Öyle güzel bir rüya görürsünüz hani film gibi olur sonunu çok merak edersiniz. Ama tabi kısmet olmaz sonu gelmeden uyanırsınız. 😅
Gel de sinir olma.. Aklından çıkmaz bütün gün.
Velhasıl siz rüyalarınızı hatırlar mısınız?
Öyle güzel bir rüya görürsünüz hani film gibi olur sonunu çok merak edersiniz. Ama tabi kısmet olmaz sonu gelmeden uyanırsınız. 😅
Gel de sinir olma.. Aklından çıkmaz bütün gün.
Velhasıl siz rüyalarınızı hatırlar mısınız?
Oo rüya işi çok detaylı, 4 saatlik Teke Tek bilim propramı, üstüne bir Kayıt Dışı, yetmez Gündem Ötesi, doymayana Öteki Gündem propramı yer 😂
Senden de bu beklenirdi diyor muşum çok biliyorum ya adhhdhf 😅
Ama çok heyecanlıymış 😅😂
Benden ne beklendiğini ben bile bilmiyorum 😀😄
Bu dediğim programları rüya konusuyla izle, belki 3 günün gider fakat epey bilgi sahibi olursun
Teşekkürler 🍒
Genelde uyandıktan sonra rüyalarımı hatırlıyorum ama nadiren de hatırlamadığım oluyor. Uykumun hafif olduğu esnada rüyalarımda kendimi yönlendirmeye çalışıyorum ve bazen de uyanıp gözlerimi açıp geri uyumaya çalışırken o rüyayı düşünerek uyumaya çalışıyorum. Bazen de çok güzel olan ve sonunu görmek istediğim rüyalardan erken uyanıyorum ve göremediğim için üzülüyorum :D
Evet yaa sonunu göremeyince üzülüyor insan 😅
Bazen sadece sonunu görebilmek için tekrar uyumaya çalışıyorum ama nafile oluyor :D
Evet geri dalmaya çalışıyor insan ama nafileee 😅
Keşke bir yolu olsa da rüyamıza geri dönebilsek kaldığı yerden aynı youtube'da videoyu durdurup daha sonra devam ettirmek gibi :D
Olmaz hiç ayık gezmeyiz o zaman 😂😂
Doğru bir tespit yaptın valla :D
Cevap
4Cevap
Hayır hatırlamıyorum zaten saçma olduğu için de hatırlamak istemem hiç bir şekilde. Rüyalar gerçek olayları yansıtabilir, ancak her zaman doğru veya tam olarak gerçeği yansıtmayabilirler. Rüyalar, uykuda olan beynin işlevlerinden kaynaklanır ve kişinin deneyimlerinden, düşüncelerinden ve duygularından etkilenirler. Rüyaların içeriği, insanın zihninin derinliklerindeki bilinçdışı düşüncelerin bir yansıması olabilir veya hayal gücüne dayalı olabilir. Rüyaların anlamı ve yorumu kişisel ve öznel olabilir.
Rüyaları yönlendirebiliyorum, ama erken uyanmaya engel olamıyorum elbette :D. Sonunu göremeden uyandığım çok güzel rüya oldu.
Yönlendirebiliyor musun? O da ilginçmiş 😅
İnsanlar filmleri izliyor ama konusunu hiç anlayamıyor. Inception gibi filmler astral hayatları sembolize ediyor zaten. Lucid rüya deniyor yönlendirmeye veya oluşturmaya.
İlginç 😅😅
Bir bilgi daha öğrenmiş oldun, rica ederim :D
Sağol da yani bir de rüyalarımda yönlendirme oluşturma işleriyle uğraşamam cidden 😂😅 yani pek işime yaramadı bu bilgi
Rüya yönlendirme hususunda değil Inception filminin konusu hakkında görüşlerim ile alakalı demiştim gerçi bilmiyorum böyle filmlere herkes ilgi duyuyor mu ama.
İzledim, beğendim. Ama çok oldu izleyeli anlamlı bir film. Ama içeriğiyle senin kadar ilgilenmediğim doğru. 😊
Hatırlamıyorum.
Bazılarını hatırlarım
Evet hatırlıyorum.
bazen
Bazılarını.
evet