Geçen sene konuştuk benimle ciddi olduğunu vs çok konuşmadık ben yürütemedim konuşmayı kestik. Doğum günümde kitap göndermişti. Simdi telegram grubunda görüyorum o da beni görüyor ama yazmıyor bana. bende yazmak istemiyorum napacam kafayı yiyeceğim bir yandan da yazmak istiyorum ama onun yazması gerek şimdi beni istiyor havasina girer bu arada çocuk değiliz ikimiz de öğretmeniz o 30 yasında ben 23
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Peki o yazarsa sen beni istiyor kafasına girmeyecek misin neden hep bencil tek taraflı hep karşıdan Bekliyoruz, umarım yazmazsın ve böyle ayrı kalırsınız ohhhh
İstendiğimu bilmek tabii ki hoşuma gidecek ama saçma bir şımarıklığa girmeyeceğim. Şu anki endişem yazmam değil yazdığım da ya beni istemezse yazdığımla kalacağım ve pişman olacağım çok zoruma gidecek
Peki o niye şımarıklığa girsin, belki o da senin gibi düşünüyor
Bunu yazmadan bilemeyecek gibiyiz. Bir de onun şu yönde endişesi olabilir. Şimdi biz ikimiz de atanamadık telegram grubundayiz benim sıralamam iyi onunki biraz daha düşük acaba bunu da sorun ediyor mudur? Benim için asla sorun değil. Sence yazmalı mıyım. Çok kibar biri beni terslese bile kibarca tersler
Yaa benim için yazar mısın lütfen, bunu erkeği kızı şımarığı falan yok seviyorsan değer veriyorsan yaz terlese de terslesin yapacak bir şey vardır. Bi söz vardır. "yaptığın şeyler için duyduğun pişmanlık kolaylıkla geçer ama yapamadığın şeyler için duyduğun pişmanlık var ya işte o seni yer bitirir
Aynen öyle şimdi yazmasam içimde kalacak keşke yazsaydim belki farkli olurdu diyeceğim. Beni istemese bile en azından aklimda soru işareti kalmayacak. Sence ilk cümle nasıl merhaba ali nasılsın
Aynen ya merhaba falan de mesaj at halini hatırını sor önce sonra konuya gir
Aynen öyle giriş yapayım. Kötü geçerse suç senin 😂😂
İyi geçerse peki ne yapacan 😂
Teşekkür edeceğim 😀 mesaji attım şu an konuşuyiruz ama atama işlerinden doğru bir zamanlama yaptık gibu şu anlık. Akli varsa kendisi bırakmaz konusmayı devam ettirmeye çalışir sakın gurur yapma vs deme benim mesaj atmam bile büyük bir şey
Hayır sen zaten adımını attın artık ondan da bir adım gelmesi lazım
Aynen öyle ben max yapacağımı yaptım. Noldu biliyor musun ilk konuştuğumuzda net değildin vs dedi sonra belki çalışma hayatinda aradığını bulursun dedi ben de çok sinir oldum. Sanki ben ona hadi gel direkt sevgili olalım dedim. Ben de zaten aradığım da yok dedim. Bundan sonra yazarsa konuşurum
Tamam iyi yapmışsın sen bekle şimdi sadece
Tamam. Abi farkındaysan artık ilişki koçum oldun hshshs
Maaşım hani beleşe çalışıyoruz resmen ya
Sevap da lazım öbür dünya için hshsh
Bırak onu ben düşüneyim sen bu dünyayı hallet 😂
Bir halledebilsem 🤦🏻♀️
Şaka bir yana tabi umarım olursunuz haber etmen yeterli durumlardan merakla bekliyorum
İyi veya kötü gelişmlerden haberdar edeceğim. Brn de merak ediyorum nolacak. Her şey için teşekkür ederim