20 yaşımdayım doğru düzgün arkadaşım yok bu durumdan şikayetci değilim mesela avm ye tek gider gezer gelirim tek başıma takılır dolanırım dışarda fakat sevgilim olmadı bu zamana kadar sizce olunca sorun olur mu? Ortamlara girerken çağırabileceğim bir arkadaşım yok aktiviteler olsun gezme olsun? karşımda ki insana sorun olur mu arkadaşımın olmaması ve sadece onla birlikte olmam? Yanlış insanlarla olcağıma tek başıma doğru yolda olmayı seçtim sizin fikirleriniz nedir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sorun değil bence. Ama düğününde damadın arkadaşları diye anons etmesinler önceden uyarda 😬
Damadın arkadaşları hep yaşlı amcalar 🤣🤣
😀
Seninle aynı yaştayım ve tamamen aynı şeyleri yaşıyorum
Dertleşelim mi? Benim çok sorunum var
olur nasıl iletişime geçeriz
Fake inatagram var mı istek atayim
Musait zamanda konusuruz
Yok valla knk kendimi gizliden çıkarcam mesaj at sonra tekrar gizleyim
görünce söyle gizliden çıkayım
Cik reis
Mk xper yetmiyor mesaj yollamak icin
Gizlen tekrar reis
Ben sana fake inst versem mesaj atar misin fake hesabin varsa yolla
knk gizlendim de Instagram hesabım yok benim buradan gel
burada yaşıssak olur mu? Kim görcek mk gizliyiz ztn
farketmez de neden mesaj atmadın
Mesaj attığımda mesaj yollamak için xper seviyeniz yetmiyor dedi. yani mesaj yollamama izin vermedi site. Xperim düşük maalesef
Peki anlat bakalım
Sevgilin var mı veya hiç oldu mu? Benim oldu ama max 1-2 hafta sürdü. Lise zamanı falan yakisikliydim ama konusmasini bilemedigimden hic olmadi. Suanda yalniz basimdayim. Sende durumlar nedir?
Hayır ama istesem olabilirdi. şu an zaten ful+ ful yalnızım bir odanın içinde tek başına yaşıyorum
İş güç yokmu?
Yok
Nasıl bi durumdasın sen böyle mk
Gördün mü kötünün kötüsü de vardır.
Reis bence sorun etme bende yalnızım evde tek başıma odadan çıkmıyorum boş kaldığımda ama mutluyum ya arkadaş başa bela getiriyor. Şuanda işte çalışıyorum ama işte söylenmeler, şikayetler zorluklar olsun beni üzüyor keşke boş kalsamda evde yalniz olsam diyorum. Lise zamanı arkadaslarim vardi lakin kendi sinifimda sevilmezdim dislanirdim biraz pskolojim etkilendi. Gerçi evde tek basima kaldigimda da sıkılıyorum ama bence calismaktan bin kat iyi. Sadece evde uyku düzenin bozuluyor
Ya ben istesem çıkarım dışarıya arkadaşlık kurarım ama insan kalitesi bizim buralarda çok düşük ondan kendi halime takılıyorum hedeflerim var onlar için uğraşıyorum arada ama yapasımda gelmiyor değişik bir şey ya. Sen ne işinde çalışıyorsun?
Reis silahsız özel güvenliğim lise diploması var ama yaşım dolmadı silahlı almaya 21 yas şartı var ben 20 yim. Mesela 4-5 ay çalışıyorum bırakıyorum anlaşamıyorum 2-3 ayda evde tek takılmaca sonra başka sitelere giriyorum güvenliğe. Sağlam bir mesleğim yok. Askeriye polislik düşünüyorum ama biraz skolyoz var onu düzetmem lazım omurga eğriliği. Fakat disardan belli olmuyor. Saglikliyim sadece emniyet-askeriye çok şart koyuyor. Birazda mental olarak kendimi toplamam lazım. Ne ilişkim ne de ortamım var itten farksizim
Bu güvenlik işleri falan sakat iş olabiliyorsan ol polis keyfine bak skolyoz içinde sporla falan düzeltirsin halledersin işler yoluna girsin mental sıkıntını da halledersin. İş yerinde falan hiç adam yok mu arkadaş olabileceğin.
Yaşlı dayılar var zaten onlarla muhabbet daha iyi oluyor ama sık görüşemiyoruz benim klube ayrı vs. Öyle. sen neler yapıyorsun odanda KS falan takılıyon film dizi veya takip ettigin bisey var mı veya hobi olsun. Ailenle takılmıyor musun aran iyimi misal
Film dizi takip etmiyorum hobimde yok ot gibi twıtterda takılıyorum Twıtch yayınları falan izliyorum. Ailem varda herkes işinde gücünde yemeklerde oturuyoruz bide akşam yemeğinden sonra 1 saat falan çay içeriz tekrar odamdaym
Bende öyle çay içeriz sonra herkes ayrı aleme.. hobim boksta boksa gitmek için para yok mk. youtubeden kadir hoca, polis kavgaları falan izliyorum boş beleş komedi anıları. Googleden gerilim korku filmler izliyorum boş kaldığımda. İnstadan fake hesaptan milleti staklıyorum. artık yalnizliktan napcagimi sasirdim
hangi şehirde yaşıyorsun ve arkadaşlık kurmak istiyorsun da kuramıyor musun?
Antalyada yaşıyorum reis. Liseden arkadaşlar varda onlarda evden çıkan insanlar değil buluşmaya gelen vs. Liseden sonra arkadasliklar bitiyor öyle bitane var o da ayda 1 görüşüyoruz. Girdigim iş ortamı kalabalik yer degil ben sitede yalniz güvenliğim. Spora gitsem arkadas olunur veya bir banka veya polislik ortam olunurda şu an ortama uygun ihtimalim yok. Birazda içimde olcak biraz sessizim utangacım ben üşengecim o işlere yeltenemiyorum kral
Ben liseyi dışarda okuduğum için lise arkadaşları da yok yılda bir kaçkere yol yapıp buluşuyoruz üni falan okumak istemiyor musun?
Genelde açık lise zor diyorlardı fikrin nedir gerçektende zormuydu bitirmek? Üni düşünmüyorum ya hem masraf hemde okuyanda pek bişey olamıyor hemde üniversiteye uygun bölümde bulamadım bulsamda yetmez bana göre değil yani. Lise diplomasıyla asker, polis, bekci olunuyor başvuru için o bana yetiyor öyle girmeye caliscam ama eğer üninin açığı varsa disardan en kötü 2 senelik okuyabilirim ama zor degilde cunku bende beyin yok malin tekiyim
Valla ben açık lisede okumadım bilmiyorum. Boş bi üniversiteye gideceğine hiç gitme daha iyi
Şikayetçi değilsen geriye hiç bir şey kalmıyor zaten. ama bence arkadaşın olmalı