Kız arkadaşımla akşam yemeğine gitmiştik beraber eğlendik falan o sırada erkek arkadaşım mesaj attı nerdesin aşkım yaZmış bende yemek yiyorum arkadaşımla dedim Ayak parmaklarım kırık günlerce evde kaldım ilk defa dışarı çıktım tabi o gün içinde de iş yerine konuşmaya gidecektim Gittim ve Part olmak istediğimi bu ayakla çok uzun süre çalışamıycağımı söyledim onlarda yollarımızı ayıralım dediler ve işten ayrıldım işin ne yaptın diye sorduğunda ayrılmak zorunda olduğumu söyledim ve bana çalışmayan kadınla olmam diyip mesaj attı Ben de bu nasıl bir mesaj falan dedim güzel bir Yusuf’la söylemiyorsun aşağılayıcı davranıyorsun hoş değil dedim bir kafeye gittiğinde ne güzel kardeşim içeceksin hangi parayla diye mesaj atmış ben de sadece tamam yazdım sonra bir gün boyunca yazmadı ertesi gün markete spor için performans ürünleri gelmiş onlardan aldım falan yazmış ben de afiyet olsun yazdım sağ ol sende ye falan yazmış Sabah gördüm mesajı teşekkür ederim dedim sonra mesajıma girip çıkıp bakmadı ve Instagram‘dan paylaşım falan yapıyor amacını bilmiyorum aşırı derece sinirlendim kendimi zor tutuyorum bu durumda ne yapmam lazım

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer