Boşanma asamasindayiz bana sadece mehirimi ver dedim hayır mehir falan yok sana diyor mehir olarakta 50 umhuriyet altini ile 24 gram istemistim vermiyor napicam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaslar sacma sapan konusmayin. Gercekten bu ulkeden de, erkeklerinden de, kadinlarindan da bir halt olmaz. Mehir evlenmeden verilmesi daha uygundur ama bildigim kadariyla evliliğe de yayilabilir bu, kadinin rizasiyla. Soran kişi eger 5-10 yil once falan evlendiyse ve mehri bu sekilde istediyse fazla degil ki o dönemin sartlarina gore. Bugune gore 600 bin falan hesaplamissiniz o zamana gore belki 50 -100 bin ediyor bu miktar.
Erkek mehri vermediyse vermek zorundadir, kadini zor durumda birakamaz. Kadin kendi rizasiyla bu mehri evlilik içinde isteyebilir ama cogu din adami ve erkegin ani bir olum riskine karşı falan kadini belli bir sure idare edecek mehri evlilik sirasinda ister ve kadinlara da bu öğüt veriliyor. Ama kadin zamaninda mehrini alamamis ama bunun sözü erkek tarafindan verilmisse, erkek mehri vermek zorundadir. Eger soran kisinin istedigi yeniys 1 yillik evlilik falansa evet fazla. Ama 3-5-10 yillik bir evlilik ve o zamanin sartlarina gore istenen miktar buysa abarti degil.
Ama şunu bilmiyorum. Mehir istendigi sekilde mi alinmalı ve verilmeli? Yani 50 cumhuriyet altini bugun fazla para yapiyor ama evlendikleri zaman bu kadar yapmıyordu diyelim. Bu durumda erkek yine de o 50 altini bugunun parasiyla ne kadar pahali olursa olsun saglamak zorunda mı? Yoksa evlendikleri zaman, o donemin piyasasina göre ne kadar ediyorsa o kadar bir mehir mi vermesi gerekir bilmiyorum. Bunu arastirmak, uzmanlara sormak lazim.
Ama istenen mehir nakit degil. 10 yil once 100 bin istemistin. simdi de sana mehir olarak 100 bin vereyim gibi bir durum yok ortada. Mehir altin olarak isteniyor genelde ve altinin durumu bildigimiz gibi hic belli olmuyor. Belki de 50 gibi sayi olarak ya da gram olarak ne kadar istendiyse bugunun sartlariyla ne kadar para ediyor olursa olsun bu istenen miktarin saglanmasi gerekiyordur. Yani az once kendime sordugum sorunun cevabı belki de budur.
Eger soz verilmisse ve zamaninda bu istenen mehir verilmemisse dogru olmaz ve o zaman ne istendi ve soz verildiyse simdi de ne kadar ederse etsin bunun saglanmasi gerekiyor galiba yine dedigim gibi bu kismi net bilmiyorum. Evlilikleri bugune kadar geçerli bile olmuyor dinen, erkek sozu edilen ve soz verilen mehri vermezse.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl50 cumhuriyet 24 gram mı? Az istediğin için veremiyor şey pardon dilim şey etti vermiyor olabilir 400 külçe altın bir yazlık bir kışlık villa bir de son model full elektrikli Mercedes araba iste de rahat rahat do nnalsın adam yani versin pardon
01 Yorumla- +1 yıl
Boşanırken mahkemede nafaka ve tazminat iste üzerinizdeki malları da 2 ye böl. Ama adamın tot tosundaki donu bırak ta zengin dursun
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
65Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılGerekmiyor.
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılşakacısın yaa kesin nekadar tuttugunu da yzazsaydın niye komik oldugunu anlardı millet ne yapcan önce gitcen caminin imamına şikayet etcen baktın olmadı müftüye gidecen ona şikayet edecen halifelik kalkmamış olsaydı halifeye de gidebilirdin ama o yok artık direk allahın huzuruna cıkıp ona şikayet edecen o gerekeni yapacak dır onun dışında hiç bi yaptırımın yok üzücü ama böyle
20 Yorumla
+1 yılMehir denilen şey dini nikah kıyılırken belirlenir ve kadına verilir. Yani senin mehrini boşanırken değil evlenirken almış olman gerekiyordu. Ola ki vermedi zaten o nikah hükümsüz sayılabilir. Diyelimki verdi, ama sonra geri aldı. Dini nikahta ve mehir ettiyse o kadarını isteyebilirsin. Fazlasını istiyorsan tazminat davası açarsın.
10 Yorumla
+1 yılBayılıyosunuz troll sorularla hakaret işitmeye
00 YorumlaTamam dinimizce vermesi lazım ama sende abartmışsın yani.
00 Yorumla
+1 yıl50 cumhuriyet altını mı bende sorana gırgır olsun diye 5 bilezik yeter diyordum hatta Allah'a şükür paraya ihtiyacı olmayan biri olduğum için vermese de olur diyordum millet 50 den bahsediyor 🤣🤣 kaç lira tutuyor bacım ekonomiden de anlıyor musun🤣
16 Yorumla- +1 yıl
Ben erkek olsam bende vermem zaten karım o benim yedirecem içirecem biraz onlara saysın el insaf etsin😃
- +1 yıl
Makul olanı istemiş 300 gram altı mehir mi olur 😳
- +1 yıl
Makul olanı mı istemiş mehir de de nisap miktarı var 😂
- +1 yıl
50 cumhuriyet 400 bin ediyor , yani tabi yöreden yöreye değişiyor
- +1 yıl
Zaten mehir evlenirken verilir boşanırken değil diye biliyorum ben
- Para & Ekonomi konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılAdam mehir vermek zorunda falan değil, aç bak medeni kanunu, mehir diye bir şey var mı yok mu gör... Kendine yaklaşık 400000 TL değer biçmişsin... Kadın bedeninin metalaşmasından rahatsız olmuyorsun demek ki...
00 Yorumla
+1 yılBen boşanırken Mehir Falan Almadım. Onun yerine alacağın nafakayı Her yıl dolar yükseldikçe Benimde nafakam yükselsin diye Düzenle daha mantıklı
10 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılOldu evi arabayıda üstüne yapsın istersen bacım :) kendinizi ne sanıyorsunuz bilmiyorum ki , şu 250 gr nelere hikmet :)
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMehir dediğiniz imam nikahı da erkeğin eşine verdiği Altın sözüdür maddi olarak geçerlidir ! boşanmalarda devlet dairesinde geçelidir..
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ay canım onu kim veriyor ona uyan kim kaldı o alana kadar ondan sonra unut gitsin. Vermek zorunda tabiki yapan yok nadir bulursun
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 4,5b cevap paylaştı. 600 bin TL üzeri para yapıyormuş o parayı sana vereceğine birine 100 bin verir seni ortadan kaldırır canını seviyorsan bazı şeyleri abartma
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılCidden böyle bi soru varsa gülüyorum şu zamanın parasıyla adam kendine paşalar gibi bakar 😂😂 bu erkeklere yok mu mehir nehir 😂😂😂
00 Yorumla Donuna kadar al onu da versin İstemediğin bi ol kalmış zaten abartma 50 cumhuriyet altını ne kocan acun galiba senin.
00 YorumlaSizin hakkınız, vermesi gerekiyor ve zorunda da. Fakat mahkeme bununla ilgilenmiyor. Söyleseniz dahi yapacakları bir şey yok.
01 YorumlaAmma aç gözlüsün ben mesele böyle aç gözlü biriyle asla evlenmezdim mehir istediğinde güle güle demiştim sana. Ama kabul etmişse islama göre vermeli
00 Yorumla
+1 yılNikah esnasında söylediğin şeyleri mehir olarak vermeyi kabul veya taahhüt ettiyse, vermesi gerekir.
00 Yorumla
+1 yılGerekmiyor bırakın şu erkekleri ne para meraklısı oldunuz
12 Yorumla- +1 yıl
Senin paranı yicem ben
- +1 yıl
@İstanbul_bey Sana canım feda 😍
Bunları hesap edip evlenmiyorsaniz ben de bir şey bilmiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Tek doğru cevapsın biliyor musun önünde saygıyla eğiliyorum
Mehiri biraz abartmissin. Ama bunu evlenirken esiniz kabul ettiyse, hakkindir. maalesef bu hak mahkemede gecerli degil. o yüzden vermezse, yapcak birsey yok ve hakkini anca öbür dünyada alabilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılImzali kağıt var mehiri vereceğine dair
Gizli Üye(30-35)+1 yılMehir yazılı kağıdı bn kaybettim ama ne kadar yazdgni hatrliyrm unutmadm esim bu kadr dgldi şu kadrdi derse bn bunu nasl ispat edrm bı bilgin var mı
125 Yorumla
Soran+1 yılDini nikah yaparken yanında bir arkadaşın varsa onları şahit yap ben mahkemeye sunucam o kağıdı
Cevap sahibi+1 yılBabamın arkadaşıydı şahit. Hatırlıyor mudur adam bilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılBoş bir kağıtta 500 Gr altın yaziodu ama kaybettm. Şahit te hatrliyor mudur
Cevap sahibi+1 yılAnayasa da mehir ile ilgili kurallar var resmi olarak yani ( kuznm avukat ona sordum oldgnu söyledi)
Cevap sahibi+1 yılBı avukattan daha iyi bilemez herald normal biri
Cevap sahibi+1 yılBn genel konuşuyorum
Cevap sahibi+1 yılBn kendime göre demiyorum diyorum okumuyor musn. Genel söylüyorum
- +1 yıl
Anayasanın kaçıncı maddesiymiş o? ANAYASADA ÖYLE BİR MADDE YOK
- +1 yıl
Mecelle adeti uygulamaya çalışan eski İmparatorluk artıkları bunlar takmayın
Cevap sahibi+1 yılSn nerden biliyorsun avukat kuzenime sordum bunu bn o dedi
Cevap sahibi+1 yılMehir i ödemezse eş dava bile açılabiliyor. Madem anayasada bı hükmü yk dava nasl aciliyor
Cevap sahibi+1 yılMaşallah burada herkes avukattan hakimden daha iyi biliyor yasaları 😅
Cevap sahibi+1 yılYasaları bilmeyen ne kadr boş varsa hepsi iddialı yorumlarıyla burada bişey bilmiyorsanız iddia etmeyin bari.
- +1 yıl
madem yasa var , söylesene yasanın ilgili madde numarasını ve fıkra/bendini , söylemiyorsun çünkü YOK , hala diretiyorsun
Cevap sahibi+1 yılOlmayan bişey madem dava açılıyor nasl açılıyor bu mehir davası. Bsi bilmiyorsun boş yorum yapma ya
Cevap sahibi+1 yılSor avukata konuş o zmn var mı yokmu açık seneti bile var bunun yaz gorsellere mehir senedi die bilmedgnz biseyi iddia etmekte üstünüze yk. Bu konu hakknda fikrim yk demek çok mu zor yani
- +1 yıl
esas boşu sen yapıyorsun , sana söylüyorum yasanın madde fıkra bendini ver diyorum , veremiyorsun. mehirden 1 kuruş bile alamazsın
Cevap sahibi+1 yılAvukat dan daha iyi bilecek dglsin sn. Bilmedgn şeyi iddia edecegne arastr sana burdan şu madde şöyle dio böyle dio dick dglm. Daha bana anayasa da olmadgni soyledgn şeyin davası nasl açılıyor onu diyemiyrsun aciklayamiyorsun gelmiş boş laf ebelig yapion
- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılmehir evlenirken istenir boşanırken degil :)
00 Yorumla
+1 yılMehirini baştan senden aldıysa o senin hakkın zaten.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMehrin imamın yazdığı kadar nikahlanırken sonradan şukadar bukadar diyemen
00 Yorumla
+1 yılYuh artık dünyayı alsın adam sana onlar az gelir töbe ya saçmalamayın yazık adamlara
00 Yorumla
+1 yıl50 cumhuriyet altını ne aw, saltanat mı kuracaksın
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 5,2b cevap paylaştı. Eğer cinsel birliktelik olmamışsa mehir geri verilir diye biliyorum gene de araştırmak lazım
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılanlamadım neden 24gr da 25 değil 1 gr dilin ne alıkoydu seni haa bu 24 ayar olmasın
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 314 cevap paylaştı. Bence hiç uğraşma dön arkanı git ne yaparsa yapsın
00 Yorumla
+1 yılŞaka mısın kanki ekonomi ne halde nerden bulacak o kadar zilet eşyasını
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın canım 500 cumhuriyet altını dese he tamam olur denir mi? Bir sure kadını idare edebilecek miktar istenir ve verilir. Sanmam ödemez O miktarı sende makul bir istekde bulunmalıydın
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılVermek zorunda bu senin hakkım vermiyorsa da zaten ona helal değildir bu.
00 Yorumla
+1 yılSen ona ne verdin bugune kadar, bacak arasından baska, siz kadinlar kendinizi cennetten düşme falan saniyorsunuz ya acaip gülüyorum, halbuki cehennem in %70in8 kadinlar oluşturacak mis, ben demiyorum Cübbeli Ahmet hoca diyor 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalnız benim bildiğim mehir evlenirken verilir siz boşaniyosunuz anlamı yok ama adalet yolunda tazminat falan filan alirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek silkelemek için uydurulan gereksiz bir adet. Vermek gibi bir zorunluluğu yok.
053 Yorumla
Soran+1 yılVerme zorunlulugu var
Cevap sahibi+1 yıl50 Cumhuriyet altına kaç para haberiniz var mı? Ee siz erkeklerini cüzdan olarak gördüğünüz için doğru pardon
Cevap sahibi+1 yıl@ahqqowp20 Onların ceza kanununda var :D
Cevap sahibi+1 yıl@ahqqowp20 Konuş kız :D
- +1 yıl
@seyda028 Bana İslam i öğretme ben senin gibi ana babadan görüp musluman olmadım araştırdım dinimi. Hayatınız da bir fakire yardım etmeyip , bir yetimin başını okşamayip, yalan dolanla yaşayıp, Kur'an'ı kerim i açıp okumayan senin gibi insanlar söz konusu mehir olunca alim oluyor. Yazık...
- +1 yıl
Ahahahah 5 defa kuran i hatim etmiş hatta ezbere biliyorum çok şükür senin gbi boşa atıp tutmaya çalışmıyorum. Dedgn lafın mantg olsun boşa atıp tutmaya çalışma bişey bilmiosun cahilsin nerden vurmaya çalışsam diyerek boş ation ama tutmuyor sonuçta yapmadgmi nerden bilion mehir konusundan bunu mu anladn. Kafanı gelistr biraz 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaşallah senin istediklerin şu an koca bir servet :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBenden boşaniyorsa mehirimide verecek
Cevap sahibi+1 yılona itiraz etmedim öyle dememin de bir maksadı yok.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl50 cumhuriyet altını mı yuh ben olsam adamın yerinde anında vaz geçerdim boşanmaktan
02 Yorumla
Soran+1 yılNafaka almayacağıma dua etsin
Cevap sahibi+1 yılAllah razı olsun ya çok insaflısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılVermesi gerekiyor Allah katında söz vermiş oldu çünkü
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılbu boşanma işlerinde kadın baya avantajlıymış ha :D
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılo dediklerin kaç para yapıyor senin haberin var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBankamı bu ya , vermiyorsa ceza sana olur boşanmazsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay be iyi mehir istemissim amaa boşanmayı beklemekle hata etmişsin istemek için shshsj
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDinden haberiniz yok iş paraya gelince en imanlı siz kesiliyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılAllah senden razı olsun. Böyle şeyleri gördüğümde evlenmediğim için Allah'a her seferinde şükredip, mehirleri hayrıma ihtiyaç sahiplerine dağıtıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMehir dini nikahtan hemen sonea verilmesi gerekiyor arayı baya açmışsınız
00 Yorumla
+1 yılDinimizce vermesi gerekiyor vermezse günaha girer boşanma aşamasında içinde merhameti olmayan kişi vermez hatta senden yaptıklarına kadar almak ister sende çekişmeli boşan tazminat al
03 Yorumla- +1 yıl
+1 yılTürkiye’deki siz kadınların bu haline yazıklar olsun cidden ne diyim ki
Evlenirken aslında her şey ortaktan herşeyi adamdan bekle
Evi adam geçindirsin
Boşanma durumunda nafaka, mehir00 Yorumla250 gramın karşılığı 250 gram altın olmamalı sen onun yerinde olsan nah bulursun o parayı boş yap ancak sen ben olsam sklemezdim seni
10 YorumlaYa tamam da sen adama açık cası şey yapmaya kalmış sın adamdan bu kadar şey isterken kendine sordun mu ben bu adama ne verdim diye
01 Yorumla- +1 yıl
250gr verdi yarım kilo istiyor ka*ar
Tahtakalede o kadar altını ayaküstü sermaye yapıp evine ekmek götürüyor insanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu zamanda çok o kadar mehir sevişerek ödeşseniz olmazmı
00 Yorumla
+1 yılsen ona her istediğinde veriyor muydun ırz düşmanı erkeklerin cebini sömürmeyi bırak
00 Yorumla
+1 yılÇok mütevazi davranmışsın gtünüde istemelisin bence.
00 Yorumla
+1 yılSen de evlenemezsin mehri almadığın için kendini yaktın
00 Yorumla
+1 yılTabiki mahkemeye baş vuracaksın. Umarım kanıtın vardır.
00 Yorumla
+1 yılSenin ki mehir degil de devletlerin istediği savaş tazminati ollmus
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,1b cevap paylaştı. Öbür tarafta alırsın dünya malına tamah eden biri degilsen
04 Yorumla
Soran+1 yılDönemde hukukende vermek zorunda
Soran+1 yılDinen
+1 yılO senin hakkın nasıl vermiyor ki
05 Yorumla
Soran+1 yılBana evlendikten sonra vereceğim demişti teminat olarak da 10 gram verdi sadece bu yani
- +1 yıl
Yuhh ciddimisin ya sen
Çocuk var mı
Soran+1 yılCiddiyim çocuğum yok ama dini nikah yaparken meyidi vereceğine dair imzali kağıt var mahkemeye sunsam ise yarar mı
- +1 yıl
Resmi nikah yok mu
- +1 yıl
Ya tam anlatmak istersen dinlerim ona göre fikrimi söyleyeyim
Evet gerekiyor
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Kocamdan boşanmak için mehir olarak 50 cumhuriyet, 24 gram altın istedim ama vermiyor. Vermesi gerekmiyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler