Merhaba arkadaşlar kargo şirketinde gişede çalışan çocuk var. Gercekten efendi düzgün tavırlarıyla bayağı dikkatimi çekti. Neredeyse haftada 2 3 kere görüyorum. Bana olan ilgisini heyecanını çevremdeki herkes farketti. Benimde butiğim var satış çıkıyor ve orası ile anlaşmalıyım. Gidince görüyorum. Zamanla flört gibi şeyler oldu aramızda. Ama ne yaptıysam açılmadı. En son görüşmeye davet etti zaman saat söyledi sonra daha ne geldi ne aradı ne yazdı. Ben yazıncada senden bekledim dedi özür dilemedi ve o günden sonra oraya gitmeyi azalttım görünce asırı soğuk davranıyorum ama uzun uzun gözlerime bakıyor. Görmezden gelmeye devam etmeli miyim. Normalde çok komik ve enerjiktim ona karsı artık çok soğugum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kafasını karıştıran bir şeyler olabilir hem seni çağırıp gelmemesi çok saçma olmuş. En iyisi Sen böyle devam et böylelerine çok yüz vermeye gelmez.
Banada öyle geliyor. Bir anlık heyecanla görüşmek istedi. Sonra vazgecti. Amacım gelsin özür dilesin flört edelim değil. Farkına varsında artık bende oraya buz gibi gitmeyeyim artık seviyeli arkadaslık olsun dedim
Farkına varmiyorsa odun biridir boş ver hiç uğraşma
Haklısın...
Nasıl yani görüşme ayarladı ve gelmedi sen arayınca senden bekledim dedi öyle mi
Aynen öyle yaptı sonrada arayınca, çağırdı yeniden bende gitmedim. Durumu izah ettim yanlış yaptığın diye doğrudur dedi geçti
Ama şimdi görüyor uzun uzun pişman gibi bakıyor
Zaten Türkiye'de kafası çalışmayan ne kadar kişi var hepsi kargocu 2 haftadır bir kargoyu getirmediler Aras MNG yurt içi çağrı merkezinden tut dağıtım yapan elemana kadar
Hahahhahaha🤣🤣🤣 çok haklısın zaten banada işi baahane etti işlerimiz yoğun dedi 🤣🤣
Bence uzatma ya tamam ya devam de
Nasıl yani
Tamamda ortada bir yanlıs var bunu belirttim doğrudur dedi Özür dahi dilemedi. İzah etseydi ben zaten anlayısla karsılardım
Sende ona boş değilsin ya al karşına konuş ya da sonsuza kadar kapat konuyu
O zaman yüzüne bile bakma kargo şubeni değiştir yeni aşklara yelken aç
Bence bunu onun yapması gerekmiyor mu? Bulusmak isteyen o. Gelmeyen o. Bu sürede izah edip konusması gerek sonra ben zaten konusurumki olay taze iken durumu açıkladım.
Koy dötüne gitsin sana erkek mi yok wmk kendisi kaybetmiş
Ben aslında seni önemsemiyorum havası yaratmak istiyorumü çünkü onu istemiyorum. Tek istediğim bir özür dilesin çalıştığım yer gerilmesin bu kadar
Sana dönecek bu kadar net söylüyorum o bir blöf yapmak istedi yani kaçan kovalanır olarak oda tutmadı ama özür dileyecek göreceksin
Peki hislerin kuvvetli mi🙏 bu arada tam 2 hafta oldu bu olaya. Numaramı silmemiş attığım durumlara anında bakıyor🙏
Hayatım allahın izniyle bi ne zaman öleceğimi bilmiyorum o senden bir ışık bekliyor ve amacı kendine aşık etmek hatta senin ne hissettiğini tam anlamak için kendini geri çekti
Bu tek vukaatı değil. Mesaja görüldü atmalar. Bi bakmalar bi bakmamalar. En son sen aklımı alıyosun dedi. Yani gercekten taktik uyguluyor. Bu arada ben ona yazınca beni cagırdı. Gel bekliyorum seni dedi. Bende sen bana bunu bir kere yaparsın dedim. Reddettim. Sonrada işim vardı yogundum dedi. Peki dedim sen bana hazır ol çık diyince çık dedin bu durumda benim mi aramam gerekiyor diyince doğru benim aramam lazımdı dedi. Bayagı alay eder gibi. Sonra daha hiç iletişimim olmadı buz gibiyim. 2 hafta gecti dün ilk kez konustuk
Sana bir tavsiye uzak dur
Ve kargoyu karsı taraf kabul etmiyor kota dolu dedi. Bu ne sacmalık dedim. Normalde ben o zaman wpdan atarım sana derdim adresi sonradan gönderirsin derdim. Kagıt kalem istedim. Adresi kagıda yazdım. Suratını görmeniz lazımdı. Ne kolay gelsin dedim ne görüşürüz dedim çıktım o sıra gözümün içine bakıyor bana baksın diye
Hayatım bu çocuk seni fena kullanacak
Yok ben kendisine mesafeliyim ve asla aşk istemiyorum. Sadece yaptıgından utansın istiyorum ama o utancıda görüyorum. Ama özür dileme özürlüsü işte
Özür dilemez ama onun niyeti farklı