Genelde rüyalarınızı hatırlar mısın? Hatırlıyorsaniz gördüğünüz en garip rüya neydi? 😁
Cevabın nedir?
Valla bi dinozor görmüşüm üstünde uçuyorduk bana göre çok saçmaydı bide dinozor mor renkti çok yaratıcı bir zekam var
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Selam. Siz mesaj atamıyorum mesaj silindiği için kullanıcı adından tanıdım. Eklemiştim ama beni geri eklemediniz instada
028 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
İnstadan ekledim eklemediniz abi ya
- Cevap sahibi1 yıl
Tekrar atıyorum. Biz daha önce konuştuk siz üzdünüz öylesine Instagram arkadaşlığı işte
- Cevap sahibi1 yıl
Evet 🙄 küstüm ben size ya. Takipten de çıkmış. O kadar kız arkadaşın için üzülme diye teselli etmiştim
- Cevap sahibi1 yıl
Bir takipçi bir takipçidir diyen sizdiniz.
- Cevap sahibi1 yıl
Bende yeni açtım anca siz söyleyince dedim 1 takipçi bir takipçidir diye. O kadar da teselli ettim i
- Cevap sahibi1 yıl
Tamam sorun yok. Bir gün yine teselli gerek olursa burdayız biliyorsun
- Cevap sahibi1 yıl
Beni buradan takipten çıkmışsınız çünkü ben küsüm bu konuda da kardeş dedik küsüm ya
- Cevap sahibi1 yıl
Mesaj atılmıyor sana bir kere
- 1 yıl
O takipten çıkma olayı sana özel olamaz çünkü bir ara takip ettiğim ve beni takip eden herkes gitti... Muhtemelen hesabı gizliye aldığım içindir... Şu an gorduklerin hepsi sıfırdan takip ettiğim insanlar veya beni takip edenler... Ortada kişiye özel bir durum yok yani... Özellikle takipten çıkmak için uğraşmam bile kimseyi sinir bozucu veya takıntılı biriyse direk engeller geçerim zaten
- Cevap sahibi1 yıl
Anlaştık o zaman sağ olun tekrardan ☺️
- Cevap sahibi1 yıl
Buradan konuştuk siz üzgündünüz diye. Benim Instagram'ım yoktu zaten yeni açtım bende
- Cevap sahibi1 yıl
Aklıma geldikçe yazarım. Kırk yılın başı Instagram açıyım dedim. Millette bir havalar bir havalar. Neymiş konuşacakmışım. Ne alaka öylesine takipçi işte
- Cevap sahibi1 yıl
Evet ben öylesine takipçi istiyordum ☹️
- Cevap sahibi1 yıl
Napsam ki? Yeniyim sizce?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar