Eski sevgiliniz size bir günaydın mesajı ile ne kadar pişman olduğunu ve sizi hala unutamadığını söylese ne yapardınız?

Eski sevgiliniz size bir günaydın mesajı ile ne kadar pişman olduğunu ve sizi hala unutamadığını söylese ne yapardınız?
Ben umursamazdım. çünkü ben geçmişi düşünmüyorum ayni benim için giden sevgili gitmiştir ne şekilde nasıl ayrıldığımızın bir önemi yok çünkü bir kez ayrıldığım bir kadına bir daha güvenemem. onu başta düşünecekti. ama eğer ben hatalıysam o zaman ben özür diler ve kendimi affettirmeyi denerdim. ama onun hatası varsa ne kadar pişman olsa da ben affetmem.
Aynı şekilde beni unutamaması sevgisinden değil muhtemelen pişmanlık acı ve takıntıdan kaynaklanıyordur o yüzden de sevgisine inanmazdım.
Cevap
3Cevap
Öll derim
Etrafa göz attı, seçenekleri değerlendirmeye çalıştı ama olmadı. Umduğunu bulamadı yine bana geldi derim. Yüzüne söyleyip aramaya devam etmesi gerektiğini tavsiye ederdim. Eski sevgili geri alınmaz.
Hissim kalmamışsa umursamaz, görüldü bile atmazdım.
Cevap vermem , babam öldüğünde bas sağlığı mesajı yazdı, ozaman da cevap vermedim
Havalara uçardım. Düşünmeden triplenmeden normal konuşacak kadar da malın tekiyim
Öncelikle at gibi giden it gibi döndüğü için yağ erimesi. Sonra lık la çok yüksek ihtimal güzel bir engel atardım
Engel atardım
sitenin kızları niye bu kadar acımasız o. O ne yaptı ki çocuk sana
Ben geçmişe dönmem. Biten bitmiştir
arkadaş da mı kalmazsın o. O
Kalmam ne arkadaşı
o. O ne la
Eşeğini Niğdeye sürebilirsin der geçerim
niye Niğdeye o. O
Aaa deyimler ve atasözleri kitabı alıcam sana 🙄
bana dünya klasiklerinden ayşegül tatilde al ne yapayım deyimleri :o
Çocuklara diyet kitabı yazan yazarımız kimdir?
Ömer Seyfettin'in Diyet kitabı var ondan mı bahsediyorsun o. O
Gluten Dayıoğlu 😂
Bir insan evladıyla neden daş daş geçer :D
Espürü
Gluten diye isim mi olur :D
Diyet kitabı= gluten
yani o. O
Nişanlandığımı söylerdim.
Jim carey iyi aktör
Sektir git derdim
çok ayıp ama :D
hiç belli etmiyorsun :P çocuk sana ne yaptı bildiğin anı yaşadın :D