AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
181Cevap
Sadece dış görünüş olursa, insan gözünü doyurur ama ya gönlü? Dengede olması lazım.
dis görünüse önem verilmeseydi ben simdi evli mutlu cocuklu olurdum ve arkadas cevrem olurdu üstüne birde psikolojim yerinde olurdu :)
Oyy noldu kız sanaaa :(
ezildim yok sayildim istenmedim psikolojik baski gördüm yillardir cirkinligim yüzünden
Böyle dusunme. :(
Arkadaşım sen de farklı yönlerden geliştirseydin kendini. Böyle eve kapanıp umutsuz takılmakla olmaz. Herkes dış görünüşe önem veriyor ama önem sıralaması kişiden kişiye değişiyor. Sen insanlara kendini belli edersen yürekli biri seni de sever. Erkekler evlenecekleri zaman iyi bir ev hanımı, ideal bir anne adayı arar. Sen öyle isen evde kalmazsın. Üstelik kendini geliştirmeyeceğin anlamına gelmez. Sen de üniversite okuyabilirsin, kurslarslara gidip bir iş yapabilirsin. Çalışan , üreten kadının çekiciliği de çok yüksektir. Erkekler üretken kadını sever. Senin bir şeyleri yönetmeni sevecek kaç erkek vardır. Bir de internette makyaj hileleri onları yaparak potansiyelinin üzerine çıkabilirsin. Hayata küserek hiçbir şey olmaz. Ortama girdiğinde pozitif olursan iyi hoşbeş yaparsan oradaki erkekler acaba bu kızla olabilir miyim diye illaki düşünür inan bana çok da çirkin olsan %1 ' de olsa bu kız evleneceğim kız diye düşünür. Karamsarlığa gerek yok çok geç kalmadan evlen; çoluğa çocuğa karış.
Bak bora kardesim ne güzel anlattı. Hemde bir erkek olarak. Ümidini yitirme sakın. :/
dış görünüşe hiç önem vermem iç güzellik daha önemli
tabi tabi insanları dış görünüşüne göre yargılayıp dışlamasını biliyosunuz
Ben dış güzelliğe önem vermiyorum anlaşabildiğim insana çok aşık olabilirim
Kız var güzel ama boş konuşuyor , kız var çirkin dolu konuşuyor dolu konuşsun güzel olsun ben dış görünüşe pek önem vermıyorum
Cumhuriyetimizin ne zaman ilan edildiğini bilmeyen manken gibi kızlarımız var bizim...
Öyle öyle.
valla bence kadınların %50si dış görünüşe önem vermiyor
çünkü paraya değer veriyor :D
o kadar güzel kadınlarından yanında milyarder ayılar görüyorum :D
O çok farklı şey tabi :)
dış gorunume kimse onem vermem diyemez ama kimilerinde on planken kimilerindede farklidir ama esas olarak benimsenen kiriterler arasindadir
bunu bu sitedede gorebiliriz. guzel olanlarin takipcisi cok digerlerinin hic yok.
onemsemem diyen kisiye diyorum bunu buna klavye artistligi deniyormus.
Bir manken gibi kız olsun fizigi suratı herşeyi çok guzel birde kilolu sivilceli bir kız olsun 2. seçenek neden seçilsin bu doğa kanunu.
Kimisi " adam olsun yeter bana " diye söyleniyor. Nerde güzeli varsa onun yanında soluklanıyor.
bu işler boyledir bilerek yapılan birşey değil insanoğlunun doğasında var.
Hiç vermiyorum dersem yalan olur ama en önemli kriterim o değil.
Ben veriyorum diş görünüşe önem. Sevgilimle kimse beni yakistirmz hep ondan fazla olduğumu söylerler ama is dış görünüşte bitmiyor.
Önem veriyorum ama çok az. Mesela ben Futboldan anlayan, çok güzel konuşan, siyasetten anlayan, sevgi saygı nedir bilen biri bulsam tipin önemi yok.
Arabasının dış görünüşüne bakıyorum, bindiği arabaya göre değer biçiyorum ben
Ben dis gorunuse pek fazla onem vermem. Oncelik ic guzelliktir. kafa dengi olsun anlasabilecegim biri olsun yeter.
bir tek anneler yavrularının dış görünüşüne önem vermez diğerleri hikaye boşa palavra atmasın kimse
Haklısın bak. Anneme hep " anne ben nasılım sence? " diye sordugumda " kargaya yavrusu şahin gibi gelirmis annem bana sorma ben her haline onay veririm " demisti :))
yah işte :)
degişken. ilk görüştügüm 1-2ay sürece veririm belki aramızda birşeyler yaşanıyorsa umrumda olmaz içini görmüşümdür zaten o kişinin
Herkes dış görünüşe önem verir vermem diyen yalancıdır.
Öyle.
Recep ivedik dedigi gibi ic guzellik felan ruhlar aleminde yasamıyoruz herkes öncelik dış der
önem veririm ilişkilerim uzun sürer genelde belki hayat arkadaşım olacak yanıma yakışsın biraz :)
yüz güzelliği, yüz ifadesi, davranış şekli, hissettirdiği, fizik daha sonra
Ne yazikki hepimiz önem veriyoruz diger insanlarda
Ama ben kendime vermiyorum orası ayrı ;)
Fiziki görünüme önem vermiyorum iç güzelliğe ve anlaşabilmeye önem vriyorum.
Dış görünüşe önem veririm ama tabi karakteri daha agır basıyo
Karakterinde dış kabuğu vardır, zayıfladıkça içi görünür
Doğru söylüyorsunuz
Kısmen önem veriyorum diyelim. En azından ince ve zarif olmalı.
Fizik tabi önemli ama normal güzellik olsun kafi gerçekten...
Var kızlar zaten hepiniz yalancı nankörsünüz kızlar.
Neden böyle bir ithamda bulundun? Bazı insanlar canınızı yaktı diye çoğul konusmaya hakkınız yok.
Sus hadi bak işine yaa
Arkadaşlar kim derseki ben. dış gorunuse önem vermiyorum kesinlikle doğru konusmuyordur...
Öyle.
ezilmiş domates kimse almak istemez iyisi dururken demi ;) (nasıl bir benzetmeyse) =)
Farklı bakış açısı :)
aynen =)
iç güzelliği çok önemli benim için dış güzelliğide fazla önemli değil
Ya tabiki. Ama anlatmak istedigim dış görünüş çok farklı birsey. Mesela bir gülüşü bir bakışı insanda etkileyici olabiliyor. Çirkin güzel demiyorum orayı ayırt et. Allah herkese kışmetini gözünde güzel gösterir. İç güzelliğe bakmadanda " aa bu cok guzel bunla olur " diyen kisi aptaldır.
aynen doğru söylüyosun
Artık dış görünüş değil cüzdanın kalınlığına bakılıyor
O çok çok detaylı bir konu. Kimine gorede degiseen bir konu.
Yo gayet net olan birşey kızlar artık para neredeyse oradalar
Şuanda çoğul konuşuyorsun.
Evet çünkü çoğu öyle artık ne kadar para yedirirsin o kadar ağasın paşasın
Yani dış görünüşe bakmayan kimse olamaz. Olursa tanışmak isterim onla. :D
Ben aslinda onem veririm bence ama dis gorunusu hicte iyi olmayan birini sevdim zamaninda hatta arkadaslarim sana layik değil falan diyolardi hem huyuda iyi degil diyorlardi ama ben seviyordum iste
ben dış güzelliğede önem veririm içi güzel tabi ilk kriterllerden ancak dışıda güzel olsun canım :)
@VogueL bu sorunun kesinlikle cevabidir kendisi asjhf
sagh
Bu kötü bir ön yargı aslında ama bence herkes azda olsa önemsiyor...
Önem vermiyorum dersem yalan söylemiş olurum. Herkes gibi bende veriyorum ama makul derecede.
vitrin önemli arkadaş ha çok aşırı güzel olsında orta halli yeter ama çok iyi bir kalbi olsun :D
bir kıza sırf güzel olduğu için tahammül edilemeyeceğini tecrübe edecek kadar yaşlandım
karaktere bakarim
karakteri duzgun olanin
dis gorunusude duzgun olur.
insanın iç güzelliğini kalbinle anladıktan snra dış güzelliğini görmeye gözler kör oluyo ;)
Kime disini begenmedigi seyin icini merak etmez. Hickimse yalandan martaval okumasin.
güzel-çirkin-yakışıklı tamam göz zevki vardır ama kişilik daha önemlidir net
iç güzelliğe önem veririm ama dış güzelliği de olacak 😊😊
Herkesin istedigi o ztn 😊😊
eh yani ☺
Var mi bilmem ama varsa yalan söylüyordur... ama cokda buyutmemek gerekir.. biraz guzel biraz iyi :) yeter op başına koy
ıllakıde önem verılıyor ama ben cırkın bı kızdan hoslanmıstım oda bı gercek
O senin ona bakış şeklin. Leylada çok cirkindi , ama ardında dillere destan olan mecnun vardı :)
evet haklısın)
ben de dahl olmak üzere erkekte kızda herşeyden önce dıştan sevecekki tanışsınlar yoksa yzüne bile bakmıyolar inan ki
Dış görünüme önem vermiyorum. Akciğer önemli nefes alıyor mu bakalım :))
Ilk görüş icin ozellikle cok onemli bu işler yalana gelmez
Dış görünüş mutlaka önemli ne kadar içi iyi olsun desek de bu bir gerçek.
ruhlar aleminde yaşamıyoruz tabi dış güzelliğe önem vermek lazım :)
Güzelliğinden etkilenmediğin birini tanımayı asla istemezsin. İstemezler...
Kabuklu ceviz yenmez.. dış görünüşe illaki önem verilir ancak bu 2. sırada kalır.
Dış görünüşüne önem veren bir insan kendine değer veriyor demektir.
iç güzelliği kadar dışş görünüş önemlidir benm içinn
doğan görünümlü şahin olabilir. hacı murat olmasında :)
eskisi kadar önem vermiyorum. dış görünüş önemli ama çok değil.
Dış görünüşe önem vermiyorum diyemem ama kaslı bir erkeği davranışlarını beğendiğim göbekli bir erkeğe tercih etmem 😂🙈
kişiye göre değişir bu bakıyorum adama hanzo yanındaki nı sorma. bakıyorum kadına safinaz adama bakıyorm bradPitt.)
Dış gorunuse onem vermiyorum kalbim severse gozumde sevmek zorunda kalicaktir