uzun ara sonra flörtüm tekrar yazdi.. neyse konusmaya basladik ben de tabi biraz soguk yapmaya calistim. Eskiden bizim bi listemiz vardi yapilacaklar listesi „o sende hala duruyor mu…silmedin dimi..“ diye sordu… ben de: „niye, yoksa lazim mi sana… ya da arkadaslarina mi lazim da ondan soruyorsun“ yazdim, cocuk gördü bidaha da yazmadi 🥺 ben ne dedim simdi niye yazmiyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani söylediğine göre cevabı şu olsaydı yok ya sende hazır olanı varmış bana gönderde şimdiki sevgilime hazır diye derim derdim hshshshs ergence trip atmış ya da zoruna gitmiş adamın
😂😂😂😂 saka yaptim zaten gercekten anlamadim sence listeyi ona gönderip hani böyle flört mü etsem cünkü bence beni yanlis anladi ya da anlamadi bile araya arkadaslarini kattim ya manasiz😂😂
Ya alakasız olan senin arkadaşlarını katman değil bence 🤣 onun gereksiz alınması olmuş
Bunun karşılığında hala duruyor olmasına sevinmesi lazım bence
Napiyim simdi bence cok yanlis anladi beyni almadi bile 🥺😂
bir şey yapma yani usun süreden sonra geri geliyor aaa hoş geldin aşkım bebeğim mi diyeceksin diye bekliyor a.. m.. k birak geri dönsün tekrar
Mantık açısından görüyor yazmıyor hshshs manyak olan o dengesiz
Yok tabiki öyle katiliyorum sana öyle yapiyorim zaten bu yüzden de hep öyle soguk davraniyorum ve gec cevaplar veriyorum
Ama ben simdi istemiyorum hani beni yanlis anlasin ondan
Seni anladım da yapacak birşeyin yokki anlamayan kişi o
Jxjdjejxjshdhhshs haklı biraz belki arayı düzeltmeye çalışıyordu senden ters tepki alınca gurur yazmıştır sen yaz pişşşşt diye 😂
😂😂😂😂 evettt yaaa ters tepki verdim gibi oldu ama aslinda saka amacli yazdim oglan benle flört ediyor arayi düzeltmeye calisiyor.. ama insan demez mi „ne demek o“ falan diye…düsündüm ama senin dedigin gibi hani ters tepki verdigim icin bu kiz istemiyor beni diye düsündü galiba yazmiyor cünkü😂😂 sence ona listeyi atiyim mi böyle tatli olur belki cünkü gercekten arada kaldim yazmadigi icin..
At bence dhhshwbsbs aman ne olacak en fazla ya istiyorsan sen de konuş görüldü atsa tekrar yaz çünkü biraz suçlusun 😅😅
Pesinden kosmus gibi olmam dimi😂🥺🥺
Eğer öyle düşünürse , ima ederse seni kırdığımi düşündüm ondan yazdım de
Gönderdim az önce ve saniyesinde geri yazmis. „Bu listedekileri seninle yapmak istiyordum“ yazdi
Yaaaaaaaa😍
Ne güzel işte istiyorsan devam edersiniz
Ben ne yaziyimmmmmm🥺 ne dicemi bilmiyorum üstüne de atlamak istemem
Bosuna kafami yordum galiba bana sürekli görüldü atip 10 saat sonra cevap veriyor
Aaaaa inanmıyorum boş ver şunu ya ne istediğini bilmiyor yazma bı daha ben de gerçekten istiyor zannettim boşta kalmış senin kafanı karıştırıyor🙄
simdi soyle hani arkadas diye bahsetmissin zaten ben kotu bir anlam bulamadim
hani arkadas yerine sevgili flort gibi bir sey deseydin goruldu atmasina katilirdim belki ama sacma olmus bakip yazmamasi
Aynen…zaten saka amacli dedim ama sanirim ne dedigimi anlamadi ya da bunu bana yazma gibisinden anladi hani kötü anlamda cünkü niye lazim mi sana filan diye dedigim icin beyni negatif algilamistir 😂 sence listeyi ona atip böyle hani sey mi yapsam tatli olur ya da ne diyorsun 🥺
ya hani "ne? ne demek istedin" gibi bir sey sorsa konuya aciklik getirsende anlarim, sadece flortmus eger devam etmek istiyorsan listeyi atabilirsin
evet aslinda ne demek istedin diye sorabilirdi. Ama bence benim tarafimdan hani sende ne soruyorsun bi git diye anladi😅 cünkü o flört etmeye calisti böyle liste var mi nerde falan bende arkadaslarina mi lazim dedim… ne bilim yani Şu an ben de mi suc atsam mi listeyi
evet oyle anlamista olabilir biraz ters anlayabilir zaten ya sende suc yok iki tarafinda kotu bir seyi yok yani
yani suclu falan degilsin ama dedigim gibi devam etmek istiyorsan atabilirsin
Az önce gönderdim aninda cevap yazmis. „Bunlari ben seninle yapmak istiyordum“ yazdi cvp olarak
yapmak istiyordum derken ne demek istemis anlamadim
yani romantik olmaya calismis guzel bu
sende oyle yaklasabilirsin belki
Sey yani bi ay önce iletisimi kesmistik ondan yapmak istiyordum dedi …
hmm iletisim kesildigi için oyle demis ama sanki hala bir romantiklik içinde ya da hatirlatmak istemistir bilemedim
Zaten tekrar bana yazdiginda o konudan girdi iste hani o beraber yapmak istedigimiz liste hala duruyor mu yoksa sildin mi listeyi diye sordu… hani ordan girmeye calisti 😅 simdi devami da böyle iste
anladimm peki sen konusmak falan istiyor musun
Evet konusmak istiyorum:/ ama pesinden kosmus gibi olsun istemiyorum … biraz messfeli olmak istiyorum önce
ya soyle iletisime gecen o yazan o zaten sende konusursan pesinden kosmus gibi gorunecegini sanmiyorum mesafeli sekilde konusabilirsin
Bana bulusalim diye sorarsa nasil nazikce söyleyebilirim ya da ne bahane söyleyebilirim cünkü iletisim kesmemiz ondan kaynaklanan birseydi yani onun sucuydu simdi bana eger sorarsa hemen dünden hazir gibi tamam bulusalim demek istemiyorum
yani kendi sucuymus ve sonra gelip yazmis degisik
bulusalim yazarsa su siralar cok yogunum diyebilirsin hmm aile sorunlari olabilir ya da nazikce bulusmak istemiyorum diye belirtebilirsin
Yani benim acimdan o suclu ben cünkü iletisimi kestim beni sinir eden hareketleri oldu 😅 ama neyse hayirlisi tesekkürler canimm
Bosuna kendimi yordum galiba bana sürekli görüldü atip on saat sonra cevap veriyor
o zaman boş ver ya hic ugrasma
tam bir trip canavarısın bebeğimsu
Ben miiiii?
sen kuşum
Niye bennn
Bozdun bozdun
Naptim 🥺
T. sak gecmissin
😂😂😂😂😂 nasil düzeltebilirim
Sanki düzeltmeye niyetin var
Var 🥺🥺🥺
Bırak timsah gözyaşlarını :D
Ciddiyim ya lütfen yardim🥺🥺🥺
Naber napiyon de iki cilve olur he
Hmm tamam…ama yapiyim mi suc bendeyse yaparim … ama yazmadi ya bi daha… arada kaldim… ters tepki verdim dimi? Yaziyim yani 😂 🥺🥺🥺🥺
Makarayı bırak kirdigin kalbi yapıştır
Kirdigim kalp mi 🥺😂 buna gercekten inaniyor musun sanki oglan kirildi😂😂😂😂😂😂
Sessizliğe gömülmüş mezara dik sokmussun daha ne olaydi
Ben ona sakasina dedim ama onlari
Sonrasında yazmamissin
O bana bi gündür cevap vermiyor
Gururlu olduğu içindir
Ya da cebinde tutuyor?
Yazma yaprak mi
Haklisin hahahaahaah
Senin dedigini yapicam kanka
Cilve yapicam
Iliman yaklaş nabız yoksa sonra gir
Nasil yani
Timsah gibi yaklaş duruma göre şerbet
Haklisin kendini bisey sanmasin 🐊
Yesss
Yazdim ona listeyi gönderdim, aninda cevap geldi: „Bunlari seninle yapmak istiyordum“ yazmis
Ne güzel işte
Cok tesekkürler aramizi düzelttin 😂😂😂😂
Rica ederim
Yaaa simdi bu cocuk „bunlari seninle yapmak istiyordum…“ dedi ya ne yazabilirim böyle dünden hazir gibi olmasin ama cilve yapmak istiyorum birazzz ne dicemi bilemedim geri yazmadim daha son bi yardim eder misin😂😂😂😂
Tadım tuzum pek yok bugün içinden gelenleri yaz doğal olmaya çalış
Bosuna kafami yormusum bos insan icin bana sürekli görüldü atip on saat sonra cevap veriyor
S. ktir et p. ci
Benimde canımı sıktı
😂😂aynen..
Ağzımı da bozdurdu