Aşk İlişkileri Uzun süredir konuşmadığınız arkadaşınız sizi arasa konuşur muydunuz? pilli1baby Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Başıma geldi de Güncellemeler+1 yıl 1 sene sonra aradı Uzun süredir konuşmadığınız arkadaşınız sizi arasa konuşur muydunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yaralı_gönlüm Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Konuşmazdim ki uzun suredir arayıp sormuyor ise numarasını coktan silmiş olurdum 0 0 Yorumla
artemiscelenn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl ay yok ne konusucam ajfkfa o kadar zaman neredeymis 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Evet konuşurum 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet konuşurum 0 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mesafeli şekilde konuşurdum 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Konuşmazdim ki uzun suredir arayıp sormuyor ise numarasını coktan silmiş olurdum
ay yok ne konusucam ajfkfa o kadar zaman neredeymis
Evet konuşurum
Aramda sıkıntı yoksa konuşurum
Evet konuşurum
Konuşurum.
Benimde başıma gelmişti soğuk yaptım
Mesafeli şekilde konuşurdum
Evet ama daha az samimi şekilde davranırdım
konuşurum
Evet 3 günlük dünya küslüğe gerek yok
Hayır
konuşmam ki