Güncellemeler
+1 yıl
Ben nasıl iyileşeceğim bilmiyorum 5 sene oldu arkadaşlar hayatım bitti
Güncellemeler
+1 yıl
Ben seks yapmadm kız arkadsm gamze vardı onla el birliği yapmıslar benı gamze cagırdı oturuyordık o geldı gamze herseyı yaptı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevgi görmemiş kızları kolay kandırıyorlar maalesef tek kandırılan kız sen değilsin
Pekı bana bole nolcak sureklı evdeyım bende gezmek ıstıyorm bır yerım agrımasın beynım benı sıkıntıya sokmasın ıstıyorum
Ama bında vıcdan yok ınsan olsa lan bu kıza bunu yaptım nasıl gonlu rahat ya bılmıyorum bıde utanmadan dıyorkı sana bakmamı ıstıyorsan benımle ol yoksa bakmam bende bagırdım kfuur ederken gtmıs dıyor cocukla eşimi alacam yzamam
Anlamadigim şey seks niye yapıyorsunuz? Hep sizi manipüle ediyorlar niye kandırılıyorsunuz?
Ve evli birisi birde karısını senle aldatıyor
Sen bildiğin tacize uğramışsin öyle bir kızla niye arkadaş oldun ya
Ben neren bıleym küçüktüm daha bilsem gırdermıydım ogunden sonra daha dışarı cıkamadm
Kaç yaşındaydın ve nereye götürdü seni
19 falandım benı flım ızlerz dıe evlerıne goturdu ben nerden bıleym boyle yapar 2 senedır arkadsmdı
Ya eve gitmicektin işte
Ben sureklı gıdıyordum nerden bıleym Şu an uzuldm sey benm eskı helıme naısl doncem cok yoruldm hergun mutsuzum
Kimle kalıyorsun annen baban nerde
Babam bızı terk ettı seneler once gecen gun ılk defa mesaj attı napıyorsun kızım dıye bende ona kfuur ettm senelr geckıs hayatım maf oldu nerdeydın dedım annemle kalıyom
muhattap olma
Ben hastaym ama benim hayatım öaf oldu
hasta değilsin sadece psikolojik öylesin
Ama hergun mıdem agrıo basım donuyor bazen surkelı evdeym okadsr pıskolıjım bozuldu kı senelerdır hasret kaldım sokaga
sokağa çık yeni bir başlangıç yap düzelirsin. ailenden kimse yok mu seni dışarı çıkartmaya
Nasıl cıkaym cıkınca bas donuyor gıbı oluyorum dırek eve kosuyorum gerı
koşma eve. Kaç yaşındasın
23
yaşın genç. kendine gel bence. seni dışarı çıkartacak kimse yok mu
😕 benim annem çok sukur yanımda ama oda napsın kadıncagız onunda haberı yok kardesım var oda cok eskıden ona yazdm msjları ekran almıs ve gecen gun yuzume vurdu yazılanları cok zoruma gıttı
dostun arkadaşın yok mu
Hayır yok
nerde yaşıyorsun
Mersınde
Mersin'de seni döve döve dışarı çıkartacak kimse yok mu bi kendine gel
Yok 😭😭
Pskologa git
Ben hastaneye gttm ilaç veriyorlar ama bır fayda gormedım beynıme kazınmıs artık hersey deniyorum defalarca deniyorm vır serefsızın yzuune ben hayatımdan oldm bende bı evım yuvam cocum olsaydı ne vardı
olur her şey nasip
Benm hayalim gelinlik gıymektı ben Şu an korkudan dugunume bıle gıdemem
korkma korkacak neyin var
Ben bılmıyorum beynım benı bırakmıyo 😭 hergun gastrıt sol tarafıma vuryor agrıyor
korkutucu ne var dışarı cikmakta
Kalabalıga gırınce basım donuyor kendımı cok kotu hissediyorum kapalı alana alısverıs yapmak ıstedm gırdım zman duvarlar ustume gelıyor basım dönüyor kendımı dısarıda buluyorum heyecanlanmak bıle yasak bana heycanlanınca da cok kotu oluyom şekerim tansıyonum dusuyor sankı