Erkek arkadaşım çalışmayan kadınla olmam ilişkimi sürdürmem dedi anlam veremedim ne yapmaya çalışıyor?

Erkek arkadaşımla üç yıllık bir ilişkimiz var fakat inişler çıkışlar oldu ve bazen onu anlamakta zorluk çekiyorum ayak parmaklarım kırık olduğu için çalışamıyorum işten çıkmak zorunda kaldım ve bana nasılsın iyi misin bir şey ihtiyacın var mı demek yerine çalışmayan kadınla olmam insanın hayatta bir amacı olması falan lazım dedi aşırı sinirlendim ben de sadece tamam yazdım ve görüldü attı bana bir gün boyunca yazmadı sonra bana yazdığı şey şu Markete sporda performans arttırıcı ürünler gelmiş aldım çok güzel ürünler yazmış sinir küpü olmamak elde değil resmen beni aşağıladığı onu pişman etmek istiyorum kaybetme korkusu yaşat Mak istiyorum nasıl yapabilirim çünkü nasıl olsa cepte diye düşünüyor çok fazla ilgi verdim ve her defasında daha kötü şeyler yapmaya başlıyor zaten geçmişte yaptıkları rezalet fakat sevdim inandım diye bırakmak istemedim ama artık sabrım taşıyor

Erkek arkadaşım çalışmayan kadınla olmam ilişkimi sürdürmem dedi anlam veremedim ne yapmaya çalışıyor?