İki gun once ayrildigim sevgilim 1 yillik evli çıktı?

karısına söyle
Karisini tanimiyorum baska sehirde karisi cooook uzakta yakin biryerde olsa inan ki giderdim ama akrabasina ulastim ya o kisi uzak dur bence diyor
Saldim valla artık
Karisina ulas tabiki... Aynisi sana yapilsa haberin olmasa ne igrenc olurdu:(
Ama akrabasi bana dedi ki karisi belkide biliyordur malini tanimiyormudur sence dedi belki de kabul ediyordur dedi iste az once kizin adini bilmiyorum kendisine sordum oda bana bunu dedi
Cevap
7Cevap
Ayni hataya gecen sene dustum simdi hayatimin en pisman gunlerini yasiyorum bana cok guzel gunler yasatti ama misli misline burnumdan geldi hayatim sondu intihar ettim komalik oldum sakiin devam etme
Ölsem de gebersemde etmem zaten iliskinin basindan beri birseyler hissediyordum hergun diyordum negatif seyler var diye bir ara dedim sen evlimisin öyle hissettim bulustugumuzda oda soguk kanlilik ile hayir canim ne alaka nerden cikti bu felan dedi hatta e devletini aciyordu ben kalsin dedim. Bilsem asla konusmaz gorusmezdim
Biliyorum canim zaten asla dedigimiz icin denk geliyor boyle karaktersizler karisina ifsa etme derim seni tehtit edip sana zarar verebilir durumu bildigini soyleyip direk uzaklas
Beni heryerde engellemisti bende bu yuzden kiz arkadasimdan rica ettim kiz arkadasima yavsayinca bende akrabalarina ulasiyim dedim ve evli oldugunu ogrendim
boş ver hiç bulaşma tam karaktersiz birisiymiş kurtulmuşsun
Bedava kullanmış Seni bu sene yedek lastik gibi
Geçmiş olsun Şu anda yalnız mısın
Bedava pardon? 😂😂 Tabikide oyle sey olmaz ve kullanmadi hic iliskimiz olmadi
Takma ya boş yapıyor
Takilcak seyler var takilmicakcseyler var 😂
Afiyet şeker olsun canım geçmiş olsun
Bi tamam merak etme kullandirtmadim kendimi 😂
Onu bilmiyoruz sen biliyorsun
Artik sende biliyorsun 😂
Çok tatlısın canım ya seninle konuşalım biraz
Nasil ozelden mi yazayim knk
dua et böbreklerini çalmadı
Yok öyle birseye cesaret edemez onun ben...
Ya niye oyle diyon nasil etsin tamam gorur gormez anlindaki evliyim yazisini gormedim tm 😂
Hahaha goruyorum 😂
Uyku tutmamisti ya 😂 5-6 gibi uyudum. Yedigim kazigi hazmetmek zor oldu biraz
Haha ya uzgunum cok gergin bi geceydi surekli burada degildim ya
Karısına söyle
Ulasmaya calisiyorum ama adini bile bilmiyorum kadinin
Ayni soy isimde olan tum herkeze yazdim sadece
ama ayrisin su an dimi
Evet iki gun once ayrildim benim kiz arkadasima yavsayinca bende sinirlendim akrabasina yazdim ( soyadi ayni idi faceden buldum 😂) bana geri dondu sagolsun iste evli adamla snn ne isin var dedi ben bi sok
sen kac yasindasin
Bende 24 yasindayim eski sevgilimle ayni yastayim
milli yaptimi seni
Tabikdie hayir 😂
ama senden istemedimi
İstedi diye vercem mi illa 😂
belgi sende isterdin onu demek istedim
Yok be istesemde yapmam ben kusura bakmayinda her sevdigimle yatcaksam ohooooo isim var
nerdensin
Birdan mi aciklicam
nasislisin ne yapyiorsun
?
uyudun mu
Uyumamistim da buraya girmemistim
burdamisin su an
Suanda evet
nasilsin
İyiyim cok sukur ya sen
ne yapyiorsun
Bos bos takiliyorum ya sen
bende disardaydim yeni eve geldim burdamisin
Ben gece kullaniyorum burayi
gündüz yokmusun yani
Evet genelde gece gunduz olmuyorum
Hayat bu.. her şey olabilir. Geçmiş olsun.
Cok sagolun ama ne yapcam ben simdi susmalimiyim
Anlatıginjz ve yaşadıklarıniza göre her şey olabilir. Belkide evli değil soğutmak için olabilir. Sana karşı hisleri bittiyse uzaklaşmak için oladabilir
Eminim evli oldugundan cunku iliskinin basindan beri bi rahatsizlik vardi hep o enerjiyi hissediyordum. Ve bana asla foto paylastirtmiyordu ben bi kere bunun instada bagli diye facesine attim fotograf paylastim tum akrabalari sabah buna yazdi kufurler felan bana da bizim orada erkekler sevgili yapamaz felan dedi megersem evli oldugu icinmis onca küfürler
Aşk imkansızı seçmiş. Birazda sizde hata var insanları çok sevip aşık olduktan sonra değil SEVMEDEN ÖNCE TANIYIP ARAŞTIRİN.
Ya nerden bilebilirdim boyle bisi olucagini bi terslik odlugunu hissettim sadece ama guzel oynadi. Ben ogrenmeden once ayrildim barismak isterken ogrendim iste
Anaaa
Yaaaaa
ne oldu anaaaa diyorsun
ne yapyiorsun
burdamisin
enayi isen hayat zor
Ne alaka ya anlayamadim burada eski sevgilim gurbetteymis bende burada normal calisiyor sandim o kadar cok konustuk bulustuk felan hic anlasilmadi inan ki
Duzgun yazsana neden öyle diyorsun lutfen ciddiyetle sorumu cevaplamani rica ediyorum
aboooooo
Sen bide bana gel ben abooo yu nasil cektim sok oldum oturdum bi guzel agladim bi kac saat gecti dhaa yeni kendime geliyorum buraya yazdim
Valla ya kadina cok uzuldu mdaha 1 yillik evlilermis ve kiz 23 yasinda eski sevgilim 24
Azginlik ya bu direk hala gelmis bana ben evli degilim felan diyor bide konusmak icin beni eve cagiriyor
Valla ya bide onu birak akrabalarida oyle cikti karimi seviyorum ama senide arzuluyorum diyor 😂 sulalece ayni bunlar
Hepsiyle alakami kestim 😂
Haydaaaa
Yaa ne dertler var görün
En İyi Cevap