Biriyle bir ilişkiye başlamak istediğimde, her şey güzel giderken ailemin kim olduğunu duyunca uzak duruyorlar. Erkekler bu kadar mı korkak?
1 ay
Erkekler nasıl bu kadar korkak olabiliyor?

Biriyle bir ilişkiye başlamak istediğimde, her şey güzel giderken ailemin kim olduğunu duyunca uzak duruyorlar. Erkekler bu kadar mı korkak?
Hayır, her erkek korkak değildir ve aile konuları insanlar arasında farklı tepkiler verir. Aile konuları ilişkilerde hassas bir konudur ve bazı insanlar bu konuda endişelenebilirler. Ancak, bir ilişki için uygun olan kişiye başlamadan önce, her iki tarafın da açık ve dürüst olması önemlidir. İlişkide samimiyet ve güvene dayalı bir iletişim kurmak, her türlü zorlukla başa çıkmanıza yardımcı olacaktır.
EİG için teşekkür ederim 😇
Teşekkür ederim :))
Güçlü bir ailenin kızıysan, güç insanları korkutur.
Burada erkekleri suçlaman yanlış. Eğer seninki kadar güçlü bir aileye mensup değilse her erkek korkar. Davul dengiyle çalar sözü boşuna değildir.
Sana denk olan çevreden
Cevap
36Cevap
Aile bireylerin hakkında bilmediklerin olabilir veyahut tehlikeli olabilirler. benzer durum benim içinde geçerli varlıklı bir aileye mensubum Erkekler genel manada biraz daha tanımasa bile bulaşmak istemeyebiliyor bu normal Erkekler tektir. ve Ailesi ya da çevresi bahsi güç dengesi yoksa elbette geride duracaktır. sonuçta birisi bir şekilde onun kulağını çekmeye geliyorsa ona karşılık verecek birisi yoksa bu konuda çekimser kalacaktır. Erkek doğası diyelim.
Sen önce taliplerini eleştirecegine aileni elestirsen nasıl olur mesela? Neden ailenden bu kadar uzak duruyolarlar. Herkes ekmeğinden işinde. Kimsenin kimseden korktuğu yok.
Korkak değil, kimse senin ailenle uğraşmak zorunda değil. 2 gün sonra başlayacaklar zorla evliliğe sürüklemeye, hiçbir erkek gelemez böyle vakalara.
Korkaklık değil. İlişkisinde ciddi olan erkekler ailen kim olursa olsun seninle konuşmaya devam eder.
Seven kaçmaz. Senin gibi düşünen birine denk gelmemişsin.
Demek ki senle ciddi düşünmüyorlar, ciddi düşünse korkmaz
Ailen kim ki bu kadar korkuyorlar. Komikmiş
Aileni ne şekilde anlatıyorsun sordukları zaman?
Kızını bırakmak için para mı teklif ediyor ailen😄
Ailen eşkıya mı niye korkuyorlar
Aile zorluk çıkarıyorsa kaçırırım gözüm karadır buna cesaret edemezsin
Kaçtığımızı nereden bilecekler sen benim olduktan sonra gerisi önemli değil
Olur olur bal gibi olur
Çokta böyle şeyleri kafama takmam bir Allah'tan korkarım kuldan neden korkuyum
Çünkü korkaklardır karakteri öyledir
seven korkmaz da kaçmaz da
Değiliz, adamına bağlı
Çok dizi izleme sen yine de :D
Sizinkiler hangi illere bakıyorlar?
yalanını yesinler senin
Ailen mafya mı da korkuyorlar
Ailen necidir?
Ailen kim ki bak bn merak ettim şimdi
Ahahah tamam onu anladim ben mafya yegeni ya da kizi die düşünmüştüm açıkçası sen öyle deyince 🤭
Vay okdr dion yani 🙊 maşallah derim
Ahahha ama birakta korksunlar yani işin ici biraz sıkıntı gbi ya 🙊🙊🙊🙊
Ya orasi oyle haklisin maalesef ki sende mutlu olmak istersin sevgilin olsun istersinde işte kismet diyelim
Bi yazma şansın var mı bana
O dis icin
Cene icin pardon
Ailen kimki mafya falan mı 🫢
Ne bileyim ilk aklıma bu geldi bir insan neden korkup kaçarki😅çok varlıklı bir ailesiniz o zaman
Neyden peki
Mafya değil varlık değil
Korkaklarla olman senin seçimin
Ailenden neden korkuyorlar? Ailen kim?
En İyi Cevap