Arkadaşıma anlatmalımıyım yoksa susmalımıyım
Anlatırsam arkadaşımı kaybetmekten korkuyorum
arkadaşına söylersen inkar eder ya da aynı şeyi senin söylediğini söyleyebilir arkadasın bu durumu kabul etmeye bilir beni kıskanıyorsun yalan söylüyorsun aramızı bozmak istiyorsun gibi ergen triplerine girebilir yazılı olarak dile getirirse göster arkadaşına :D
Tez vakitte bir sevgili bul kendine.. boşluklar dolsunki.. kimse niyetine girmesin
Bunu dediğine dair kanıt bul bir yerden arkadasın yanındayken ona mesaj at bende senden hoslanıyorum falan oda görsün ne halt olduğunu , arkadaşını o adiden kurtar.
arkadaşına anlatmassan. k
Adilik olur anlat onlar napar yapsınlar
Cevap
16Cevap
Anlatma arkadasina senin iftira attiğini kiskandiğini dusunur mesaj attir baktin o cevaplari verdi o zaman ya defol ya da sevgiline soylerim de ve ortamdan kop
Arkadasina anlat ve o cocukla muattap olma eger hicbisey yokmus gibi konusup sonra anlatirsan sendende suphe edebilir cok gecneden anlat
Cevabini zaten kendin vermissin " en yakın arkadaşımın kardeşim dediğim insanın sevgilisi " ne yapicam diye somana bile gerek yok bence
* git diyeceksin.. bunun ne gibi açıklaması olabilir ki? veya yardımı... Aynı şey senin başına gelse çok üzülürdün bence.
ne yapacağını bilmemen senin de ona açık kapı bırqaktığını gösterir. orada kesip atacaktın.
Önce git çocukla konuş tepkisine göre arkadaşına anlat
zaten sana göre herkes senden hoşlanıyor yaa neyse... valla sen de istiyorsan gizliden takılın derim
senınde gozler harika ama seevgılısın olan bırısının bole demesı yanlıs tabıkkı
arkadaşia da soyle ondan ayrilsin kalsin ortada biriyle cikarken başkasindan hoşlanmak nedir yav..!
Başından defet. Ve arkadasna soyle. Diger turlu birsey yaparsan hic kmse icin hayirli olmaz
Arkadaşına bunu söyle ve ayrılsınlar. Sende iletişimini kes.
arkadasına soyle o cocuga yol versın ama bı ıspat goster yoksa ınanmaz.
önce evi uzak olan bırakılır eve.. seninde parmağın var bu işte
Yuh çok güzelsin lan... bende olsam açılırdım sana.
Yüz vermişsindir canım :)
katılıyorum
O cocugun hayatını kaydırırım
Bak sen terbiyesize
ikisi ilede iletişimi kesiceksin
arkadaşına anlat. susma sıra sanada gelir sonra.
Sert tavır takın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar