Bana bir akıl verin? Özellikle bayanlar?

2017 yılında evlendim , hemen hemen 2 yıl sonra eşim hamileyken beni geçmişte aynı kisiyle 7-8 defa aldattığını öğrendim. Hamileydi bir şey de yapamadım bana itiraf etti herşeyi ama geçmişte olduğunu hata ettiğini söyledi. Bebek sebebiyle ben görmezden geldim lanet olsun dedim. Şimdi çocuğumuz 3 yasinda ama ben eşime karşı soğuğum. Beni sevdiğini söylüyor ama ben onu karım gibi görmüyorum. Boşanmak istiyorum yine çocuğu öne sürüyor nasıl kiyacaksin diyor. Sırf çocuk için yürüyen bir gemi halindeyim. Ona dokunmuyorum , dışarı hayatım olmaya başladı ben kendimi kaybettim yoldan cikiyorum 1 günde 2 kadınla görüştüğüm oluyor bugünler de. Hayatımda ilk defa ne yapacağımı bilmiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız ben ne yapmalıyım. Bu kadın ne yapsa ben beni sevdiğine inanmıyorum. Çok zorluyorum kendimi ama olmuyor. Hayatımın geri kalanını böyle mutsuz geçirmek istemiyorum , çevreme bakıyorum evli arkadaşlarım gayet mutlu huzurlu. Ben evime gitmek istemiyorum. Bana bir yol gösterin. Son 3 ayda 3 kere aldım karşıma boşanalim dedim onada yanaşmıyor ağlıyor vs... Gerçekten yerime kendinizi koyun ve yorum yapın. Seviyorsan neden yaptın bunları diyorum benim ne eksiğim vardida dışarda aradın diyorum susuyor
Bana bir akıl verin? Özellikle bayanlar?