Yaptığı çok yanlış değil mi evde olay çıkardım 😢?

1 ay önceye kadar nişanlımla aynı şehirde yaşıyorduk. Hayatımda olduğu sürede 4 yıl. Neyse artık burada tek başına çok zorlandığını fark etti ve temelli olarak memlekete ailesinin yanına döndü. Normalde uzak ilişki bana göre değil derdim hep ama insan sevince yapıyormuş gerçekten. Neyse gideli 1 ay oldu. 5 günlük için de olsa buraya gelecekti. Geldi de. Gelir gelmez yanıma geldi. 20 dk durdu arkadaşlarının yanına gitti arkadaşları rahat bırakmadı. Çok sinirlendim ve bozuldum bu duruma. Buraya geldiğinden beri yazması da araması da yok fazla beni. Sorduğum da ise niye yazmıyor musun niye aramıyorsun dediğim de maç izliyoruz aşkım pes oynuyoruz sohbet ediyoruz şu an açamam telefonu gibi şeyler söyledi. Geleli 3 gün oldu 20 dk gördü beni sadece 😢 zaten burada bir arkadaşının evinde kalıyor arkadaşıyla hepsi orada toplanıyor 4-5 kişi. Başbaşa bile kalamadık. Doyamadım hasret gideremedim ona. Ben ailemle yaşıyorum oda arkadaşının evinde kalıyor sen gel aşkım buraya çocuklar gidecek dedi dışarı tamam dedim. Arkadaşlarının hepsini biliyorum iyi çocuklar beni seviyorlar kardeşleri gibiyim. Neyse kaldığı arkadaşının evine varmak üzereyim aradım nişanlımı gittiler mi ben geldim dedim gitmiyorlar aşkım sen gelince gidecekler dedi bu laf beni çok sinir etti ve patlama aşamasına geldim ne demek gitmiyorlar ben nişanlımı tek görmek zaman geçirmek istiyorum ben gelmeden gitmeleri gerekti evden rahatsız oldum. Neyse girdim içeri sonra nişanlım karşıladı gel içeri geçelim rahat konuşalım dedi gittik ben ama nasıl sinirliyim ağladım sinirimden gözlerim döndü arkadaşının evinde bağırdım Tokat attım ona oda bana attı. Ne yapmaya çalışıyorsun sen dedim 1 aydır görmedim özledim beraber zaman geçirelim derken bana ayırdığın zaman sadece 20 dakika mı dedim. Çocuklar seni bekleyebilir dedim ama ben gelemem yengenizle zaman geçiricem diyebilirsin dedim üstelik beni çağırıyorsun ve evden gitmiyorlar bu ne halsizlik dedim iyice bağırdım yırttım kendimi Tokat attım ona oda bana attı ittim onu oda beni itti sonra arkadaşları geldi ne oluyor bağırma kanka burada dedi bana üstte polis oturuyor bir şey oldu sanacak dedi çocukların yanında bile kavgacı asi inatçı bir kız olarak gösterdim kendimi ama elimde değil bana zaman ayırmadığı için buraya geldiğinden beri adam akıllı yazmayı aramayı kestiği için delirdim. Akşam mesela o arkadaşlarıyken ben evimdeyken arıyorum meşgule atıyor müsait değilim sohbet ediyoruz ya da pes oynuyorum sıra bende deyip açmıyor açınca da ne var ya ne arıyorsun müsait değilim diyorum sana arıyorsun hala diyor arkadaşlarının yanında bana. Kavga ettiğimiz gün arkadaşları bana ve nişanlıma sizden olmayacak zorlamayın daha fazla diyorlar hayırdır oğlum size ben bu noktaya kendim mi geldim bakın anlatırken bile deliriyorum ben böyle sinir krizi geçiren biri değildim hiç 😢 kimse de anlamıyor beni 😢

Yaptığı çok yanlış değil mi evde olay çıkardım 😢?