Aşk İlişkileri Ölürüm diyen erkeğe ne dersiniz aşkolar? zynpppanl6 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cilveli olsun Güncellemeler+1 yıl Ömrüm diyene ne dersiniz kizzlarrr? Ölürüm diyen erkeğe ne dersiniz aşkolar? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Teşekkürler de 0 0 Yorumla
KoscheiMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sevdiğin erkeğe söylemek için mi soruyorsun? 0 1 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Evet Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Degajeme doğru öl yavrum😄 0 1 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Ayyy ayy güzel baya da şey gibi görünmeyeyim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gel kollarıma sarayım son kez öpeyim de ve ölmekten vazgeçsin dhsjsj 0 1 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Ayyy gii mecazi diyor Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Çok yaşa denir 0 1 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Mantıklı gibi ama sanki iltifat olarak almadığımı zanneder gibi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fanteziye bak ya. 😆🙂 Kurban olurum de. 🙂 0 7 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Aşkım sürekli öyle kelimeler dönüyor artık ne dicemi bilemiyorum Cevap sahibi +1 yıl Hayran olduğum de, sevdiğim falan, aslanım, erkeğim falan filan 😆 zynpppanl6 +1 yıl Gıi aslanım dersem götü falan kalkar uğraş gali hahaahah Cevap sahibi +1 yıl Kalksın zaten cilve ondan sonra başlar. 😆 Cevap sahibi +1 yıl Her istediğini yapmazsın akıllanır. zynpppanl6 +1 yıl Erkek istediğini yapmayan Bi kadınla ilişki içinde olmak istemez ki ama Cevap sahibi +1 yıl Sadece cilve için yaparsınız siz de.
-NEİN- Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl fazla cene yapma gıt Çok yaşa ÖL göster bakalım kendını 0 0 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Cilve sonradan olmaz 🤣 1 1 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Ahahhaahahag Allah seni Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Ergen muhabbetleri 0 1 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Sen daha iyisini bul kardeşim bulursan tabi Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl öl de görelim de flclcl 0 2 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Ömrüm dediğin bi kadının be demesini istersin Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Ne* pardon Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl ölmezsen mng de 0 2 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Ayol ne o aytenn Yorumla mngkargo +1 yıl keskezbük Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Geberebilirsin denir 0 1 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Yuhhh nettin sen kdkdkda agahahahahaha
lokomotif-portakal Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Helvanı antepfıstıklı yaparım 0 3 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Agahhaahh gıı adam iltifat ediyor ayıp olmasın lokomotif-portakal +1 yıl Fıstık çok pahalı gı bence iltifat 🤣 zynpppanl6 +1 yıl Ahahahahah yaaa Allah senii
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Önce dene derim sonra öperim 0 2 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Yanındayken baya iyi olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cilve ne nasıl yapılır onu bilsem 0 12 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Valla o bende de yok hiç yakından oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakından nasıl oluyor onu bile anlamıyorum ben işte Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Bebeğim yakın ol aşkımdır bebegimdir kısık Bi şekilde söylersin öpebilirsinde derken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım hocam Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Ahahahah canım benim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk defa canım benim diyen bir kadın 😳😅 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Derim tabi hayatım hepimiz insanız sonuçta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru bişey demiyorum bana çok samimi davranan yoktur ondan şaşırdım genelde azar işitirim de hep 😂 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Bayansın demi canım sen neden öyle olsun hayatım illaki seni seven biri çıkacaktır karşına Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bayan değilim yav erkeğim aslında belli olıyor maviden de yanlış anlaşıldım neyse 🤣 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Ayyy kusura bakma ben anlamıyorum pek bunu da öyle olsada derim ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım sorun yok 🙂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Awwwwww derim ben genelde 😂😂 0 5 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl O ney kiiizz ahahahha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şey de ölme beni erkeksiz bırakma deee 😂😂 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Yuhhh ahahahaha eskort gibi olur buyu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka o senin erkeğin değil mi şaka bi yana evli değilseniz bu kelimeyi söyleme tabi 😂😂 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Yok gı sevgiliyiz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ölürsen helvanı da ben kavururum dersin 0 1 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Bağlamaya çalışırken sogutalim gali haahhahaah offf bu iyiydi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ölme Çok yaşa diyebilirsin 0 1 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl En son onu dicem galiba artık bulamadım Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı. sektir lan ordan derim 0 3 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Ahahahahahahahhahahaahhahahahahahaahahhaahahahahahahahahahahahahahah heyyy Allahim Yorumla scorpion026 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Alemssssiiin yaaaa Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Az ötede öl. 0 1 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Yuuhhh Yorumla
bilemiyorumartıkın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 57% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. öl oc derim 1 1 Yorumla ozgur00000 +1 yıl Tamam derim ben de. 😆🙂 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hadi ispatla 😂 0 0 Yorumla
HerşeyMümkündür Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl öl benim için de 0 5 Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Canım benim bağlamaya çalışıyorum olur mu oyle şey ahhaahah Yorumla HerşeyMümkündür +1 yıl Erkeğim diyebilirsin Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Sevgiliye birlikte olmadan dense uygun olur mu Yorumla HerşeyMümkündür +1 yıl Elbette olur sacmalamayin :) Yorumla zynpppanl6 +1 yıl Teşekkür ederim valla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Teşekkürler de
Sevdiğin erkeğe söylemek için mi soruyorsun?
Evet
Degajeme doğru öl yavrum😄
Ayyy ayy güzel baya da şey gibi görünmeyeyim
Gel kollarıma sarayım son kez öpeyim de ve ölmekten vazgeçsin dhsjsj
Ayyy gii mecazi diyor
Çok yaşa denir
Mantıklı gibi ama sanki iltifat olarak almadığımı zanneder gibi
Fanteziye bak ya. 😆🙂 Kurban olurum de. 🙂
Aşkım sürekli öyle kelimeler dönüyor artık ne dicemi bilemiyorum
Hayran olduğum de, sevdiğim falan, aslanım, erkeğim falan filan 😆
Gıi aslanım dersem götü falan kalkar uğraş gali hahaahah
Kalksın zaten cilve ondan sonra başlar. 😆
Her istediğini yapmazsın akıllanır.
Erkek istediğini yapmayan Bi kadınla ilişki içinde olmak istemez ki ama
Sadece cilve için yaparsınız siz de.
fazla cene yapma gıt Çok yaşa ÖL göster bakalım kendını
Cilve sonradan olmaz 🤣
Ahahhaahahag Allah seni
Ergen muhabbetleri
Sen daha iyisini bul kardeşim bulursan tabi
öl de görelim de flclcl
Ömrüm dediğin bi kadının be demesini istersin
Ne* pardon
ölmezsen mng de
Ayol ne o aytenn
keskezbük
Geberebilirsin denir
Yuhhh nettin sen kdkdkda agahahahahaha
Helvanı antepfıstıklı yaparım
Agahhaahh gıı adam iltifat ediyor ayıp olmasın
Fıstık çok pahalı gı bence iltifat 🤣
Ahahahahah yaaa Allah senii
Önce dene derim sonra öperim
Yanındayken baya iyi olur
Aynen
Cilve ne nasıl yapılır onu bilsem
Valla o bende de yok hiç yakından oluyor
Yakından nasıl oluyor onu bile anlamıyorum ben işte
Bebeğim yakın ol aşkımdır bebegimdir kısık Bi şekilde söylersin öpebilirsinde derken
Anladım hocam
Ahahahah canım benim
İlk defa canım benim diyen bir kadın 😳😅
Derim tabi hayatım hepimiz insanız sonuçta
Doğru bişey demiyorum bana çok samimi davranan yoktur ondan şaşırdım genelde azar işitirim de hep 😂
Bayansın demi canım sen neden öyle olsun hayatım illaki seni seven biri çıkacaktır karşına
Bayan değilim yav erkeğim aslında belli olıyor maviden de yanlış anlaşıldım neyse 🤣
Ayyy kusura bakma ben anlamıyorum pek bunu da öyle olsada derim ben
Anladım sorun yok 🙂
Awwwwww derim ben genelde 😂😂
O ney kiiizz ahahahha
Şey de ölme beni erkeksiz bırakma deee 😂😂
Yuhhh ahahahaha eskort gibi olur buyu
Ne alaka o senin erkeğin değil mi şaka bi yana evli değilseniz bu kelimeyi söyleme tabi 😂😂
Yok gı sevgiliyiz
Ölürsen helvanı da ben kavururum dersin
Bağlamaya çalışırken sogutalim gali haahhahaah offf bu iyiydi
Ölme Çok yaşa diyebilirsin
En son onu dicem galiba artık bulamadım
sektir lan ordan derim
Ahahahahahahahhahahaahhahahahahahaahahhaahahahahahahahahahahahahahah heyyy Allahim
🤣🤣
Alemssssiiin yaaaa
Az ötede öl.
Yuuhhh
öl oc derim
Tamam derim ben de. 😆🙂
Hadi ispatla 😂
öl benim için de
Canım benim bağlamaya çalışıyorum olur mu oyle şey ahhaahah
Erkeğim diyebilirsin
Sevgiliye birlikte olmadan dense uygun olur mu
Elbette olur sacmalamayin :)