Selamms
Bunu da merak ettik, sorduk.

#sosyetic
Selamms
Bunu da merak ettik, sorduk.

#sosyetic
Bir söz vardır.
Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş.
Sıkıntılı bir evlilik yaşayıp boşanmış bir Kadın ya da Erkek hemen hayatına birini almaz. Artık ikinci bir vardır ve her zaman iki defa düşünür. Duygulardan çok mantık daha fazla ağır basar. Bu mantık evliliği değil sadece Güveni karşındaki insan da tekrar bulmak kolay değil.
Al bu yüreğim sana emanettir diyemezsin. O yüzden Boşanmış bir insan hayata daha mantıklı ve aklî selim bakar.
Ben bile boşandığım hâlde dört senedir hayatıma birisini almadım. Kolay bir süreç değil. İnsan kime güveneceğini bilemiyor. Eğer çocuğunuzda varsabbenim gibi önceliğiniz evlatlarımız oluyor.
Onların mutluluğu, sizin kendi mutluluğunuzdan daha önemli oluyor. Evladı olmayan bunu bilemez. İnsan kendinden bile vaz geçiyor.
Rabb'im hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah. Boşanmış olmak aslında bir yerde seçimlerinizi daha kaliteli vermenizi sağlar. Sebebi ise bir yaşanmışlık var ve tecrübeleriniz. İki defa aynı hayayi yapmazsınız...
Rabb'im herkese gönlüne göre versin inşallah.
Aşk kıymetli bir nesnedir herkese emanet edilmez...
Danışanlarımda istatiksel olarak boşananlar hemen çok çabuk evlendiler öyle dediğiniz gibi beklemiyorlar ikinci evlilik için
Öncelikle, boşanmış bir kadının karakterini ya da kişiliğini doğrudan boşanmış olmasına dayandırmak haksız bir önyargıdır ve bu düşünce tarzı, ilişkide güven sorunlarına yol açabilir. Bu nedenle, boşanmış bir kadınla evlenen erkek,, yeni bir ilişkiye açık fikirle yaklaşmalı ve bu kadının karakterini ve kişiliğini doğru bir şekilde değerlendirmeye çalışmalıdır.
Bunun dışında, boşanmış bir kadınla evlenen erkeğin karşılaşabileceği en büyük sorunlardan biri, kadının önceki ilişkisinden kaynaklanan duygusal ve psikolojik sorunlardır. Boşanma süreci genellikle zorlu bir süreçtir ve birçok kadın bu süreçte ciddi travmalar yaşayabilir. Bu nedenle, bir erkek, evlendiği kadının bu tür sorunları yaşaması durumunda, onunla başa çıkmak için sabır ve anlayış göstermek zorunda kalabilir.
Ayrıca, boşanmış bir kadının çocukları da bir başka sorun olabilir. Eğer kadının önceki evliliğinden çocukları varsa, erkek, bu çocuklarla uyumlu olmak ve onların hayatına uyum sağlamak için çaba göstermek zorunda kalabilir.
Son olarak, boşanmış bir kadın genellikle önceki evliliğinden kaynaklanan finansal sorunlarla da karşı karşıya kalabilir. Bu durumda, erkek, kadının finansal sorunlarına yardımcı olmak ve onunla birlikte bu sorunları çözmek için çaba göstermek zorunda kalabilir.
Ancak, bu sorunlar her zaman oluşmayabilir ve her durumda farklılık gösterebilir. Önemli olan, her iki tarafın da birbirlerine anlayışlı ve sabırlı olması ve birlikte çalışarak sorunların üstesinden gelmeye çalışmasıdır.
İlk evliliğinde yaşadığı sıkıntıları ikinci kez yaşamayacağına ikna etmek çok zor olur.
Boşanmış bir kadın ikinci kez evlenmek istemez kolay kolay.
He birde erkek hiç evlenmediyse ilk evlendiği kadının ikinci evliliği olması ailesi tarafından uygun görülmeyebilir.
Klasik şeyler işte.
👏👏
🌸
Teşekkürler canım
Rica ederim 🌸
Boşanmış bir kadın hemen evlenmemeli
Çünkü boşuna boşanmamıştır
Hayatını yaşamalı psikolojik sorunları
varsa onları gidermeli
mutlu olmalı her açıdan
sağlıklı olmalı ki
başka bir evlilik düşünebilsin
Cevap
42Cevap
Eski eş sorunu olabilir. Erkeğin ailesi kadını evlenmiş ayrılmış veya çocuğu var diye istemeyebilir. Onun dışında bir sorun olacağımı düşünmüyorum
Selamlar,
Bir sorun olacağını sanmıyorum yani bir kadının veya erkeğin evlenip anlaşamayıp boşanması kadar normal bir şey yoktur bu yüzden de her zaman için bence nasıl biri olduğu daha önemlidir. yani bir kişi anlaşamıyorsa tabi ki boşanmalıdır bunda ayıp ya da kötü bir şey yoktur.
Aynı şekilde iki insan birbirini çok seviyorsa evlenebilirler bekleyen bir sorunda daha çok evlenen kişilerin bazen kendi çocukları olabiliyor belki o biraz sorun olabilir. ama bunun dışında sadece evlilik olup boşandılarsa ben bir sorun göremiyorum ortada.
Sanırım güven sorunu boşanan bir insanın boşanma nedeninin altında güven sorunu vardır diğer nedenler de önemli ama güvenmek zor
ve boşanan birisi sürekli bunu sorgulayacaktır gibime geliyor
Varsa çocuk engeli daha önce yaşadığı sorunlarla karşılaşmamak ister bu kaygı bozukluğuna dönüşe bilir o yüzden dikkatli olmak fayda gerekirse uzmanlardan destek almak gerekiyor.
Hiç evlenmemiş bir erkekse bence kadının duygularını anlayamaz. Kadının incitildiği yeri tamir etmesi zor olabilir. Belki aynı duyguları yaşamış biri olursa daha iyi anlarlar birbirlerini. Bilmiyorum ya evlilik çok farklı dışardan göründüğü gibi değilmiş. Allah isteyen herkese nasip etsin en güzelini, benden de uzak etsin😏
Boşanmış biri olarak şu an için evlilik düşünmesem de hayatı yalnız yaşamakta çok yavan insan bir yerden sonra yanına bir yoldaş istiyor. Önemli olan çoğu insanın da cevaplarinda yazdığı gibi birbirinden emin olmak sonrası bireylere kalmış. Sonuç olarak anlaşmakta anlaşamamakta kişilerin elinde
Kadın bir çok heyecanı yaşadığından
Ve önceki ilişkisinde kalma tecrübelere
Sahip olduğundan
Daha tahammülsüz ve karşılaştırmak olucak
En basitinden eski kocası daha iyi basıyorsa
Yeni kocası ona yeterli gelmiyecek
Başkasının çocuğuna babalık yapılmaz. Bu yüzden çocuklu kadınla evlenmek risk. Asla gerçek babalık bağı kuramayacağın çocuk ya da çocuklara babalık yapacak ve aralarındaki tek bağ "minnet bağı" olacak. Aranız bozulmadıkça onlar yaptıklarından ötürü sana minnet duyacaklar ve bir gün bu minnet sona erecek olursa hemen sana gerçeği söylerler yani babamız değilsin derler.
hiç bir sorun göremiyorum önemli olan biz olmayı becermek
sen ben yoktur biz vardır
Öyle tabii ki
Öncelikle kadının boşandığı erkekle ortak çocukları var mı varsa..
Boşandığı erkek takıntılı mı şiddete meyilli mi
Aileler yeni bir birliktelige razı mı (aileler mi evleniyor diyen canım net)
Böyle uzayıp gider..
Boşanmış hanımefendiler ekonomik refah seviyesi, cinsellik ve el üstünde tutulma gibi konularda yeni eşlerinden eskisinin iki üç katı daha fazla performans istiyorlar genelde. Bu sıkıntı yaratabilir bence.
1. Eski karısının zaman zaman yolunuza çıkarak tartışmalara veya kendisini acındırmaya neden olmasıyla oluşan sorunlar...
2. Eğer çocukları varsa arada kalan çocuklar...
Normale baktığımızda sorun edilmemeli hiçbir şey nasıl ki evlenmiş boşanmış bir erkeğin 2ci evliliğine laf edilmediği gibi kadınada aynısı yapılmalı, zorluk da bu çevrenin lafı sözü
Sürekli olarak yaşadıklarını geride bırakan ayıp eski eşinden veya evliliğinden bahsetmesi olabilir. İlk eşiyle şimdikini kıyaslama cümleleri olabilir.
düzeltme: "yaşadıklarını geride bırakan ayıp" = "yaşadıklarını geride bırakamayıp"
aptal Google klavyesi kafasına göre düzeltmiş
Eskisinde yaşadığı sıkıntıları sana yaşatabilir.
örneğin alkolik, birinden ayrılmış ise; alkol konusunda dünyayı sana dar edebiliyor.
Eski eşi sorun yaratabilir belki veya kendini toparlayamadıysa boşanmanın yorgunluğu da olur.. çocuk varsa eğer bu konuda tartışabilirler
Boşanma sebebi çok önemli, ayrıca severek ayrıldıysa büyük sorun, çocukları varsa o da problem yaratabilir.
Eski eşi sorun olabilir çocuğu varsa o da sorun olabilir çünkü annesinin bir yabancı ile evlenemsini istemeyebilir adamın çocuğa kendini alıştırması zor olur
Say say bitmez. Hele birde ex koca ile aynı yerde yaşıyorsanız.
Eğer ki kadının önceki evliliğinden çocuğu yoksa bir sorun olacağını zannetmiyorum
Eşin ve çocukların sıkıntılari ile kalabilir bu karşıdaki insanda huzurluk yaratabilir..
Hiç bir sorun olamaz bence istediğim biriyse onun için her şey yaparım engel tanımam
İki tarafta birbirine güvenirse bir sorun olmaz bence.
Geçmişteki adamla yaşadıkları etkilerdi beni. Tabiki severek evlendiğim için çok takmazdım.
Sorun yok bence, aksine en büyük ödül. Bilen kadın bir başka güzel ya!
Hepsi için değil tabiki de bazıları kafadan kontak oluyor
Tartışma esnasında Eski kocasını örnek verebilir 🤔
Sorun etmek isteyene her şey sorun olur, sorun istemeyen çözüm odaklı olur.
Sorunlu bir eski eşle uğraşmak, erkeğin ailesinin kadını istememesi hele de çocuğu varsa
İkinci koca muharebesi ve birçok cephede yenilgiye uğrayacak zavallı adamcağız
Önceki erkeği merak ederler. İlişkide yeterli olma şüphesi taşırlar benim yaşadığım şeyler bunlar.
Aldatılmak ve güvensizlik. Bu arada bu sadece kadın değil erkek için de böyle.
çocuklu değilse kadın bi sorun yok bence aynı şey erkek içinde geçerli çünki boşanmış olmak evlenmek kadar doğaldır. bu bi sorun değildir
bebek yoksa sorun ne olabilirki..
herşeyi bozulmuşluğa bağlanmasın
Evlenilmeden baştan her şey konusulursa ve eğer uyumlanirsa ileride aksi bir şey çıkacağını sanmam.
Cinselliği kıyaslar , davranışlarını, kavgaları o bana böyle davranmıyordu diyen ezik tipler olabiliyor.
Çocukları varsa alışma süreci olabilir ya da ailesi dul kadına karşı olumsuz görüşe sahipse o olabilir
En buyuk sorun eski evliliginden getirdigi duygusal bagajlari ve olumsuz kodlanmışlıkları..
Sorun olmaz aslında yeter ki kadın, kadın gibi biri olsun..
Kadın hep eski kocayla mukayese edebilir
Karısını Kıskanma ihtimali olacak eski koca
Ailesi sorun eder eğer bekarsa
eğer çocuğu varsa onunla uyumsuzluk
Yaşanmışlıklara bağlı
Bir çok anlamda sorunlar yaşanabilir
Birbirine uyumlu kişiler ise bi sorun olmaz
Bir sorun olmaz
Hiç-bir sorun yok karakteri düzgün se
Kendi ailesinin baskısı
Sorun beklemez bence
Çocuk yoksa problem değil
Alfa dul vakası tabi ki
bir sorun olmaz bence çocukta yoksa
Eski kocam daha …. Dediği an sctığı andır
Bozuk pisikoloji
Çocuk varsa çocuk olur
Aile baskısı.
Çocuklar
Sorunlu eski koca...
Kadında olan cinsel viruslar
Başkaları ile en güzel yıllarını geçiren kadın gelip saf bir erkeğe kitliyor kendisini.
O nasıl bir laf öyle?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?