• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Merak ettiklerinizi cevaplayorum sorularınızı bekliyorum.😇?

BiBilen

Gonca Ören
Gonca Ören Takip Et
Kişisel Gelişim
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
32
Yapay Zekaya Sor
Merak ettiklerinizi cevaplayorum sorularınızı bekliyorum.😇?
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Afacan_37
    Afacan_37 Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Güzel bir konu başlığı şimdiden yüreğinize sağlık...

İlişki konusunda merak ettiğim bir şey yok aslında. Bu zamanda ilişki yaşayacağım doğru insanı bulmak mesele.

Maalesef insanlar ilişki konusunda sonuna kadar gidemeyecek kadar duygusuzlar, vicdansızlar, sadâkatsizler.

Hep şunu dedim Aşk kıymetli bir nesnedir herkese emanet edilmez.

İnsanlar sanıyor ki mutlu olmayı, hep güleyim, hep değerli hissedeyim, hep huzurum olsun, her zaman hediyeler alınsın, her zaman mesajlar atılsın, her zaman ismin sayıklasın...

Ama sevdaya dair hep olumlu şeyler olmaz Hüzünde, keder de, acı da, ağlamak ta, kahrolmak ta, düşmek de, yıkılmak ta sevdaya dair değil mi. Bunlar arasında bize yabancı değil Daha düne kadar Türk sinemasının Yeşilçam'ında bunları görmedik mi?

İnsanlar öyle bir dünya kurdular ki ilişkide maddecilik ortaya çıktı, duygular kalıplaştı, şekli bulundu sanki bir obje haline geldi.

Bu zamanda insanlara sorsanız mutluluk ve huzur sizin için ne ifade ediyor. Birçok kişinin cevabı paran varsa bunları elde edebilirsin eğer yoksa neden kendimi yıpratayım ki diyorlar.

Eskiden insanlar bir sevda için yola düşerdi. O yolda ayakları patlayıncaya kadar kan çanağını dönene kadar vazgeçmezlerdi. Her mevsim yaşarlardı. İlkbaharı, Yaz' ı, Hazan' ı ve kara Kışı görürlerdi ama muhakkak baharı dört gözle beklerlerdi.

Ama birçok insan sadece baharı ve yazı istiyor diğerlerine katlanmak istemiyor.

Burada ben bir buğdayım yani ekmeğin hikayesini anlatmıştım. Bir buğday tanesinin kara toprağa ekilip sonbaharı, Kara kışı, baharı ve yazı görüp sonra harmanda savrulup çuvala konup, sonrasında da değirmene gidip orada ezilip sonra ateşe verilip yanmasını anlatmıştım.

Sevda böyle bir şey aslında ama kimse zahmet çekmek istemiyor. Ama Zahmet çekmeden de kişinin sizi gerçekten sevdiğini anlayamıyorsunuz. İşte Sadâkat O yüzden çok önemli bir ilişkide.

O yüzden dedim ya, Aşk kıymetli bir nesnedir herkese emanet edilmez.

Ben neyi merak ediyorum açıkçası insanlar neden böyle. Ne vakit bu hale geldik, hangi ara değiştik.

1
    2 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Bir çok sebebi var öncelikle dönem değişti teknoloji gelişti iletişim arttı insanlar için aldatma şiddet normalleşti. İnsanlar aldattım ya da üç beş kişiyle görüşüyorum derken bundan gurur duymaya başladı. Evet değişim oldu ancak birden değil. O yüzden sorunun ne yazık ki tek bir cevabı yok. Herkes için de böyle değil senin gibi düşünen hissedenler de var onlara da haksızlık etmek istemem.

Yorumla
    • Afacan_37
      Afacan_37
      +1 yıl

Evet sorun yaşadığımız dönem.

Belki de en büyük hatamız yani insanlar hatarsı ilişkilerde başka ilişkileri kıyaslamak. Onlar öyle yapıyor ya da başkaları böyle yapıyor biz ne yapamıyoruz, sen niye öyle değilsin, herkes yapıyor sen niye yapamıyorsun gibi kısacası sanırım.

Yorumunuz için teşekkür ederim

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.

şu an için merak ettiğim bir soru yok çünkü kadınlar ya da ilişkiler hakkında yeterince bilgim olduğunu düşünüyorum.

Ama yine de soru ile alakası olması açısından. kızların neden dış görünüşe boya göre seçtiğini veya serseri erkek sevdiğini sorabilirim?

ama cevabı biliyorum. genelde aile sorunları ya da küçükken sevgi görmemek gibi psikolojik nedenler. kişiyi ileride yaşantısında şiddete meyilli kişilere bağlı hale getiriyor. çünkü kişi ailesinden görmediği sevgiyi başkasında arıyor ama bunu yaparken de hata yapıp kötü erkek diye tanımadığımız kişilere gidiyorlar. ve kadınlar iç güdü olarak genelde güçlü erkeklerden etkilenirler ama güçlü erkek gerçekten seven erkek anlamına gelmiyor.

Bu arada sorularınız ve görüşlerinizi beğeniyorum teşekkürler :)

0
    2 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Ben de teşekkür ederim. Farkındalığınızı bizimle paylaştığınız için de teşekkürler 🙏🏼

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Rica ederim ☺️

• Buneyaaaaa-2
    Buneyaaaaa-2 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

merhaba öncelikle yabancı sevgilimle 1 yıldır konuşuyoruz birkaç gün önce buraya geldi bir hafta için

iki gün önce buluştuk ve çok heyecanlıydım neyse metrodan onu aldım sonra avmye gittik biraz dolaştık merdivenlerden inerken ellerimi tutup öptü beni sonra eğlence alanına gittik orada zaman geçirdik sonra kahve içtik vs en son sinemaya gittik.

çok şaşırdım dilimizi çok az bilmesine rağmen anlıyomuş gibi izleyip tepki veriyordu ben filmi değilde onu seyrettim hep sonra abartmak istemedim izlemeye başladım sonra sarıldı birden tüm gün sarılırken kalbi çok hızlıydı

neyse filmi izlerken kafamı çevirdim sarıldığımız için haliyle çok yakınız öpüşmeye başladık sonra boynumu falan öptü bildiğimiz sinemadaki ergenler gibiydik biraz utandım kimse olmamasına rağmen sonra beni biraz okşadı beni sevdiğini ve çok heyecanlandırdığını söyledi

acelem vardı hava çabuk kararıyo diye benim gitmem lazım dedim son kez sarıldık ve öptük birbirimizi ve eve geldim

neyse bi gün falan oldu bana trip atıyo sebebi ise benle daha fazla tensel temas yapmak istediğini söyledi bende yapamayacağımı dedim

bana bu konuda kötüsün ve moralim bozuldu dedi ama sana saygı duyuyorum ve istemeyebilirsin yazdı

ben onu seviyorum ama o beni kullanıyor diye düşünüyorum kafayı yiyorum düşünmekten. Çünkü her ilişkinin içinde yer alan bi konu sizce ne yapmalıyım

0
    2 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Eğer kendinizi hazır hissetmiyorsanız hiçbir şey yapma zorunluluğunuz yok. İki tarafında rızası doğrultusunda yakınlaşabilirsiniz. Ayrıca bir yıl uzaktan bir ilişki ve ilk kez bir araya geldiğinizi anlıyorum ve çekinmeniz istememeniz çok doğal size ve isteklerinize saygı duyması gerektiği hatırlatın.

Yorumla
    • Buneyaaaaa-2
      Buneyaaaaa-2
      +1 yıl

Teşekkür ederimmmm

Yorumla
  • FloraBacchus
    FloraBacchus Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

İlişkilerde aşk sevgi saygı boyutunu alan takıntı bağımlılık gibi durumların üstesinden nasıl ve ne yaparak gelebiliriz?
    Sevmediğimiz sevilmediğimiz bir yerde sırf bağımlı olduğumuz için kaldığımızda bu bizim katalterimizde geriye dönülmez yaralar açar mı?

0
    1 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Kötü bir alışkanlık gibi düşünün belki birden zararını görmezsiniz hatta size iyi bile hissettirebilir ancak zaman ilerlediğinde kalıcı hasara sebep olacaktır.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

23

Cevap

22

Cevap

• EEYŞANN35
    EEYŞANN35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 30%
    +1 yıl

Ay bu soru ilaç gibi geldii bana snapchatten bir çocukla snapleşiyorduk ama ben bişey yazınca terslemedi ilk defa akşam iyi geceler yazmıştım görmedi sabah günaydın yazdı ve konuştuk sonra konu anneme geldi bir gün içinde oluyo bu ben annenle konuşurum dedi atıyırum numarasını dedim at dedi bırak annemi beni ara dedim sen at numara Dedi bende attım saat 3 ama gece sonra aradı açmadım utandım sonra yazdı açmadınn dedi bende geri dönmüştüm ona ama meşgul çaldı yazdım gri aradı bu sefer görmedim ama 2 dk sonra geri döndüm açmadı sabah dedi 50 kerr aradım açmadın bende anlatıtım böyle diye aradı beni evde 2 kardesim vardı ve onalr birvirini Dövüyordü küçücükler daha oda müsait olunca arıyım seni dedi tmam dedim ne yazdı ne aradı snaplerimi açıyodu oda atıyordu işte ben fake hesap açtım bakıyım herkese yazıyomu diye o hedabımdan yavşadım oda karşılık verdi aynı zamanda main hesabımada yazıyordu. Anlamadım yani siz ne çıkarırsınız bu olaydan🥲🙏

0
    2 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Tek bir kişiye değil herkese yeşil ışık yakan biri. Erken farkettiğin için tebrik ederim. 😇

Yorumla
    • EEYŞANN35
      EEYŞANN35
      +1 yıl

Haklısınn düzelmez bence teşekkür ederimmm

Yorumla
  • beceriksiz94
    beceriksiz94 Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Bazi kadinlar neden iletisim kurmadan yana olmuyorlar yani sorumun cevabini aslinda buradaki tecrubelerimden biraz biliyorum ama yani bazen kotu niyetli yazmadigimiz bir cumlede acik secik yazildigi zaman atiyorum sadece sks yaziyor onu gorup iletisimi saldirginlastiranlar var ya aslinda orada onlari savundugun bir yorum olsa bile hic iletisim kurmadan saldirgan davraniyorlar hal bu ki kotu niyet olsa zaten fartismayi surdurup hakaret vs yazarim ama mesela kadin bir soru soruyor sordugu seyin anlami bu diyorsun. Sonra sana saldiriyor cok komik degil mi 😁 yani ve aciklamada da sade yalin yavsamasiz ki kimseye yavsamam burada ama boyle hayvn misim gibi bir muamele oluyor. tamam bazen bazi yorumlarim polemik acmak olabiliyormus kaldirilinca anladim ama cok ilginc bu bunlar sadece kizlarla mi iletisim kurmak istiyoar o zaman neden genel soruyorlar?

0
    0 Yorumla
  • Gsliyimz
    Gsliyimz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.

Kadının Kendinden yaklaşık 10 yaş küçük tanımadığı bir erkeğe bakması, erkeğin baktığı anda gözlerini çok hızlı bir şekilde kaçırması nedendir? Yüzünde hiç mimik yok, dümdüz bakıyor ve ben bankta otururken yanımdan geçiyor, geçerken yan yan bakıyor. Semtimiz büyük olmadığından sık karşılaşıyoruzda.. bu konuyla ilgili hep kısa kısa yanıtlar alıyorum detaylarıyla cevaplar mısınız? Teşekkürler ☺️

1
    0 Yorumla
  • sessizlikveyalnizlik
    sessizlikveyalnizlik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

Ben 35 yaşında birden fazla universitesi bitirdim. Hiç kız arkadaşım yok. Normal de ilişkilerim iyi. Ama kimseye kendimi ifade edemiyorum. Özellikle kadınlarla birini secsem sevsem de olmuyor. Neden bu haldeyim. Kendimi erkek erkege birliktelik kurdum. Ama kadınlara Kendimi ifade edemedim. Neden bu hale yaşıyorum atık çözemiyorum. Aşırı yalnızlık boşluk umutsuzluk çaresizim.

0
    0 Yorumla
  • mint__yesili
    mint__yesili Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Ne istediğimi bilememek mi oluyor bu? Eğer öyleyse ne önerirsiniz?

Hem yalnız kalmak kendimi daha çok tanımak geliştirmek istiyorum hem de bir ilişkim olsun diye düşünüyorum

Birisinden pek hoşlanmıyorum sadece etkileniyorum

Ve sonra da flört aşamasına bile gelmeden bitiyor ve üzülüyorum küçük bir depresyon yaşayıp tekrar ayrı döngüye giriyorum

0
    0 Yorumla
  • hmmmmmmmm_
    hmmmmmmmm_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 89%
    +1 yıl

Erkeklerin bir kadına yaklaşma ve ilgi gösterme sebebi sadece ikili ilişki kurmak istemesi midir? Bir kadınla arkadaş olma düşüncesi erkeğin aklından hiç geçmez mi?

0
    5 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Bu çok kişisel bir soru. Neden olmasın tabi ki de olabilir ancak bunu o kişiye sorarak öğrenebilirsiniz.

Yorumla
    • hmmmmmmmm_
      hmmmmmmmm_
      +1 yıl

Türkiyede böyle bi soruyu sorunca erkeklerde anlayışı bulmak zor..

Yorumla
    • KoscheiMaster
      KoscheiMaster
      +1 yıl

Buna bir erkek olarak ben cevap vereyim. Hiçbir erkeğin ilk düşüncesi ben bu kızı çok eğlenceli buldum gideyim de onunla tanışıp sadece arkadaş olayım olmaz. Tek tek tüm erkekler için bunun garantisini verebilirim sana. Bizim yaklaşma amacımız bellidir. Ya hoşlantı, ya da arzu. Sonradan arkadaşlığa elbette dönüşebilir ama onun da temelleri çok sağlam ya da kalıcı değildir. Üstelik bu arkadaşlığa dönme olayı da ancak kadının tavırları sayesinde olur. Artık erkek o manada ümidi tamamen keserse ve de ilgi duymayı bırakırsa. Onda bile hala bir ihtimal senden ışık görürse arzulama devam edebilir. Hiçbir zaman kesin ve sağlam temellere dayalı olmaz kısacası.

Yorumla
    • hmmmmmmmm_
      hmmmmmmmm_
      +1 yıl

Ay abi çok güzel anlatmışsın çok teşekkür ederimm🎀🤗

Yorumla
    • KoscheiMaster
      KoscheiMaster
      +1 yıl

Rica ederim. :)

Yorumla
  • ficbeicj
    ficbeicj Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Valla bi konuda yardımcı olabilsen keşke.
    İşle ilgili. Bilgin varmıdır bilmem.
    A101 e is basvurusu yaptim internetten bu sabah aradilar ama açamadım bende ulasamadim tekrar ararlar mi acaba?
    Tekrardan başvuru formu da gönderdim dönerlermi ki yeniden bana? Bilenler varsa tanıdığın bi sorar misin?

0
    2 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Ulaşamadıkları için tekrar iletişim kuracaklardır.

Yorumla
    • ficbeicj
      ficbeicj
      +1 yıl

İnşallah beklemedeyim
      Teşekkürler 🙏🏻

Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Kıskanç bir erkekle kıskancın tam zıttı olan bir kadının sağlıklı bir ilişki yaşamaları için nelere dikkat etmeleri gerekir ve orta yolu nasıl bulabilirler?

Teşekkürler şimdiden 🙂

0
    6 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Birlikte olmalarının ilk şartı anlayış olacaktır. Uzun uzun sohbetlerle bu kıskançlığın temelleri konuşulmalı ve güven sağlandığında da kıskançlığın ortadan kalkacağı bilinmeli. Eğer bunlara rağmen sebepsiz kıskançlık ve kısıtlamalar söz konusu ise özgüven problemi olup olmadığını sorgulamak gerekir. 😇

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      +1 yıl

Harika yorum 😍

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Teşekkür ederim 🙏🏼

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      +1 yıl

Şey bir sorum daha var 😅

Bu bahsettiğim erkek benimle tanışmadan önce kıskanç olmadığı için ve ilk ciddi ilişkisi olduğumdan bu konuda üstüne çok gitmemiştim (5 yıl boyunca) fakat ilişkimizi toksik bir hale getirdiğinden ve artık katlanamadığımdan sonunda ayrılmak durumunda kaldım.

İkimiz de birlikte bir gelecek düşünsek de bu haliyle onunla yapamayacağımı biliyorum. Bir süredir ayrıyız ve konuştuğumuzda sıkça evlilikten bahsediyor ama aynı şeyleri yaşar mıyız, evlilik doğru karar olur mu cidden emin değilim. Kafam karışık cidden.

Bu konuda nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz?

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Evlilik gibi ciddi bir karar almadan önce kendini bu konuda geliştirip geliştirmediğinden emin olmalısın. Bunun için zamana ihtiyacın olacak. Evliliği o istiyor olabilir peki senin fikrin ne sen onu geri istiyor musun?

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      +1 yıl

Kalbim evet dese de mantığım hayır diyor. Benim acelem olmaması avantaj, bu sürede sorunlarımızı çözebiliriz diye umuyorum. Onun acelesi varmış gibi davranmasıysa beni geriyor.
      İlişkinin başında kıskanç değilim dese de sonradan güven sorunu yaşayacağını bilsem adımlarımı daha dikkatli atardım.

Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Sizin cevapladiginiz soruları ben de doğru bir şekilde cevaplayabileceğimi düşünüyorum, bundan nasıl para kazanabilirim?

0
    1 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Eğitim almaya başlayarak.

Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Bir kız arkadaş olarak gördüğü bir erkeğe, onu tanımak adına neden soru sormaz. Acaba yapısı mı böyle yoksa farklı bir şey mi söz konusu?

0
    2 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Merak uyandırmıyor olabilir. Nelerle ilgilendiği ile bilgi almak istemiyordur. Onun hayatında neler olduğunu öğrenmek istemiyordur.

Yorumla
    • joeblack18
      joeblack18
      +1 yıl

Bu karşısındaki kişinin hatası yani

Yorumla
  • kartaltuvasi
    kartaltuvasi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 72 , eic 97%
    +1 yıl

Profilinizi okudum... Uzmanlık alanınızdan yararlanmak isterim ama şu an aklıma soracak soru gelmiyor. İzniniz olursa sizi takip etmek isterim...

0
    0 Yorumla
  • Chıld_Of_GOD
    Chıld_Of_GOD Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.

Bi bilenleri davet ediyorum bir kere görüş paylasmadilar. Sebep ne? Haksızlık etmek istemem ama o zaman ne işe yariyorlar?

0
    0 Yorumla
  • yenidengeldim123
    yenidengeldim123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 97%
    +1 yıl

çalışkan olması

başka insanlara karşı saygılı olması

yatakta …… sokakta hanımefendi mutfakta aşçı olması😂😂

0
    0 Yorumla
  • sütlüçikolatammmmm
    sütlüçikolatammmmm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Eski sevgilim yeni sevgilim olduğunu öğrense kıskanır mı?

0
    6 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Eski sevgilinin ne hissedeceğini önemsiyor düşünüyor olman yeni ilişkine zarar vermez mi? Önceliğin kendi duyguların olmalı.

Yorumla
    • sütlüçikolatammmmm
      sütlüçikolatammmmm
      +1 yıl

Mahsustan söyledim sevgilim var diye🙂 kuzeni ne söyledim onun

Yorumla
    • sütlüçikolatammmmm
      sütlüçikolatammmmm
      +1 yıl

Kiskanirmi sizce

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Kuzenine söylediğiniz için gerçekliğine inanmayabilir ya da varsa da amacınız onu kıskandırmak olduğunu düşünebilir ancak hala onda herhangi bir duygu yaratma peşinde olduğunu anlamışsa kıskanmaz.

Yorumla
    • sütlüçikolatammmmm
      sütlüçikolatammmmm
      +1 yıl

İnandı ama

Yorumla
    • sütlüçikolatammmmm
      sütlüçikolatammmmm
      +1 yıl

Kuzeni

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Güvenli alandayken güvensiz alana gitme isteği, güvenli alan dışına çıkınca geri dönmek ama döndügün yerden memnun olmadığın için tekrar tekrar gidip geri dönmek.
    Bu neden? Boşanmak korkutucu ki mesleğim var, maddi kazancım iyi. Ama burada kalmayi da tam olarak istemiyorum. Sevme tarzı bana göre değil. Ama onsuz bir dünyaya hazır olup olmadığımı da bilmiyorum. Bu karmaşayı cozumleyemiyorum.

0
    1 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Üstü kapalı olarak ifade etmişsiniz ancak anladığım kadarıyla bir alışkanlık söz konusu. Bazen alışkanlık konfor alanı olarak içerisinde kalmaya yönlendirir kişiyi. Ancak bu alanı terk etme cesareti gösterirseniz sizi bekleyen şeye ulaşma şansınız olabilir.

Yorumla
  • BerilEdit
    BerilEdit Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 64%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.

İnsanlar ilişkilerde neden birbirini anlamak istemez
    İletişim becerileri eksikliği etken mı?

0
    1 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Empati kurmakta zorluk çekiyorlardır. Okumak empatiyi geliştirir ancak okuma oranları da ortada ne yazık ki 😔

Yorumla
  • Headlines
    Headlines Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Merhabalar hocam, sorum yok sadece nasılsınız? 😄

0
    1 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim iyiyim siz nasılsınız?🙏🏼

Yorumla
  • Mordekaiiiii
    Mordekaiiiii Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı.

Eğitiminiz ile uzmanlık alanınızın ilişkisini anlamadım ama olsun 😅 Depresyondan nasıl çıkarım?

0
    2 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Yeditepe’den koçluk eğitimimi aldım ama öncesinde de farklı bölümleri bitirdim insan 18 yaşında gerçek hayalini keşfedememiş olabiliyor. Soruna gelecek olursak depresyonda olduğunu hangi verilere dayandırıyorsun?

Yorumla
    • Mordekaiiiii
      Mordekaiiiii
      +1 yıl

Cv de göremedim ve espiri yapayım demiştim.😅 Genel olarak umutsuz ve bitkin hissediyorum diyebilirim.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

18 yaşındaki biriyle 33 yaşında ki biri olur mu konuşuyorlarsa kafa yapıları da uyuyorsa ve çocukta minyon tipli yaşını göstermiyorsa olma ihtimali var mı

0
    5 Yorumla
    • yesimyilmaz112
      yesimyilmaz112
      +1 yıl

Kafa yapıları tutmaz 18 yaşındaki bir birey büyüdükçe birşeyler öğrenir ve fikirleri, bakış açısı vb. şeyler değişir bence 18 yaşındaki bir bireyin kafa yapısı tam oluşmamıştır 33 yaşındaki biriyle olsan bile en fazla 1-2 yıl sürer

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@yesimyilmaz112 diyosunuz peki çevrenizde var mı böyle olan

Yorumla
    • yesimyilmaz112
      yesimyilmaz112
      +1 yıl

Ben varım en büyük örnek olarak 16 yaşındayken 22 yaşında bi sevgilim vardı kafa yapılarımız çok uyuşuyodu yani düşüncelerimiz aynıydı fakat ben büyüdükçe fikirlerim değişti hayatımdaki bi çok şey değişti o hayatında herşeyi yaşamıştı gerekli olgunluga gelmişti ama ben hayatımı daha yaşayamamıştım büyüdükçe gözüm açıldı kendime vakit ayırmaya başladım bu süreçte hayatımda çok şey değişti düşüncelerim tavırlarım ve bir çok şey en sonunda karşımdaki insandan soğudum ve 1,5 yıllık ilişki bitti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@yesimyilmaz112 aaaa çok kötü olmuş insana yaşıtları da olgun gelmiyor sizce arada kaç yaş fark olmalı

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

18 henüz yolun başı ne yazık ki yol uzun ve tecrübelerle alınacak pek çok ders var. Ne istediğini keşfetmelisin. Hayattan kendinden beklentilerini sorgulamalısın. Buradaki yaş farkı sorun değil sorun birinin daha 18 gibi yolun en başında olması.

Yorumla
  • mühendissbiraşık
    mühendissbiraşık Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

profilimde bir sorum var ve çok çaresizim bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem :(

0
    8 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Nasıl bir sorun?

Yorumla
    • mühendissbiraşık
      mühendissbiraşık
      +1 yıl

Kız arkadaşımla ilgili ve çok üzülüyorum çaresizim

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Tam olarak anlatabilir misin yardımcı olmak isterim

Yorumla
    • mühendissbiraşık
      mühendissbiraşık
      +1 yıl

Ablacım özelden mesaj atabilirseniz ordan anlataym biraz uzun yoksa da buraya kopyalayim

Yorumla
    • mühendissbiraşık
      mühendissbiraşık
      +1 yıl

1.5 yıllık bir ilişkimiz var ve 3-4 aydır monoton gidiyordu.. kız arkadşım da kpss ye hazırlanıyor öabt vs. ailesi de biraz değersileştirmiş yani.. sonra bana çok yorulduğunu herş yeden uzaklaşmak istediğini fealn söyledi.. işte seni dostum arkadşım gibi çok seviyorum ama öyle sevmiyorum dedi.. bende üzüldüm tabi ne diyceğimi bilemedim biraz zaman ver bana pişman olacağım bir şey yapmak istemiyorum dedi.. bende zaman verdim net ol vs dedim.. yüzyüze oturduk sordum gözünün içine bakarak seviyor musun diye.. evet kalbimle seviyorum senden eminim bu dünyada tek güvendiği insansın vs dedi. kafam karışık toprlanmam gerek vs dedi.. ama hala soğuk yazıyordu yani konuşunca felan iyi gibi bende dedim beni çok yıprattın net ol bende insanım dedim ve zaten aşırı dercede alttan aldım 1.5 senedir her şeyi,, ne yapaym dostlar yani seni seviyorum diyor kafam karşık diyor hemde...

ve bu olanlar da tam olarak tercih sürecime geldi ne atanma hevesim kaldı ne de tercihleri mutlu yaptım? insan atanacığını üzüntüyle karşılar mı ya sizce ne yapaym biraz uzak duruyorum arayıp sormuyorum.. acaba çok fazla görüştük felan sıkıldı mı? nolur bana bir çare verin.. ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum..

Kız arkadaşımin Ablası ile konuştum gizlice sor benim hakkımda ne düşünüyor diye.. dedi ki sana değer veriyor ama kafası çok karışık ne istediğini bilmiyor dedi... sizce ne yapmaliyim 4 gündür aramadı da yazmadı da.. en son seni kalbimle seviyorum demişti aklım karışık demişti kız arkadaşım.. ama soğuk yazınca bende dedim soğuk yazma net ol karar ver daha yazmadı..

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Süreç seni yıpratmış ama karşı taraf kararsız ne istediğini bilmiyor. Seni kaybetmek de istemiyor ancak bir karar verme konusunda da sorumluluk almayarak seni zor durumda bırakmış. Sen kararsız birinin ne istediğini keşfedene kadar beklemekle yükümlü değilsin. Bazen cevap vermemek de bir cevaptır. Hayatına kendine odaklan. Onun kadar senin de hayatın ve zamanın kıymetli. Eğer bir gün dönmek yeniden başlamak isterse konuyu değerlendirirsin.

Yorumla
    • mühendissbiraşık
      mühendissbiraşık
      +1 yıl

Çok ama çok teşekkür ederim cevabınız için öyle yapmalıyım bende öyle düşünüyorum, gerçekten sevmesem ve değer vermesem bu denli anlayışlı da olmazdım ama bilmiyorum aklım yok diyor kalbim seviyor, iki arada bir derede kaldım.😣

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Sevgi birden yok olmaz. Kendinize zaman tanıyın. Onunla ilgili bilgi alış verişini bırakın. Uzaklaşın ve kendinize odaklanın.

Yorumla
  • bireylulmeselesi_
    bireylulmeselesi_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Bir erkeğin bir kızı sevdiği nasıl anlaşılır? Bunu nasıl belli eder?

0
    2 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Zaman ayırmak konusunda elinden geleni yapar. Her anı seninle birlikte olmak için çabalar. O anların güzel olması için çabalar. Sende duygu yaratmak için jestler yapar. Birlikteyken gözlerini senden ayırmaz. Cömert ve verici olur. Kendini sana uzun uzun anlatır. İleri dönük planlarına seni dahil etmeye çalışır.

Yorumla
    • bireylulmeselesi_
      bireylulmeselesi_
      +1 yıl

Teşekkür ederim :))

Yorumla
  • ButcherBlaviken
    ButcherBlaviken Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

Soralım bakalım :D kadınlar neden ilk adımı atmazda bizden beklerler?

0
    3 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Kadınlar mücadele eden yön verebilen ilişki için çabalayan birini ararlar. Akışına bırakan ve karşı taraftan bekleyen biriyle uzun soluklu bir birliktelik yaşamayacaklarına inanırlar. İstisnalar elbette vardır. 😉

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      +1 yıl

Güler yüzlü ve konuşkan biri olduğum için bunu yürümek ve yol yapmak sanan çok fazla kişi gördüm. İlk adımı atmamızı beklemeyen insanlar gibi gelmiyorsunuz yani bana. İlk adımı kadının attığını gördüğüm de bir çok erkek var. Kişilere bağlı bir durum.

Yorumla
    • Elnino1789
      Elnino1789
      +1 yıl

Bana karşı cinsler çıkma teklifi ederdi. hatta bu bende alışkanlık haline dönüştüğü olmuştu. sonunda biriyle evliyim 5. yıl

Yorumla
  • Pikauv
    Pikauv Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 30
    +1 yıl

Ona doyamıyorum ne yapmam lazım

1
    2 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Keyfini çıkarın 🙃

• Pikauv
      Pikauv
      +1 yıl

😌

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hiç sevgilim olmadı, kimseyide sevemedim. Şimdilik sorun yok ama yaşım ilerledikçe pişman olurum diye korkuyorum. Yardım almalı mıyım

1
    9 Yorumla
    • Yomeyamo
      Yomeyamo
      +1 yıl

Yaş kaç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Daha yeni 27 oldum

Yorumla
    • Yomeyamo
      Yomeyamo
      +1 yıl

Neye pisman olacaksın onu çözemedim. Eğer sen istemediğin için olmadıysa sıkıntı yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu yüzden soruyu soran cevaplarsa daha iyi olur, uzun uzun anlatmak istemem

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Sadece ilişki yaşadım demek için birinin vaktini almadığını kaldırmadığın için tebrik ederim öncelikle. İlişki için ufak da olsa içinde bir şeyler olmasını bekle. Yalan bir birlikteliktense gerçek ve doğru zamanda gelecek o kişiyi bekle. Zaman herkes için göreceli pişmanlık eğer toplumun dayattığı yaşın geçti laflarını duymaksa bu hayatta memnun etmen gereken tek kişi sensin bu senin hayatın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Açıkcası benimle uyumlu birini asla bulamayacağımı ve hayatın gerçeğinin bu olduğunu aslında hiç kimsenin ilişkisinden memnun olmadığını fark ettiğim için bu düşüncedeyim. Yani madem bulamayacağım kötünün iyilerindende seçebilirmişim hissine kapılıyorum çoğu zaman.

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Uyum zamanla yakalanır kendinizle birebir aynı olan birini aramak pek sağlıklı değil. Siz özel ve bir tanesiniz. Kendinize bir liste yapın aradığınız özellikleri içeren size yardımcı olacaktır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Teşekkür ederim, uyumdan kastım aynı olmak değildi :)

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Rica ederim.

Yorumla
  • Matmazelistt
    Matmazelistt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Sorum yok yorumlarınızı okudum yardımlarınız için teşekkür ederim😇

0
    0 Yorumla
  • Kayanfil
    Kayanfil Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 55%
    +1 yıl

Her konuda kadın hakları kadını koruyor neden erkek hakları yok kadın ne isterse yapıyor?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

kocamla korunmadan birlikte olduk çocuğu aldırmamı istiyor ama ben istemiyorum ne yapmalıyım çok çaresizim :(

0
    1 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

İstememe sebeplerini konuşmalısınız. Bu birlikte alacağınız bir karar ve bütün geleceğinizi etkileyeceği için birbirinize karşı anlayışlı ve şeffaf olmalısınız.

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sürekli aynı dongudeyim birini tanı sonra hop başkasına hiç ciddi ilişkim yok herkes mi aldatır

0
    1 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Döngüyü kırmak istiyorsanız biraz ilişki trafiğine ara verin. Enerjiniz değişmesi gerekiyor. Arka arkaya yaşanan ilişkilerin sağlıklı bir beraberlik getiremeyeceğini unutmayın.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erkekler mücadele ettikleri kızları daha çok değerli görür peki ya kızlar hangi erkeği daha değerli görür?

0
    9 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Özgüvenli ve sadık kendisine değer veren ve kendini geliştirmiş erkekleri tercih ederler. Yani bir erkeği yetiştirmek yerine olgunluğa ulaşmış olanları.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Peki herşeyin çok güzel olduğu bi ilişkide erkeğin olgun özgüvenli ve sadık da olduğu bana göre öyleyim yani bi kız neden başka insanlarla konuşma gereği duyar yeni bi arayış içerisine girer?

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Bağlanma problemi olabilir tek eşliliği tercih etmiyor olabilir. Aradığı ya da beklediği şey bunların dışında bir şey olabilir. Eğer siz tanımladığınız gibi biriyseniz bunları yapmasındaki sebep siz değil onun tercihlerinin farklılığıdır. Kendimizde hata aramak konusunda çok aceleciyiz. Kendinize şunu sorun siz neden böyle biriyle olmak konusunda ısrarcısınız?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Emek verdim gelecek için plan yaptık kendisinin de bazı planları vardı ileriye dönük evlilik gibi konuların konuşulduğu vs. Ve daha önceden 5 yıllık bi ilişkisi olmuş başka bir arayış diye söylediğim fake hesaptan yazıyorum ve karşılık alıyorum fake hesapla sohbet ediyor görüşmeye davet ediyorum kabul edincede bende bu olanları yüzüne dolaylı yoldan mesaj kutusuna bakmak isteyim göstermeyince yüzüne vuruyorum ama bu insan dönüp özür bile dilemiyor sadece söylediği görüşmeyecektim geçiştirdim demek oluyo

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Mesajla flört etmek de aldatmadır. O an buluşmamış olması bir sonraki seferde buluşmayacağı anlamına ne yazık ki gelmiyor. Ayrıca ortada bir yalan söz konusu. Emek vermiş olmandan ötürü vazgeçmek istememeni anlıyorum ancak daha fazla emek verdiğinde durum düzelmeyecek.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Böyle benle sevgili iken başka arayışlarda olan biri geri döner mi?

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Böyle biri dönse kendini sadakatsiz birine layık görür müsün?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Barışmak ya da bir arada olmak istemiyorum gururuma yedirtmem sadece o pişmanlığı görmek isterim o sebebten sordum

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Ona harcayacağınız her enerji tanesinde daha çok beklentiye gireceksiniz. Kendi hayatınıza odaklanmayı seçin. Yeteri kadar zaman kaybetmişsiniz.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sevdiğim adamın evli ve çocuklu olduğunu öğrendim. Ne yaparsam yapayım onu unutamıyorum. Ne yapabilirim sence?

0
    2 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Takıntı haline gelmiş olabilir mi? Stolk yapıyor musun? Gündemin de hep o varken unutman pek de mümkün değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

3 aydır yüzünü bile görmüyorum. Unutmayı geçtim daha çok özlüyorum.

Yorumla
  • çakırınkurşunu
    çakırınkurşunu Takip Et
    Guru Yaş: 25
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Mutluluk..
    Asıl mutluluğu hissetmemiz için neler yapılmalı?

0
    9 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

En mutlu hissettiğin anı hatırla ne vardı o anda?

Yorumla
    • çakırınkurşunu
      çakırınkurşunu
      +1 yıl

Huzur, içten gülümsemeler, samimi sohbetler, iyi anılar..

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Bu iyi anıdan senin hayatında yaşadığın bir anı anlatabilir misin?

Yorumla
    • çakırınkurşunu
      çakırınkurşunu
      +1 yıl

Bir konser gecesiydi.. kuzenlerimle gittik. Uzun zamandır istediğim ve aylarca beklediğim bir andı. En son gülmekten başımın ağrıdığını hatırlıyorum. Keyifliydi. Belki son zamanların en akılda kalan mutlu olduğum anı..

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Buradan şunu anlıyorum ki bir aktivite içinde kendinizi mutlu hissediyorsunuz. Bu anları çoğaltabilirsiniz ya da sıkıldığınız bir anda o güne dair fotoğraf ve videoları izleyebilirsiniz. Mutluluk gibi tüm duygularımızın anlık olduğunu düşünüyorum. Devamlı bu ruh hali mümkün değil ama dediğim gibi düştüğünü hissettiğinizde anılarla tazelenebilirsiniz. Yeni etkinlikleri aramak plan yapmakta size iyi gelecektir.

Yorumla
    • çakırınkurşunu
      çakırınkurşunu
      +1 yıl

Teşekkür ederim tıpkı dediğiniz gibi yapıyorum. 🌸

Bir sorum daha olacaktı, hayatta bazı şeyleri çabalayarak yapamayacağımın farkında olmak beni mutsuz ediyor bunu nasıl aşabilirim?

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Hepimiz gibi sizde insansınız. Mükemmel olmak her şeyi başarmak mümkün değil. Siz de kendinize bunu hatırlatın. Elinizden geleni yaptınız ve olmadı kabullenmek de bir başarıdır. 😇

Yorumla
    • çakırınkurşunu
      çakırınkurşunu
      +1 yıl

Teşekkür ederim.. sizinle sohbet etmek iyi hissettirdi. Önerilerinizi deneyeceğim ☘️

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Rica ederim 😇 Kendi başarılarını küçümseme hayat zor ve bişeyle mücadele ediyor ve başarıyorsun. Kendini takdir etmek konusunda cömert ol. 😉

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Hamileyim. Doktor ilişkiyi yasakladı. Eşim bu durumda beni aldatırmı? Erkekler hamilelikte kadınlar gibi sabırlı olamazlar mı?

0
    10 Yorumla
    • Bygoztepe
      Bygoztepe
      +1 yıl

Niye yasakladı hamilelikte ilişki daha iyidir ki bir çok spordan daha faydalıdır

Yorumla
    • Yomeyamo
      Yomeyamo
      +1 yıl

Aldatır herhalde. 9 ay ve daha fazla bekleyecek erkek yok bence hele daha önce yaptıysa...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

9 ay yasaklamadı ben daha 2 aylık hamileyim Doktor 3 aya kadar yasakladı düşük riskinden.

Yorumla
    • Bygoztepe
      Bygoztepe
      +1 yıl

O olabilir 1 ay sıksın dişini ya da boş bırakma bşlt arada

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Öncelikle hamilesin ve hassas bir dönemdesin. Negatif düşüncelerden uzaklaş ve kendini rahatlat. Senin kadar o da baba olmanın heyecanı içindedir. Üç ay kısa bir süre ve heyecanlı bir beklenti içindesiniz. Bebeğinize odaklanmaya çalış. Eşinle de bu heyecanı paylaş. Seks dışında iyi vakit geçirebilirsin. Neler yapabiliriz ben senim için bir şeyler yapmak istiyorum diyerek konuyu aç ve beklentilerini dinle sana yol gösterecektir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Teşekkürler cevabınız için Gonca hanım. Eşim bi beklenti içinde değil aslında seks konusunda. Ben sadece endişeliyim.

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Rica ederim. Endişeniz çok doğal şimdilik bu anların geri gelmeyeceğine odaklanın. Hamileliğin keyfini çıkarın. İçinizde bir mucize var bunu kendinize bunu hatırlatın. 😇

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Artık öyle yapıcam, kötü endişelerden kurtulucam. Çok teşekkürler🥰❤

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Rica ederim. Tebrik ederim ayrıca uzun sağlıklı bir ömür diliyorum.🙏🏼

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çok sağolun Gonca hanım. Arzusunda olan herkese nasip olsun tez zamanda🙏🥰

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Hayatındaki erkeğe karşı umursamaz ve merhametsiz mi olmak lazım? İyi olan hiç kimsenin mutlu olduğunu görmedim çünkü daha.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Aldatan kadın nasıl davranır nasıl anlayabiliriz aldattığını

0
    1 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Temas ve ilgi konusunda taleplerinde düşüş fark edersiniz. Tartışmalarınızda çözmek yerine konuyu kapatmak için çabalar. Gelecekle ilgili belli belirsiz konuşmalar yapar. Uzaklaştığını hissettirir.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kocamı aldattım çok pişmanım söylemeli miyim

0
    1 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Bu çok ciddi bir konu önünü arkası eşinizin olası tepkilerini düşünün tartın ve en doğru zamanda pişmanlığınızı belirterek ve sonuçlarının ne olacağını göze alarak hareket edin.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Erkekler neden sürekli kızlara bakar? Sevdiği varken bakması normal mi?

0
    2 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Bakmak eylemini açabilir misiniz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gözüyle incelemesi yolda giderken bakması. Telefondan eski kız arkadaşlarını araştırması. sorunca merak ettim baktım geçtim diyor ama sürekli baktığını gördüm.

Yorumla
  • riwmax
    riwmax Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.

Kadin erkek esit haklara sahip ama is ayriliga gelince neden erkek kadina bakmakla hukumlu.

0
    2 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Buna hukukla ilgili kişilerin cevaplaması daha olur.

Yorumla
    • riwmax
      riwmax
      +1 yıl

Zaten ayrilcaklar neden evlenirki :)

Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Hocam seven sevdiğine her zaman miyavlamalı dimi

1
    1 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Kesinlikle 😅

Yorumla
  • aichaa
    aichaa Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Yaşam enerjisi nasıl yükseltilir?

1
    2 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Öncelikle düşük enerjinin sebebi sağlık problemleri vitamin eksikliği olabilir eğer bu konuda bir problem yoksa motivasyon eksikliği ya da gerçek bir hedefin olmaması kişiyi harekete geçmesinde zorlayabilir.

Yorumla
    • aichaa
      aichaa
      +1 yıl

Goncacım kesinlikle harekete geçemiyorum 😂🙄

Yorumla
  • Kafkas001
    Kafkas001 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

İlişkilere bakış açısı nasıl değiştirilir?

0
    4 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Biraz daha ayrıntı verebilir misiniz? Nasıl bir bakış açısı kime göre ve hangi yönde değişmesini istiyorsunuz?

Yorumla
    • Kafkas001
      Kafkas001
      +1 yıl

Olumlu şekilde değişmesi için

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

İlişkinin insana yaşattığı olumlu duygulardan ve kişiyi geliştirdiği konulardan bahsedebilirsin. Kişi en çok başkasında kendini tanır mesela.

Yorumla
    • Kafkas001
      Kafkas001
      +1 yıl

İhtiyaç duymama hissini aşmak gerekir önce sanırım

Yorumla
  • michael_k
    michael_k Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

483 Dutluk durağından geçiyor mu? 🙄

0
    0 Yorumla
  • heyyᴏ
    heyyᴏ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Her türlü eleştiriye açık mısınız?

0
    4 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • heyyᴏ
      heyyᴏ
      +1 yıl

Neden ergen'ce paylaşımlar yapıyorsun? Merak ediyorum.:)

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Fikrine saygı duyuyorum ancak ben böyle düşünmüyorum.

Yorumla
    • heyyᴏ
      heyyᴏ
      +1 yıl

Ben öyle düşünüyorum. teşekkürler mutlu geceler.

Yorumla
  • zzzmmmyyy
    zzzmmmyyy Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl

sorum yok

0
    0 Yorumla
  • TeslaDaVinci
    TeslaDaVinci Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 97%
    +1 yıl

Yaş kaç?

0
    0 Yorumla
  • mertyydff13
    mertyydff13 Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

Ne biliyosun

0
    3 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Neyi merak ediyorsun?

Yorumla
    • mertyydff13
      mertyydff13
      +1 yıl

Sizin neyi bildiğinizi

Yorumla
    • mertyydff13
      mertyydff13
      +1 yıl

İlişki koçuymuşsunuz pardon

Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Merak ettiklerinizi cevaplayorum sorularınızı bekliyorum.😇?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Falımda ne çıkmışşş cevaplarsanız çok sevirimm😊? 4 cevap verildi
Balerinim soruları alayimm 💞? 29 cevap verildi
Konuyla ilgili goruslerinizi paylasirsaniz sevinirim🙏🏻? 8 cevap verildi
Bekliyorum yorumlarınızı 😊😊😊? 9 cevap verildi
Sitedekilerin ruh hali gibi çalışma olmuş 🤗nasılsınız şimdi? durulduysanız ender bilgilerimle... 13 cevap verildi
Arkadaşlar dikkat ettiniz mi günün şu saatlerinde enteresan sorular oluyor 😂 bana mı denk... 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Müslüman biri kiliseye gidip Allah'a dua edebilir mi 💒 🤲?
  • En son kimin elini tuttun, en son kimin elini tutarken duygulandın?
  • Büstiyer ya da crop denilen şeyler sadece sevgiliye giyilmesi gerekmiyor mu 🤔🤔?
  • Sizin de tamamen gereksiz ama acayip iyi olduğunuz saçma bir yeteneğiniz var mı?
  • Duş jeli alırken vazgeçemediğiniz favori marka ve ürün hangisi?
  • Kadınlarda yaş ilerlese de güzelliğini kaybetmeyen bölge hangisidir?
  • Gerçekten kim daha çok aldatır, erkekler mi kadınlar mı ve psikiyatristler ne diyor?
  • Sizce günün en güzel yemek öğünü hangisi ve neden kahvaltı, öğle ya da akşam?
  • Dedikodu yapıyor musunuz?
  • Hafta sonu planınız var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨