Saatlerdir eve gelemedin mi deyince, "patronum degilsin" diyen uzaktaki sevgilim olan erkek ne demek istiyordur?

2 3 yillik iliskim var uzun mesafeli. sevgilim yurtdisinda. kart oyunlari oynuyor (kumar degil cafe gibi yerlerde) aksam saat 3 ekadar orada tabi saat 3 saat daha erken. 12ye kadar diyelim. haftada 3 gun boyle. benle konusmak yerine oyuna gider mesela bugun hic konusamadik. sadece mesajla, fotoyla, videoyla felan uzun iliski yasiyoruz bisekilde. gercek hayatta hic tanismadik. kendisi brezilyali portekizde bir gocmen. bugun mesguldu bazi sorunlari varmis onlari halletmis ben de aksam 5 gibi uyandim. iste sonra oyuna gitti 9gibi. orada insanlarla kart oyunlari oynuyor. ben de herzaman foto gondermesini istedigim icin gonderiyor eve varinca saatle ekran goruntusu aliyor kameradan boylelikle eve geldigini anliyorum. bugun 1 saat bekledim eve donuyorum deyince. 1 saati gecti dedim nerde kaldin. o da beni acele ettirme dedi, yuzunu asip foto atti. sinirli biraz. "ve saat deyince sanki patronummuşsun gibi geliyor, geç kaldığımdan şikayet ediyorsun" dedi. dedim yok sikayet etmiyorum patron degilim dedim. deger onem veriyorum dedim. keske seni bekledigim icin takdir etsen dedim. keske sen de ders calissan da uyku duzenini ayarlasan dedi. belki de foto atmak istemiyor kanit gibisinden eve geldigi o yuzden erken uyumami ders calismami istiyor. bilmiyorum. ne yapmam gerek? uyusam foto atmaz eve geldiginde kanit niteliginde. acaba sen at ben sabah bakarim mi desem ama ya atmazsa ya unutursa? napcam ben? bu adam niye boyle patronum degilsin gibisindrn çıkıştı bana anlamiyorum ki. zaten son derece serbest, bana zaman bile ayirmiyor ki dogru duzgun, umrunda degil miyim acaba? yoksa askini ilgisini kaybetti mi? ama bu adam mesajlasmayi sevmiyorum diyordu belki ondandir. ne yapmaliyim? cok asigim😔

bu adam seni sevmiyor. ayril
seviyor ayrilma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Saatlerdir eve gelemedin mi deyince, "patronum degilsin" diyen uzaktaki sevgilim olan erkek ne demek istiyordur?