldatmak istedi vurdu birkac kez beni iyi davranmadi bana cok gecen yil da nisanladik ama benim kalbimde baskasi vardi ailem zorladi derken nisanladik simdiyse benim kalbimde baska birisi var onunla uzun zaman yazisiyorum ve cok sevdim onu nerdeyse 1 yil sevgili olduk oyle o turkiyede ben baska ulkede iste nisanli cocuktan yani beni saygi duymiyan erkekten ayrilmaya karar verdim coktan hic kabul etmedi ona yine dedim birkac gun once ben seni sevmiyorum dedim ben ayrilmak istiyom dedim sana karsi duygularim yok dedim yok dedi yaoma bunu bana oldurecem kendimi falan filan diye ayrilmadim ona dedim tm sen iyi ol ben senle olacam dedim...🥺 ama sevmiyomki onu kalbimde baskasi var ben ne yapacam boyle? Beni hic brakmiyor bazen tehtit eder uzak gidersen seni bulurum yine benle olursun falan filan... seni oldururum demis, iste sevdigim adam da bilmiyor bir ara soyledim delirmis sonra dedim ayrildim nisanli cocuktan ama ayrilmadimki yine desem delirticek cidden korkudan soylemiyom onu kaybedecem diye, ailem sevdigimle kavusayim izin vermiyorlar ben kacmak istedim turkiyede ama param yok onla evlenecektim kactigimda ama olmuyo da...🥺 sizin tavsiyeler duymak istedim ALLAH sizden razi olsun simdiden...
Çok kötü bir durum ne yapacağım?