6 yıllık bir ilişkim var çokta güzel gidiyor ailelere tanışıldı iki taraftan birbiri seviyor. Bu yıl üniversite kazandım 2. yıl mezun kaldım 20 yaşındayız. Sevgilimle aynı şehire üniversitesi okumak hayelimiz vardı benim ailem onaylamdı saçma sebepler sundu en son o zaman gitme üniversitesiye dediler bence mecburen kabul ettik şimdi ayrı şehirlerde ünivertsite okuyoruz çok zorlanıyorum. Okula alışamdim yurda alışamadim derslerim çok kötü devamlılıklarim. cok. surkeli sevgilimın olduğu şehire giduyorum bizde çareyi geçiş yapmakta bulduk benim Üniversitemde sevgilimin bölümü yok mecbur ben geçiş yapıyorum bir yandan çok mutluyken bir yanım korkuyor ailemin geçişten haberi olmayancak.
Aşk
Aile
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Açıklamayı okumadan aileyi işaretledim. Derslerini olumsuz etkiliyorsa sevgilin diyorum şimdi ama sevgilinin olduğu üniversitede de dersler uyuşmayabilir, bundan dolayı alttan dersin çoğalır. Ders kredileri uyuşmayabilir. Haberin olsun.
Şimdiden bile Altan aldığım derslerim var onun üniversitesi benim üniversitem kadar zorlanıyor
İşte dersler uyuşmazsa orada artabilir.
Gideceğim sınıfta arkadaşım var sadece 2 Altan dersim olacak
İyi bakalım
Büyüyene kadar aile, ayaklarının üstünde durdunmu aşk.
İkisi de önemli ama aşkını bulduğun zaman aileden kopup yeni bir aile oluşturuyorsun.
Bence habersiz geçme ya. Senin için sonuçları kötü olabilir (evlatlıktan reddetme vs.)
neden ailenin sevgilinle aynı yerde okumanı istemediğini biliyor musun? işte sırf bu yüzden
Aile bence.
Hem üniversite yılları geçer merak etme
Sen üniversite de sevdiğinle beraber olmak için aynı bölümde okumaya çalışın?
Bu seçimi bana yaptırmak zorunda olanı bir tık arkamda bırakırım.
Asla kötü bir şey yapmıyorum yine okula devam edeceğim kendimi kötü hissediyorum
Aşkını sen seçebilirsin ama aileni sen seçemezsin. O yüzden aşk tabiki
canım bence ailene durumu bir kılıf bulup açıkla. illa sevgilimin şehrine gitmek istiyorum demen gerekmez
Toz pembe yalanlar mi diyosun bir nevi 😊
3 ay ikna etmek için uğraştım ama kabul etmediler başta sevgilimin olduğunu söylemedim yine kabul etmediler
aşk tabi ki, ailem bu konuda beni neden ilgilendirsin?
Suriyeli bir adam için değmez sana erkek mi kalmadi
Ya Suriyeli olduğunu kim söyledi 😂😂
Surkeli yazıyor öyle sandim😂
@Agthjtedc sürekli yazıyor orada :)
Aşkı seçerdim.
tabiki de aile ne saçmalıyorsunuz lan. o benim ailem.
Bu hayatta bizi karşılıksız sevicek tek kişi AİLEMIZDIR🖤
Kendim
Sadece ben mutlu olacağım için gitmek istiyorum
En güzeli
👏👏👏👏
Daha 20 yaşındasın 6 yıldır ilişkin var! İmkanın olsa beşikte sevgili yaparmışsın
Aile olmazsa hata yaparasın
Bu şekilde çok mutluzum
Ailene vardır bir bildigi
Aile for sure.
İkisi de benim ailem
Kesinlikle aile