Sevgilimin en yakın arkadaşından hoşlanıyorum?

Lütfen yargılamayın ve ilk beni dinleyin. Sevgilim sürekli evde yaptığı hiçbir şey yok sabahtan akşama kadar yatıyor ben çalışıyorum arkadaşı da çalışıyor. Sevgilimin sevgisini zaten hissetmiyorum daha yeni sevgili olduk 1 ay oldu ama buluşamıyoruz bile. Arkadaşının arabası olmasa beni görmeye bile gelemeyecek. Arkadaşıyla tanıştığım ilk gün onu görünce zaten direkt aklım karıştı ne yapacağımı bilemedim o günden beri aklımdan çıkmıyor sevgilimden daha ilgili beni görmeye geliyor ama sürekli konuşma içinde kanka yenge kanka yenge dediğimiz için hiçbir şeyi kestiremiyorum. Yanlış düşünebilirim ama yanlış hissetmem. Bu çoğu insanda böyle. Bizim manita evde yatıyor ben çalışıyorum. Benim sevgilim zengin deseniz değil ama benim durumum gayet yerinde. Keza arkadaşının da öyle. Bu duruma rağmen hala çalışmıyor tembel tembel bilgisayarda oyun oynuyor ama arkadaşı öyle değil ekmeğinin peşinde ilgili komik yakışıklı sempatik. Ama benimkinde hiçbiri yok. Bir de bazen her şeyimle dalga geçiyor (erkek arkadaşım) aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum. Yardım edin ne yapmalıyım ben arkadaşından hoşlanıyorum kalbim onu görünce hızlanıyor ama bunu bile isteye yapmadım. Duygularımı kontrol edemiyorum

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar şu da var. Sevgilimle aramda çok büyük kültür farklılığı da var. Yani bana demişti ki ilk defa böyle biriyle tanışıyorum siz düşünün. Sevgilimin değil arkadaşının mizahı bile daha çok uyuyor bana
Sevgilimin en yakın arkadaşından hoşlanıyorum?