Arkadaşlar bir çocuk var aynı gruba düştük, hoca hareket gösterirken dizilmiştik yan yanaydık, kendi kendime konuştuğumda bana bakıp güldü, minderlerdeykende bir hareket yapıp benim olduğum tarafa bakıyor, koşarken de bana yetişiyor sonra geçiyor tekrar geliyor laf atıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Ders bittikten sonra hiç bunlar olmamış gibi bakmıyor bana.
Hiç adam akıllı konuşmadık ama sadece derste öyle koşarken laf attı bir kaç kez gülüyor her dediğime bazen dik kafalılık yapıp konuşuyorum fark etmiyorum güldüğünü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Görünüşe göre sana yavaş yavaş ilgisi var. Yoksa bu denli şekilde sana bakmaz. Mahsuru yoksa yaş kaç bu arada
18 lise sondayım
Ama öyle aman aman biri değilim hani normal sıradan pek dikkat çekmem zaten, anlam çıkarmıyorum ama işte merak ediyorum.
Teşekkür ederim yorum için.
Bunu zamanla anlarsın ama benim öngörüm bu şekilde
Rica ederim ne demek...
Tamamdır sağoll anlarım umarım
İlgini cekmeye calisiyor basarmista
Bunlarla ilgi çekmenin nasıl bir alakası olabilir? Ortada ilgimi çeken bir durum yok sadece aklıma takılıyor yaptığı.
İlgi cekmek bu işte zamanla bi bag olusacak bunlarda ilk adimlar
Hiç adam akıllı konuşmadık ama sadece derste öyle koşarken laf attı bir kaç kez gülüyor her dediğime bazen dik kafalılık yapıp konuşuyorum fark etmiyorum güldüğünü
Teşekkür ederim yorumun için
Yani etki birakmis sonucta aklini kurcaliyor. Rica ederim
Evet kurcalıyor cidden düşünüp duruyorum saçma sapan
Liseli eegen halleri
Bir fikrin varsa onu söyler misin yoksa ben de biliyorum liseye gittiğimi.
Olur oyle gecer buyuyunce
Allah aşkına git kanka ya
Beden dersinde bakıyoruz o sadece başka amaçla da bakıyorlar yanlış anlama anlattıklarından bu çıkıyor çünkü
Tamamdır teşekkür ederim bir anlam çıkarmıyorum zaten sebebini merak ediyorum.
Rica ederim