Sevdiğim erkek senden çocuğum olsun istiyorum dedi. Anlamı evlilik mi
1 ay
Sevgilim senden çocuğum olsun istiyorum dedi. Anlamı nedir?

Sevdiğim erkek senden çocuğum olsun istiyorum dedi. Anlamı evlilik mi
Evlilik hayali kuruyordur. Ama davranışlara dikkat etmek lazım. Cinsellik için ciddi düşünüyormuş gibi yapan erkekler var. Ortada cinsellik olmamasına rağmen ilişkiniz devam ediyorsa yani sevgilin bunun sorun olmadığını söylüyorsa seni kullanmiyordur seviyordur.
Yani şimdi kişinin düşüncesinde düşüncesine değişir.!
Ben sana 2 ihtimal vereyim
Bu kişi seninle evlenmek istiyor olabilir.
ya da bu kişinin hamile bırakma fantezisi olabilir
Ve tavsiyem ilişki sürdüğün kişinin huyunu suyunu bilmeden öğrenmeden sakın yakın temas ilişki kurma ertesi sabah gözlerini bı açmışım hayatın kaymış keşkelerin geri dönüşü yoktur...
Amacı evlilikse bunun yerine evlenme teklif etmesi daha makul olurdu. Bu şekilde senden çocuğum olsun ama evlenmek de istemiyorum hani anlamına da gelebilir. Kafa karıştırıcı ve net olmayan bir söylem.
Cevap
34Cevap
Seninle yuva kurmak istiyor, yani evlenmek
Ne demek olduğunu bende bilmiyorum inan.
Asıl bunu söylemiyorsa yol verin gitsin. Ciddi düşünüyor veya ileride evlenmek istiyor. Aslında kızlar keşke sadece ciddi olanlara prim verse.
niyeti baska ama ikna olmazsın diye acik acik söylemiyor hassas noktalardan vuruyor 🙂
Yok annem evlilik değil senden çocuk yapıp ortada bırakacak
Seninle birlikte olmak istiyor. Aranıza mesafe koyun ve çok duygusal olmamaya dikkat edin
Sevişmeye bahane kandırmak için evlilik ciddi düşünüyorum moduna sokuyor
Kimyamiz uyuşuyor demek goruslerime bakabilirsin çok bilen olduğum için 😅
Biz saf saf evlilik anlamina gelir diyoruz da erkeklerin pis zihniyetine akil ermez.
Nezaman düşünüyorsun deseydin
Tabi ki ama zamani gelince deseydin.
Hee vakti gelince nikâhı basabileceğim birisin demiş yeşil ışık
Belki de içinden şarkı söylerken sesli söylemiş olabilir 😄
Ben de bazen senden çocuğum olsun istiyorum diyorum hoşlandığım kişiye jwoawow içimden amaaa
Seninle evlenmek isteyen adam türü gibi davranan çakal da olabilir.
Kesin olan: seninle cinsellik istiyor.
İnanma bunlara bana da zamanında 5 çocuk yapalım ben çocukları çok seviyorum diyordu ve şu an aldattı ilişkisi var
Evlilik olmadan da çocuk oluyor, illaki evlenmeye gerek yok.
Cinsel ilişki sonucu korunmazsanız hamile olur ve çocuğun olur.
Önce enişten ile bacın evlenmeden çocuk yapsın istermisin de bakim razı olur mu
Bassın nikahı alsın seni biz bu hikayeleri çok dinledik Bir kaç ay sora ben bu ilişkiden sıkıldım ayrılalım falan diyecektir anladinmi bunlar taktik akıllı ol
Benim kucağımda ol benim ol diyor
Üstümde zıpla diyorlar
En İyi Cevap