Dkdkkd yav sevgilim niye yok benim bi ben mi garibim...
İlişkisi olanlar nasıl yaptı anlatabilir mi?
Cevap Yaz
22 Cevap
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevap Yaz
Kapat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
13
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
sonuncudan örnek veriyim arkadaş ortamından olmuştu biz sürekli aynı bir mekana gidiyorduk beraber ordaki herkesi tanıyor gibiydik hepside bizi tanıyordu sonra bir kere arkadaşım bensiz gitmiş tesadüfen o ortama bir çocuk gelmiş normalde görmemiştik. aynı masada oturunca tanışmışlar vs sonra bunun bi abisi varmış buluştuklarında arkadaşım benide onuda çağırdı işte tanıştık öyle çıkmaya başladık birbirimizi beğenip hoşlanınca. Genel olarak ortamlardan oluyor zaten hep yani bende öyle oluyor nadir böyle ortam olmayıp tanıştıklarım 2-3 kişi vardır heralde sanada tavsiyem böyle arkadaş ortamlarına girmen sadece ilişki için değil arkadaşlıklar içinde eğlenceli oluyor
Şimdi benim bir ilişkim oldu zaten o da önce mesajlaşmaya başladık falan arkadaş olduk bir süre böyle sonra ilişkiye evrilmişti sjdhdh yani önce arkadaş olup ortak ilgi alanları vs vs vakit geçirmek sonra ilişkiye evrilmesi bir seçenek
Lise gezisiyle yunanistana gitmiştik. Geceleri de sürekli dışarda geziyoduk. Bi gece başka bir lisenin öğrencileriyle tanıştık ve instadan ekledik birbirimizi. Bir yıl sonra onlardan birinden mesaj geldi ben türkiyeye geldim görüşelim mi diye. O şekilde yani.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
sonuncudan örnek veriyim arkadaş ortamından olmuştu biz sürekli aynı bir mekana gidiyorduk beraber ordaki herkesi tanıyor gibiydik hepside bizi tanıyordu sonra bir kere arkadaşım bensiz gitmiş tesadüfen o ortama bir çocuk gelmiş normalde görmemiştik. aynı masada oturunca tanışmışlar vs sonra bunun bi abisi varmış buluştuklarında arkadaşım benide onuda çağırdı işte tanıştık öyle çıkmaya başladık birbirimizi beğenip hoşlanınca. Genel olarak ortamlardan oluyor zaten hep yani bende öyle oluyor nadir böyle ortam olmayıp tanıştıklarım 2-3 kişi vardır heralde sanada tavsiyem böyle arkadaş ortamlarına girmen sadece ilişki için değil arkadaşlıklar içinde eğlenceli oluyor
Şimdi benim bir ilişkim oldu zaten o da önce mesajlaşmaya başladık falan arkadaş olduk bir süre böyle sonra ilişkiye evrilmişti sjdhdh yani önce arkadaş olup ortak ilgi alanları vs vs vakit geçirmek sonra ilişkiye evrilmesi bir seçenek
Konudan bagimsiz seni gorunce canim mandalina cekiyor sdfsf
Ahahaha dksjdjd mandalina adamdır bol bol yiyin 😂😂
Gece gece mutfaga bakmaya gidecegim best meyvemm
Sevgilim yok
Flört ettiğim birisi var o beni buldu
Lise gezisiyle yunanistana gitmiştik. Geceleri de sürekli dışarda geziyoduk. Bi gece başka bir lisenin öğrencileriyle tanıştık ve instadan ekledik birbirimizi. Bir yıl sonra onlardan birinden mesaj geldi ben türkiyeye geldim görüşelim mi diye. O şekilde yani.
yaptım derken başamadık abi soğudunmu diyom benden soğuduysan iyi diyo ya 1 gün öne her şey güzeldi diyom anlamadım diyo dalga geçiyo bence
Bizde nasip kısmet yok
Aga beee
Küçüktüm valla biraz arada kaynadı yaş büyüdükçe zorlaşıyor🤣
Bana bir şey sormuştu sonrasında olanlar oldu gahshs
bulursan bana da ayarla ya veya kendini de ayarlayabilirsin farketmez
Abi... Yorumsus
niye
Öyle
ok kib by
Nasıl oldu bende anlamadım
2. Geceyi goremeyen ben bu soruyu takioteyim ndjdj
Sorudan Bişi anlamadım 🤣
İlişkin var mı smdmd nasıl karşılaştın sevgilinle
Hiç olmadı 🚬🚬
Agaaaaa
🌊 geçme 😡
Üzüldüm la dalga geçmedim
Acımana ihtiyacım mı var yaw
Bekarım mutluyum dfdvdgcg
Skskdk iyi o zaman acımadım of
Niye her dediğine gıcık kapıyorum ben 😅
Ne bilim anlamadım
97li misin?
96
Anladım abla
Tamamdır
Sen niye gıcık olmuyon abla dedim cgffvcbvb
30 olmuşsun 🤣🤣
Ablanım söldlsldödd
Toprak seni çağırıyor abla kocamışsın 🤣
Yav tamam
Ehehehe sonunda kızdırdım
Kızmadım kafam ağrıdı bi git hadi
Yaştan oluyo tabi bunlar 🤣
Kafan güzel ellam
Ellam dedi kesin Egeli 🤣
Ankara lıyım
Yakınız
Nerelisin
Herkese açık söylemiyorum
Benimde yok bulanlar nası buluyo cidden
birazcık ilgi bağımlılık yapıyo, sonra paris
tesadüfen oluyor bazen zamana bırak tatlım
Bazı şeyler tesadüfen gelişiyor. Hesapsız oluyor.
ilişkisizim
KS den yapan bile var
Doğrudur valla abi
Sen git ötede kus. belli ki kimseyi bulamamış kokonasin
Dldllddldldlfldllclflclflclflclflflfd diget soruma gocundun demi hayvan oğlu
Yok ben şempanzelere küsmem
Bizim de yok normal
cokasigim