Hediye illa o gün mü olmalı öncesinde ve ya sonrasında olunca hediye değerini mi kaybediyor? düşünceleri alalım 🦋
Hediye illa o gün mü olmalı öncesinde ve ya sonrasında olunca hediye değerini mi kaybediyor? düşünceleri alalım 🦋
Selamlar,
Bir günü özel kılmanın bana göre hiçbir mantığı yok. Sadece doğum günlerini kutlamayı tercih ediyorum bana göre de zaten çok özel bir gündür. Çünkü o gün bir insan doğmuştur senin hayatına dahil olmuştur bunu kutlamak oldukça mantıklı geliyor bana. Fakat sürekli birileri para kazansın diye özel gün icat etmek gerçekten de aşırı derecede samimiyetten uzak bir durum.
Cevap
8Cevap
Sevgililer günü, anneler günü, babalar günü bilmem neler günü.. bunların hiçbir önemi yok.
İnsan birisini seviyor, değer veriyorsa sadece bir gün hatırlayıp hediye alıp o günü özel ve güzel geçirmez.
Gerçekten değer veren insan önce sevgisini gösterir bunu yapmak da aslında birçok insanın düşündüğü kadar zor değil. Bazen ağzından çıkan bir kelimesi, sarılması, bakışı yeter bunu anlamak için zaten.
Gerçekten seven insan her zaman yanındaki insanın kıymetini bilip ona göre davranır. Tşklr
Sevgililer günü zaten kutlamıyorum. sevgilim olsaydı benim için her gün 14 Şubat olurdu zaten
Sana birini bulcam yakında 😂😂😂😂😂
Yok kanka gerek yok beni isteyen çıkmaz :D :D :D :D
Her kesin alıcısı vardır knk 😂😂😂😂😂😂🦋
Benim yokmuş demek ki. evren oluşurken beni unutmuşlar bir köşede 😂😂😂😂
Dur görürsün 😂
Neden gerçekten birini bulmayacaksın dimi 😂😂😂
Bulcam vallah 😂😂😂😂😂😂
😂😂😂🦋🦋
Her gün olmalı bence zaten. Senenin her günü her haltı yiyip sonra hediyeler almak bana saçma geliyor. İnsan hayatındaki insanın değerini her an bilmeli. Keyifli geceler.
seven insana hergün ikisinin günüdür zaten ben nefret ediyorum bu günden
Bugüne kadar çok önemsediğini söyleyen sen sin
Sana sormalı 😅
Ilk hediyesi bende şaşırdım 😂
Hergün de olur
Hadi inşallah 😂🎈
😂😂😂🙂🤝🤜🤛
14 Şubat milleti soyma ğünü ne gerek var özel bir ğünmüş hı 🤷🏻♂️🤦🏿♂️
İstekli bir hanım ve erkekle hergün sevgililer gunudur
Benim hatunla bize her gün sevgililer günü 14 Şubat 'ın bir önemi yok. Her gün bize sevgililer günü
Hiç olmasın çok kasıntı bir gün
Küpeler nasıl sence?
Güzel
🦋🦋
Özel günleri sevmiyorum bende
Sıkılırız..🤭
her gün hediye almaya para dayanmaz çünkü :)
En İyi Cevap