Sevgilime nasıl kaybetme korkusu yaşatabilirim?

20 yaşındayız, 4 yıldır beraberiz ve birbirimizin ilkiyiz. Sanırım birazcık fazla poposunu kaldırdım. Kabul ediyorum yani kendi suçum :( eskiden sabah bir uyanırdım günaydın mesajı. Sürekli mesaj atardı aşkım napıyosun nasılsın.

Bu son bir yıldır baya bir azaldı, hele iki aydır ben atmasam hiç atmayacak o derece:( onu ne kadar çok sevdiğimi biliyo, onu hayatımın merkezi yaptığımı düşünüyo (biraz öyle oluyo zaten). O yüzden bu nasıl olsa beni seviyo diye rahat. Ben kendimi tutamıyorum dayanamayıp atıyorum mesajjj offff. Ben meaaj atınca normal davranıyo, sevgisini ölçmek için birazcik kıskandırıyorum kıskanıyo, kızıyo. Yani sevmese neden kızsın diyorum.

Nasil ilgisini kazana bilirim? Daha dogrusu ona nasıl beni kaybedebilecegi hissini verebilirim?

Simdi birdaki bazi erkkler diyecekler ki mesaj atmiyo diye sevmiyo anlamina mi geliyo falan filan
Tamam dogru ben zaten her an her gun arasin demiyorum ama dedigim gibi ben atmasam o hic atmiyoo, ilgisiz bana karsi. Sunu bir korkutayim diyorum hakediyo :D
Sevgilime nasıl kaybetme korkusu yaşatabilirim?