Sevgilimle 20 gün önce ayrıldık hâla konuşuyoruz 2 gün iyi 2 gün kötü demedigim laf hakaret küfür kalmadı yerin dibine sokuyorum bana yaptiklarindan dolayı ne o gidebiliyor ne ben engelliyor iki saat sonra pişman oluyorum yeni hesap açıp yazıyorum normal konusuyor tekrar kavga ediyoruz küfürler ediyorum bıktım senden diyor git diyor ama kendisi gitmiyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Seviyor
Sevmiyor
Vakit geçiriyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Biz kedi köpek gibiyiz birbirimizin bu gün mermi yağmuruna tutarız yarın oturur hiç bişey yokmuş gibi davranırız ama beni sevmediğine de eminim bu arada seven kırmaz yinede bende 1 2 haftadır her yerden engelledim sonunda kurtul gitsin
Kankam açık kapı bırakıyo
Valla bezdim kankam
Olm niye beziyosun ya hayat kısa ya bir kız için bıktırma kendini yeni insanlar tanı bırak
Kanka gelip gitmeleri bezdirdi dün dedi ki normal insan gibi davransan hersey olucak dedi ama davranmiyorsun dedi bende duygularindan emin olamadığımdan normal davranamıyorum
Haklısın kankam anlıyorum seni ama nereye kadar böyle gidicek çok saygısızlaşmış zaten değmez bozma moralini
Toksik bu ilişki sevgi değil bağlılık bence yoksa küfür ettiysen neden gitmesin canım mı
Zor olur başta unutmak ama alışırsın bence kabullen ve devam et