Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar şu da var. Sevgilimle aramda çok büyük kültür farklılığı da var. Yani bana demişti ki ilk defa böyle biriyle tanışıyorum siz düşünün. Sevgilimin değil arkadaşının mizahı bile daha çok uyuyor bana
Lütfen yargılamayın ve ilk beni dinleyin. Sevgilim sürekli evde yaptığı hiçbir şey yok sabahtan akşama kadar yatıyor ben çalışıyorum arkadaşı da çalışıyor. Sevgilimin sevgisini zaten hissetmiyorum daha yeni sevgili olduk 1 ay oldu ama buluşamıyoruz bile. Arkadaşının arabası olmasa beni görmeye bile gelemeyecek. Arkadaşıyla tanıştığım ilk gün onu görünce zaten direkt aklım karıştı ne yapacağımı bilemedim o günden beri aklımdan çıkmıyor sevgilimden daha ilgili beni görmeye geliyor ama sürekli konuşma içinde kanka yenge kanka yenge dediğimiz için hiçbir şeyi kestiremiyorum. Yanlış düşünebilirim ama yanlış hissetmem. Bu çoğu insanda böyle. Bizim manita evde yatıyor ben çalışıyorum. Benim sevgilim zengin deseniz değil ama benim durumum gayet yerinde. Keza arkadaşının da öyle. Bu duruma rağmen hala çalışmıyor tembel tembel bilgisayarda oyun oynuyor ama arkadaşı öyle değil ekmeğinin peşinde ilgili komik yakışıklı sempatik. Ama benimkinde hiçbiri yok. Bir de bazen her şeyimle dalga geçiyor (erkek arkadaşım) aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum. Yardım edin ne yapmalıyım ben arkadaşından hoşlanıyorum kalbim onu görünce hızlanıyor ama bunu bile isteye yapmadım. Duygularımı kontrol edemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bi ara bin arabasına bişeyler yaşayın gerisi gelir o başlatır zaten
O karakterde biri değilim.
Aranızda kalacak küçük bi kaçamak. Daha önce yaptım
O sensin ama ben bunu yapmam. Ben sadece duygusal bir şeyler hissediyorum
Bişey yaşarsan devamı gelecek zaten belki sevgili olacaksınız
Arkadaşıni arzuluyorsun işte bu belli
Asla öyle bir şey hissetmedim benim hissettiğim şey duygusal
Çocuk sana aşırı çekici geliyor ve istiyorsun onu
Çocuğu cinsel anlamda istemiyorum diyorum neyini anlamıuorsun
Tamam işte duygusal olarakta istiyorsun
Duygusal olarakTA diye bir şey yok. Sadece duygusal şeyler hissediyorum
Sen sevgilinle birlikte oldun mu
Hayır öpmedim bile
Hiçkimseyle birlikte olmadım daha önce
O zaman takılma adama yol ver arkadaşıyla görüş
Ayrılmak istiyorum ama arkadaşıyla iletişimim kopacak diye korkuyorum.
O zaman önce arkadaşına yürü
Nasıl olacak bu sadece normal sohbet ediyoruz bazen beni görmeye geliyor o olmasa sevgilimle bile buluşamayacağım.
Çocuk seninle birlikte olmak istese kabul eder misin
İkisini de kabul etmem benim istediğim sadece düzgün gidecek her şeyimin uyumlu olduğu bir ilişki. Yaşanacak şeyleri zaman gösterir
Sana yenge diyen birinemi hoşlandım diyorsun yapma
Ne diyecekti. Ben bu durumlardan hiç hoşlanmam ilk defa başıma geliyor ve kafam çok karışık kötü de hissediyorum zaten
Eh tamam iste uzak durcaksin adamın basina belami olmak istiyorsun
Anlatamadığım şey şu. Davranışlar. Belalık bir mesele yok ben sadece burdan yardım istedim kafam karışık oldupu için. Çocuğunda haraketleri farklı
Senden hoşlanıyormu yani
Bilmiyorum. Kafam soru işaretleri ile dolu
Benzer durumları yaşadık ve yaşananlar çok garipti
Anlatır mısın kafam çok karışık
mesaj yazamıyorum
Buyur yaz