Sevgilimle ne zaman buluşsak çocuk için hayaller kuruyor, çocuğunun hang okula gitmesini istediğini falan söylüyor. Biz normalde yakınlaşma yaşıyoruz, kendisi 36 yaşında. Sizce evlilik sinyali mi bunlar
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
senle evlensek, keşke karım olsan diye hayaller kurmuyor adam. baba olma hayali kuruyor. evlilik sinyali çıkmaz
senle evlilik sinyali çıkmaz en azından
neden benle olmaz?
senle evlenmeyi istese bu zamana kadar beklemeden zaten evlilik teklifini yapmış olurdu, en azından senle evlensek şöyle olsak diye hayallerden bahsederdi. adamın hayallerinde çocuğunun olması var, senden çocuğunun olması yok.
bana da bi kere çocuğumuz olunca... falan dedi ama
hahahshshs o kadar hayaller kurup seni de bi kere içine katmış bi zahmet. onu da sen ilişkide dur diye yapmıştır. ne zamandır birliktesiniz
sağol ya nefretini kustun, resmen moral bozmaya çalışıyorsun.
ben seni tanımam etmem niye nefret kusayım moral bozayım senle ne derdim olacak? siz ne zamandır birlikteydiniz
5 aydır
sana hiç evlenmeye dair hayallerinden bahsetti mi? düğünümüz şöyle olur, şurada yaşarız, böyle balayı yaparız, sana beyaz / gelinlik vs çok yakışır gibisinden?
ya da evlensek böyle karı koca olurduk, şunları yapardık gibi gibi
ya ben biraz yanlış yaptım galiba, evliliğe uzağım falan diye konuştum ilk başta, o yüzden diyemiyor öyle şeyler pek
cidden bundan olduğunu mu düşünüyorsun :DD şimdi yorum yapıcam sonra nefretini kustun olacak :DD aynen böyle inanmaya devam et sen :DDDD
yani evlenelim demedi ama çocuğu çok sık söylüyor
bak ben yorumumu yapıcam objektif şekilde sonra sen istediğini söyle bana. bu adamın senle evlenme derdi olsaydı sen her ne kadar evlenmeye sıcak değilim demiş olsan bile bi ağzını arardı yoklardı, baktı evlenmeye cidden yanaşmıyorsun o zaman ya seni evliliğe ikna etmek için çabalar ya da bitirirdi. kaldı ki anladığım kadarıyla dk başı istemem evlilik de dememişsin. bi başlarda demişsin daha kalmış öyle dillendirmemişsin. çocuk hayallerini anlatmaya çekinmeyen adam evlenme hayallerini anlatmaya neden çekinsin yaşı olmuş 36? çünkü adamın senle evlenme hayali yok. büyük ihtimalle yapacağı şeyi söylüyorum. evlenmeye layık gördüğü kadın karşısına çıksın, anında evlenip çocuk yapacak. çünkü adam baba olmak istiyor ve baba olmak için evlilik yapıcak. seni seven seni sevdiği için evlilik düşünen bi adam olsaydı çocuk hayallerinden önce senle gelecek hayalleri kurardı. önce seni hayallerine katardı ardından çocuğu eklerdi. sana evlilik lafı açmama sebebi senden çekinmesi değil senle evlilik düşünmüyor olması
kaldı ki diyelim ki senle evlenip baba olmak istiyor diyelim. madem senden çocuğu olmasına bu kadar hevesli o zaman koca 5 ayda neden evliliğe kapı açacak adam akıllı bi adım atmamış bi teklifle gelmemiş adam hayal bile kurmuyorken seninle? isteyen 3 ayda nikahı basıyor madem bu kadar hevesliyse neden seni hayallerine bile ortak etmiyor? biraz duygularından sıyrıl ve mantıklı düşün
Helal olsun sana kızçe biz dil döktük o kadar anlamamakta ısrar etti arkadaş, belki hemcinsi olduğun için daha iyi anlar herşeyi yazmışsın valla geriye bir şey kalmamış söylenecek böyle mantıklı kişilerin az sayıda dahi olması da ayrıyeten güzel bir olay , takdir ve tasdik ediyoruz buradan.
@mutevaziadam34 ben sadece dogruyu söyledim. mesela bi hocamın karısına evlenme teklifi şöyleydi adam direkt çocuklarımın annesi olur musun diye giriş yaptı bunun üstüne evlendiler çocuk sahibi oldular. yani adam şöyle çocuğum olsun böyle baba olayım diye dolambaçlı konuşmadı. direkt sen ol çocuklarımın annesi dedi bu da evlenme teklifine çıkar. bu sorudaki kızın bahsettiği erkek hadi diyelim ki çocuk üzerinden evlilik sinyali veriyor desek, mesela bu hocam gibi bile yapmıyor ki. ben baba olayım çocuğum böyle olsun hayalleri. evliliğe en ufak sinyal bile yok. %90 yapacağı şey belli ailesi bi kız bulsun anında nikahı kıyıp cocuk yapıcak. çünkü adam sevmiyor aşık değil, zaten aşk da aramıyor ki. tek derdi baba olmak olduğu için mantığına ailesine en uyan kadınla kıyacak nikahı
Kesinlikle oyle art niyetli bir serefsiz bu su goturmez bir gercek zaten evlenecek adam dokunmayi birak yuzyuze gelemeye bile cekinir yani. Evliligi bahane edip gonul eglendirmek amaci ama bazilari evlilik sozunu duyunca yelkenleri suya indiriyor. Yapilacak sey belli zaten muhattabi kesmek cunku hersey gun gibi ortada. Diger turlu bir sekilde hal hareketleriyle belli ederdi sozleriyle degil lafla peynie gemisi yurumuyor onemli olan bunu erkenden fark edip mantigi suzgecinden gecirerek olaylari degerlendirip ona gore hareket etmek
Yakinlasma yasiyosa evlenmicek dostum, dost aci soyler eger ciddi dusunuyosan tabi
nasıl yani
Yoooo
Sana cocuk evlilik hayali kurdurup becerme sekli...
Normal sartlarda vermicen icin😄😄
Aynini yazdim ama kafa basmiyo heralde benimkinin altina da nasil yani diye yazmis illa soylettirecek
@mutevaziadam34
😄😄😄😄
Bosuna anlatma anlamazlar
Evet. Sanırım hazır evliliğe.
sence benimle mi
Sevgili iseniz ve sana anlatıyorsa evet seninle. Başka ihtimal mi var
yaa çok heyecanlı
Hahha. E aç konuyu da evlenin. ya da bekle ansısın kendisi açsın
ay açar mı acabaaaa
Ne bileyim. Sen söyle bununda
E yani zaten yaşlanmış yaş geçmeden çocuk istiyo
peki sence benden mi
Yani büyük ihtimal sen kaç yaşındasın
26
Yani bakarsak o 10 seneye belkide 5 seneye cinsel hayatı bitmiş olucak oyüzden bunu istiyor ve sende gençsin yani o kişi sensin evet